Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

merhaba

birşey soracağım bu gebelik aşısı nedir ne için yapılır? Birde transferden sonraki dönem nasıl geçti? Sürekli yattınız mı? Neler yaptınız kısmetse benimde cuma günü transferim gerçekleşecek bahçeci fulya da şimdi den stres heyecan bastı nasıl olacak bilemiyorum :25::25:

Stres yapma cnm dua et hayrlisylla ilk denemenmi bnde sordum nuggeme o gebelik asisi rahime vuruluyrmus genelde bbeki dusen insanlara yapiyrlar opu zamanu sen den kn alip ayristrip transferden 2gun once mi ne rahime igne vuruyorlarmis nuggemin ilk denemesi o garantu olsun diye pisman olmmk icin vrdurdu allh nasip etti masallh bnde doktoruma sordum gecwn oda bana vajinal jelinde ayni islem gordugunu soledi bebgin rahime tutunmasini sagliyormus progestron sagliyormus bildigim bunlar yanlis biliyirsamda. Duzeltsinler ... :))

Hadi hyrlisi kacinci gun embryosu ciftmi tekmi embryo kondu inss mutlu haberler alirsin cnmmmm bizede solersin hyrlisiylaa .. ilk tup bebeginmi

3.gun embriyosu. Yani toplama pazar oldu transfer carsamba. Bu neye göre belirleniyor neden beni 5. Gün yapmadılar. 2tane konuldu. Tabiki paylaşırım;))) ilk tüp bebek denemem ve başka embriyomuz yok. Eğer tutmazsa herşeye sil baştan başlıcam. Rabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah:)

merhaba

birşey soracağım bu gebelik aşısı nedir ne için yapılır? Birde transferden sonraki dönem nasıl geçti? Sürekli yattınız mı? Neler yaptınız kısmetse benimde cuma günü transferim gerçekleşecek bahçeci fulya da şimdi den stres heyecan bastı nasıl olacak bilemiyorum :25::25:

Cnm transfer sonrası 3 gün evdeydim ama sürekli yatmadım. Çünkü rahim kendi şeklini ayaktayken alırmış. Yormadım kendimi iş falan yapmadım. Ama sofra hazırladım mesela. Eğilip kalkmadım karın kaslarımı zorlamadım. Kabız olmayacaksın dediler ona dikkat ettim . Bi de çok sıcak suyla duş almadım. Zaten seni karın kaslarını yormaman, kabız olmaman ve oturarak banyo yapmaman konusunda uyarırlar. Ne diyorlarsa yaptım anlayacağın ama sürekli yatmak da iyi değil dediler ben de sürekli yatmadım. İyi şanslar dilerim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3.gun embriyosu. Yani toplama pazar oldu transfer carsamba. Bu neye göre belirleniyor neden beni 5. Gün yapmadılar. 2tane konuldu. Tabiki paylaşırım;))) ilk tüp bebek denemem ve başka embriyomuz yok. Eğer tutmazsa herşeye sil baştan başlıcam. Rabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah:)

Embryonun gelisimine gore koyuyorlar sanirim canim bn agustosta yaptrcam bnmde ilk olcak yasin kac cnm cift koymalarini senmi istedin rabbim gonlune gorw versin ikizzz ikizzz insssssss hayirli ewltlar nasip etsin

Hayirlisi allhtan canim swn elinden geleni yaptin simdi allha kaldi bebgin seni hic birakmasin ins seninde hayirli haberlwrini beekliyoruzz :)

inş canım çok heycanlı bi bekleyiş bu sonuç ne olursa olsun hersey allahtan yapacak pek bişey yok galiba güzel dileklerin için tesekkürler

Cnm hayırlı olsun. Bu topic bizlere uğurlu geldi inşallah sen de evlilik yıldönümünde güsel haberler alırsın. Yaşın 35 in altında yüzde yetmiş ihtimal verdiğine göre doktorun. Genç olman bir avantaj. Problem erkekte ise tutma ihtimali daha yüksek oluyor sanki. Sizi en iyi doktorunuz bilir yüzde yetmiş yüksek bir ihtimal bence. Moralini yüksek tut.. İyi şanslarr...

inş canım hayırlısı yasım 24 eşimdede bende de sorun yok doktorum transferde hem umut var hem yok der gibi konuştu belkide umutlanmayım istiyo 1. evlilik yıl dönümümüzde karar verdik bebege siimdi 8 temmuz test günüm ve 6. evlilik yıldönümüm 5 yılllık özlem bitsin inş:(

Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana :46:

Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...

Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....

