Hamilemiyim ?

evlenmeden ilişkiye giren bi kız var ortada evet ama aynı zamnda bir erkekte var. niye o hiç suçlanmıyor? çünkü erkek içer sarhoş olur yaşı kaç olursa olsn herşeyi yapmak mübah ama bayan yapamaz! kahrolsun böyle zihniyet.kadın erkek eşitliği falan olamaz bzim ülkemizde malesef!

Acikcasi benim burda takildigim iliski olayi degil, 18 ini gecmis ne istiyorsa yapar,bekaret kemeri takacak degiliz millete. Herkesin aile yapisi inanci farkli. Mesele burda bebegi aldirmak istemesi ( en azindan benim acimdan) burda konuyu hanimefendi actigi icin ona yaziyoruz. Yoksa o bebegin sorumlulugu tabi ki ikisine ait. Tek basina bebek yapilmiyor biliyoruz yani..

tabikide aldırma düşüncesi çok yanlş madem öyle korunacaktı orası öyle. ama ben tüm yorumları okudum genel olarak konu sahibini evlilik dışı ilişkiden dolayı suçlamalar gördüm.ama bu ilişki tek yaşanmamış erkekte bayan kadar eşit suçtadır buna dikkat çekmek istedim

Tabi ki bu konudaki ayrimi toplum yapiyor zaten sadece. Yoksa dinen de zinada kadin erkek farki yoktur ( dini tartismaya girmek icin yazmiyorum bunu ) hatta ben hep derim keske su erkeklerin de bekaret zari gibi biseyi olsaymis

Şoklar icerisindeyim su an konudan çok insanlarin yaklasim biçimleri şaşırttı beni .. 18 yaşını gecince oh hayat bana guzel mi diyeceğiz kardesim o ulke bu ulke degil .. Gidin bu dusunceyi savunan ulkede ötturun borunuzu .. Vallahi huzur İSLAM dadir .. Kizim sende insallah hamile degilsin ha sana uzuldugumden degil o sabiye uzuluyorum ..tovbe istigfar et Allah affetsin .. Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…