Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napcz cnm ayaktami alkisliyczHanımefendi yaşınız kaç evlat sahibi misiniz bilmiyorum. Fakat hayat sizin düşündüğünüz gibi doğru kalıplar üzerinde ilerlemiyor. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz. İsteyerek bile yaşamış olsa (ki bende isteyerek yaşadığını düşünüyorum) bu kimseyi lafla veya gerçekten taşlama hakkını vermez. Bir insana doğruyu göstermek istiyorsanız böyle yapamazsınız.
ilişkının uzerınden 15 gun gectımı canımOff aman be sen alkışlama sus yeter
Beter ol ya sizin gibi cocugum olacagina hic olmasin daha iy bari etrafındaki arkadaşların fln varsa onlara anlatma bari onlarin ahlakini bozma sabah sabah sinirlerimi ziplatiosnOff aman be sen alkışlama sus yeter
Canim biraz sakin ol lutfenBeter ol ya sizin gibi cocugum olacagina hic olmasin daha iy bari etrafındaki arkadaşların fln varsa onlara anlatma bari onlarin ahlakini bozma sabah sabah sinirlerimi ziplatiosn
Napcz cnm ayaktami alkisliycz
Yav ahahah tamam tamam okuma sinirlerin hoplamaz aekadaslarım bilinçli allahtan destekliyorlar beni .Arkadaslarım olgun insanlar sukur senin gibi yargılamıyorlar allah cocuguna sabır versin senin
Bu nasıl bi zihniyet???Onceden bu sucu isleyenleri tasliyorlardi biz iki kelime ettik diye hanfendinin onurumu kirilacak
Anne babasiniBakın bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz. Elbette ayakta alkışlamayacağız ama aşağılamayacağızda. Yanlışdan çekmek için yapılan aşağılamalar sadece yanlışa iter. Sadece daha uygun bir dille anlatacağız. Kaldı ki ana babaya yazık demişssiniz. Ana babasının bilgisi yok belliki. Onlara maal etmenin gereği varmı. Evladınızı okula gönderiyorsunuz fakat evden çıkınca nereye gittiğini bilecekmisiniz mesela? Herkesin kendi hayatı, uyarmak bize düşebilir belki ama aşağılamak anne babaya maal etmek hol olmuyor sadece.
tamam sıradan bır polıkılınıkte kan testı yaptır hemen degerlerıne gore hareket edersınDaha 13 gun oldu
Hah iste boyle herkesin inanci kendinedir diye diye toplumuz mahvettiniz. Inacsiz bi toplum oldu ve sonucundada bu tur cirkin olaylar hergecengun yasanirBu nasıl bi zihniyet???
Bi kadın evlenmeden ilişkiye girdi diye taşlanmalı mı? Doğru olan bu mu? Eskiden taşlıyorlardı diyip cinsel birliktelik yaşamış bir kadına ağzımıza geleni sayalım mı?
Suç diyosunuz bir de..Cinsel ilişkiye girmek suç mu? Reşit olan bir kişinin rızası ile cinsel birliktelik yaşaması suç mu?
Sürekli dine getiriliyor ya bu cinsellik konuları, dinimizde kimseyi kınamamamız gerektiği, hoşgörülü davranmamız gerektiği öğütlenir bize.. Beddua etmek dinin neresinde var acaba
Ortada bir hata varsa ( alkolün etkisiyle dikkatsizce cinsellik yaşayıp sonra hamile kalma korkusu yaşamak mesela) o hataya karşı vurup kırarak, asarak, taşlayarak mı yol göstermeliyiz?
Lütfen sizin gibi yaşamayan kişilere karşı bu kadar nefret dolu olmayın
Herkesin dini inancı kendinedir.
ohooo bu konuya girersen haksız çıkarsın arkadaşımHah iste boyle herkesin inanci kendinedir diye diye toplumuz mahvettiniz. Inacsiz bi toplum oldu ve sonucundada bu tur cirkin olaylar hergecengun yasanir
Aynen haksiz cikacagimi sanmiyorum ama gercekten konuyu irdelemeye gerek yokohooo bu konuya girersen haksız çıkarsın arkadaşım
inançlı diye geçinenlerin ülkede neler yaptığını hep beraber gördük
lütfen inanç meselesini hiç açmayın ve dini muhabbete girmeyin
Yasadigin cinsellik bizi ilgilendirmez evet ama aldiracam diyorsun masum bi bebegi öldurmekten bahsediyorsun! Ne dememizi bekliyorsun doktor ismi mi verelim bir de? Ya inancin da beni ilgilendirmez de vicdanina bunun hesabini verebilir misin bir ömür pesini birakir mi o yavru senin saniyorsunnnn??Sen bebek yapmayı suc sayıyorsan burda bir terslik var konu evli olup olmamksa bırak diğer dunyada hesabını ben vereyim sen guzel zihnini yorma