Tebrik ederim allah kucagina alacagin gunleride gostersin canim bizede nasip etsin ins bide kac yillik ewliydin

Embryonun gelisimine gore koyuyorlar sanirim canim bn agustosta yaptrcam bnmde ilk olcak yasin kac cnm cift koymalarini senmi istedin rabbim gonlune gorw versin ikizzz ikizzz insssssss hayirli ewltlar nasip etsin

Saol amin canim..sanada bol sanss hic moralini bozma surec azicik sikintili.. esine burda biras destek konusunda is dusuyor ben izmitte oturuorum dewamli istbula gidip gelmem yorucu oldu ama olsun sonuclar olumlu ciksin o hic onemli degil.... ben 28 yasindayim 7 yillik ewliyim ancak bis 1.5 yildir cocuk istiyorduk ve sonrasinda bunu ogrendik. Vakit kaybetmedende hemen tedabiye baslamak istedik. Benim ameliyat sonrasi rezervlerimde azalma oldugundan cok cok fazla yumurta toplanamadi en son asamada embriyologumuz 2 orta duzey 2 kaliteli bebisimiz oldugunu soyleyince 2sinide koyduk. Orta kalitedekileri dondurmadik cunku onlar cozulunce yasama ihtimalleri cok dusukmus. Bisde istiyorduk esimle dr umuzda uygun gordu. Hayirlisi artik bakalim nolcak.. sende bu surecte kafani dagit 1 ayi gusel gecir:)

Arkadaşlar acil yardım ben transferin başından beri clexane vuruyorum göbekten bugün ilk kez iğne çok zor girdi ve çok acıttı acısından fazla itmedim içeriye ve iğneyi boşalttığım anda bir kabarık oluştu deri üstünden sizce kötü bşy olurmu ya off bıktım bu iğnelerden.. önceki haline bakınca şuan şişi indi ama endişeliyim yinede.. birden nohut gibi çıkıvermişti deri... iğneler artık daha zor giriyo sanırım girerken sesini bile duydum inanın..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar, benimde blastokist transferim oldu ve bugun 8. Gunu sadece dun hafif kasik agrim oldu..benim aklima takilan embriyonun tutundugunu anlamak icin illa lekelenme olmasi sart mi??

Merhaba arkadaslar, benimde blastokist transferim oldu ve bugun 8. Gunu sadece dun hafif kasik agrim oldu..benim aklima takilan embriyonun tutundugunu anlamak icin illa lekelenme olmasi sart mi??

Cnm öncelikle hayırlı olsun... Lekelenmelerin sebebi crinone jel. Tutup tutmamasıyla alakalı değil.. Hastalığımın geciktiği güne kadar hiç bir belirti görmedim zaten 1 gün önce de testim pozitif çıkmıştı 😊 pek bir belirti olmuyor yanii... Test gününü bekle ve hayırlı haberler al inşallah...

inş canım hayırlısı yasım 24 eşimdede bende de sorun yok doktorum transferde hem umut var hem yok der gibi konuştu belkide umutlanmayım istiyo 1. evlilik yıl dönümümüzde karar verdik bebege siimdi 8 temmuz test günüm ve 6. evlilik yıldönümüm 5 yılllık özlem bitsin inş:(

Bence çok güsel bir evlilik yıldönümü hediyesi olur bu size. İnşallah bebeğiniz bir süpriz yapar 6. Yılınız için... Tabi ki yüzde yüz değil tüp bebek şansı ama yüksek. Yumurtalarında sıkıntı yok yaşın da genç yüzde yetmişe yakın şansın var. Bu oldukça yüksek bi oran... Güzel haberlerini bekliyoruz işallahh...

inş canım çok heycanlı bi bekleyiş bu sonuç ne olursa olsun hersey allahtan yapacak pek bişey yok galiba güzel dileklerin için tesekkürler

Allh kimsenin bu hayirli dualrini bos cewirmesin heleki bu ayda ben inaniyirum olcak inssss dua dua dua baska caremiz yok biz elimizden geleni yaptik yapmayada devam gerisi yuce mewlama kaldi....

Saol amin canim..sanada bol sanss hic moralini bozma surec azicik sikintili.. esine burda biras destek konusunda is dusuyor ben izmitte oturuorum dewamli istbula gidip gelmem yorucu oldu ama olsun sonuclar olumlu ciksin o hic onemli degil.... ben 28 yasindayim 7 yillik ewliyim ancak bis 1.5 yildir cocuk istiyorduk ve sonrasinda bunu ogrendik. Vakit kaybetmedende hemen tedabiye baslamak istedik. Benim ameliyat sonrasi rezervlerimde azalma oldugundan cok cok fazla yumurta toplanamadi en son asamada embriyologumuz 2 orta duzey 2 kaliteli bebisimiz oldugunu soyleyince 2sinide koyduk. Orta kalitedekileri dondurmadik cunku onlar cozulunce yasama ihtimalleri cok dusukmus. Bisde istiyorduk esimle dr umuzda uygun gordu. Hayirlisi artik bakalim nolcak.. sende bu surecte kafani dagit 1 ayi gusel gecir:)

Ah cnm bnmm hepimiz ayniyiz iste bnde 25 yasindayim esimi 5senlik bir ilskiden sonra ewlnmeye karar verdik 1senelikye ewliyim ewlendigim gunden beri cocuk istedik ama ewlilgimin 3ayi esimin rahatsiz oldugunu ogrendim. Dunyamiz yikildi esime destek verdim hep bnde tombiktim 4 aylik bi diyete girdim 90 kiloydum 78 kiloyum suan hersey bebeguniz icin okadar ay gecti su 1ay gecmiyr sanki :) taze gelinken ewliligim kara bulutli gibiydi allha sukurler olsun yinede rabbim dalina gore gore kar verrmis allh bizin bu yuku tasiyacagimiza inandi bu sinavida anlimizin akiyla atlatiriz ins sabrimizin selametini versin inssss...

Pbb cevap icin cok sagoll.. gercekten cok sabir gerektiren bi surecmis ben bugun test yaptim negatifi gordum moralim bozuldu ne bir belirti var ne de lekelenme dedim..insallah ctesi kan tahlilinde belli olacak.. rabbim tum arkadaslara guc versin dualarini kabul etsin..

Pbb cevap icin cok sagoll.. gercekten cok sabir gerektiren bi surecmis ben bugun test yaptim negatifi gordum moralim bozuldu ne bir belirti var ne de lekelenme dedim..insallah ctesi kan tahlilinde belli olacak.. rabbim tum arkadaslara guc versin dualarini kabul etsin..

Bana hemşirem 12. Gün kan testi, idrarr yapma çıkmayabilir erken demişti. 10. Günden sonra kan ver cnm kesin sonuç bu.. Moralini bozma ilaçlara devam...

Ah cnm bnmm hepimiz ayniyiz iste bnde 25 yasindayim esimi 5senlik bir ilskiden sonra ewlnmeye karar verdik 1senelikye ewliyim ewlendigim gunden beri cocuk istedik ama ewlilgimin 3ayi esimin rahatsiz oldugunu ogrendim. Dunyamiz yikildi esime destek verdim hep bnde tombiktim 4 aylik bi diyete girdim 90 kiloydum 78 kiloyum suan hersey bebeguniz icin okadar ay gecti su 1ay gecmiyr sanki :) taze gelinken ewliligim kara bulutli gibiydi allha sukurler olsun yinede rabbim dalina gore gore kar verrmis allh bizin bu yuku tasiyacagimiza inandi bu sinavida anlimizin akiyla atlatiriz ins sabrimizin selametini versin inssss...

Rabbim sizinde yardımcınız olsun.. iyi yapmışsın kilolardan kurtularak:) gecer geçer hiç öle düşünme biras zor geçicek olan aslında bu süreç.. ben naparım nasıl iğne yaparım diyordum ama o tedavi süreci nasıl geçti inan hiç bir şey hatırlamıorum.. yalnız şimdi bile bile beklemek bir zor... ama olsun.. dua ede ede geçirmeye, dakikalarımı başka şeylerle oyalanarak günleri atlatmaya çalışıorum:)

Arkadaşlar acil yardım ben transferin başından beri clexane vuruyorum göbekten bugün ilk kez iğne çok zor girdi ve çok acıttı acısından fazla itmedim içeriye ve iğneyi boşalttığım anda bir kabarık oluştu deri üstünden sizce kötü bşy olurmu ya off bıktım bu iğnelerden.. önceki haline bakınca şuan şişi indi ama endişeliyim yinede.. birden nohut gibi çıkıvermişti deri... iğneler artık daha zor giriyo sanırım girerken sesini bile duydum inanın..

Aynısını yaşayan yok sanırım:(

Aynısını yaşayan yok sanırım:(

Canım selam bu iğne ne iğnesi?? Yumurtaları uyarmak için olan iğne değil sanırım??

Rabbim sizinde yardımcınız olsun.. iyi yapmışsın kilolardan kurtularak:) gecer geçer hiç öle düşünme biras zor geçicek olan aslında bu süreç.. ben naparım nasıl iğne yaparım diyordum ama o tedavi süreci nasıl geçti inan hiç bir şey hatırlamıorum.. yalnız şimdi bile bile beklemek bir zor... ama olsun.. dua ede ede geçirmeye, dakikalarımı başka şeylerle oyalanarak günleri atlatmaya çalışıorum:)

Aminnnnnnnn bizim oln herkesin yardimcisu olsun gecsinde sonu guzel olsun inssss cnm bnde simdi diyorum o igneri nadil vurcam bn kan verirken bile birnin elini tutuyorum gozlerim kapali ama bu rabbim derdini verir sabrinida verir ne yapalim hakkimizda hayrlisi cnm ...

Back