• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

Daha once istiyerek birliktelik yasamıstım ama bu olay istiyerek olmadı konu benim bekireliğim degil ki zaten suan bu konuda ihtiyacım var yardımınınıza kotu yorumlarınızı kendinize saklayın lutfen

Hanımefendi yaşınız kaç evlat sahibi misiniz bilmiyorum. Fakat hayat sizin düşündüğünüz gibi doğru kalıplar üzerinde ilerlemiyor. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz. İsteyerek bile yaşamış olsa (ki bende isteyerek yaşadığını düşünüyorum) bu kimseyi lafla veya gerçekten taşlama hakkını vermez. Bir insana doğruyu göstermek istiyorsanız böyle yapamazsınız.
Napcz cnm ayaktami alkisliycz

Ne kadar gıcıksınız olayı begenin diye paylasmadım ki buyuğumsunuz yardım edersiniz diye dusundum yargılamaktan baska bir halt yapmadınız illa insanlıgımızdan cıkıp kotu sozmu soyleyelim beddu edilmeler bana bes para etmez demeler anama babama laf etmeler sen kimsin ya bir yasının kalıbı ol

Inşallah hamile degilsindir inşallah ! Sadece bunu soyluyorum sana .. cinselliğin cok erken başlamış başlamamış kimsenin umrunda degil de hamile isen ve ailen ogrenirse sıkıntı büyük. ..

Napcz cnm ayaktami alkisliycz

Bakın bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz. Elbette ayakta alkışlamayacağız ama aşağılamayacağızda. Yanlışdan çekmek için yapılan aşağılamalar sadece yanlışa iter. Sadece daha uygun bir dille anlatacağız. Kaldı ki ana babaya yazık demişssiniz. Ana babasının bilgisi yok belliki. Onlara maal etmenin gereği varmı. Evladınızı okula gönderiyorsunuz fakat evden çıkınca nereye gittiğini bilecekmisiniz mesela? Herkesin kendi hayatı, uyarmak bize düşebilir belki ama aşağılamak anne babaya maal etmek hol olmuyor sadece.

Yav ahahah tamam tamam okuma sinirlerin hoplamaz aekadaslarım bilinçli allahtan destekliyorlar beni .Arkadaslarım olgun insanlar sukur senin gibi yargılamıyorlar allah cocuguna sabır versin senin

Yav ahahah tamam tamam okuma sinirlerin hoplamaz aekadaslarım bilinçli allahtan destekliyorlar beni .Arkadaslarım olgun insanlar sukur senin gibi yargılamıyorlar allah cocuguna sabır versin senin

Buradaki kimse seni desteklemiyor. Ama sen verdiğin cevaplarla diğer arkadaşı körüklüyorsun. Senin yaptığın daha büyük ayıp. İnşallah hamile değilsindir de kimseyi daha fazla üzmezsin.
Yaşamış olduğun mevzunun arkasında durmadığın içinde zorla yaptı diye çamur atma kimseye

Onceden bu sucu isleyenleri tasliyorlardi biz iki kelime ettik diye hanfendinin onurumu kirilacak
Bu nasıl bi zihniyet???
Bi kadın evlenmeden ilişkiye girdi diye taşlanmalı mı? Doğru olan bu mu? Eskiden taşlıyorlardı diyip cinsel birliktelik yaşamış bir kadına ağzımıza geleni sayalım mı?
Suç diyosunuz bir de..Cinsel ilişkiye girmek suç mu? Reşit olan bir kişinin rızası ile cinsel birliktelik yaşaması suç mu?
Sürekli dine getiriliyor ya bu cinsellik konuları, dinimizde kimseyi kınamamamız gerektiği, hoşgörülü davranmamız gerektiği öğütlenir bize.. Beddua etmek dinin neresinde var acaba
Ortada bir hata varsa ( alkolün etkisiyle dikkatsizce cinsellik yaşayıp sonra hamile kalma korkusu yaşamak mesela) o hataya karşı vurup kırarak, asarak, taşlayarak mı yol göstermeliyiz?
Lütfen sizin gibi yaşamayan kişilere karşı bu kadar nefret dolu olmayın
Herkesin dini inancı kendinedir.

Bakın bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz. Elbette ayakta alkışlamayacağız ama aşağılamayacağızda. Yanlışdan çekmek için yapılan aşağılamalar sadece yanlışa iter. Sadece daha uygun bir dille anlatacağız. Kaldı ki ana babaya yazık demişssiniz. Ana babasının bilgisi yok belliki. Onlara maal etmenin gereği varmı. Evladınızı okula gönderiyorsunuz fakat evden çıkınca nereye gittiğini bilecekmisiniz mesela? Herkesin kendi hayatı, uyarmak bize düşebilir belki ama aşağılamak anne babaya maal etmek hol olmuyor sadece.
Anne babasini

Insallah boyle bi hataya dusmezsn tepkim buyuk cunku gercekten desteklenecek bi durum degil ileriyi dusun biraz evlenip esinin karsina tertemiz cikmak varken hayatini zehir etme hem aile hemde kendine ben tepkimi hep boyle koyarim burda bu tur yazilar gordukce tepkim ayni umarim tekrarlamazsn eger zorla olduysa yol yakinken gidip sikayette bulun ilerle isin daha zorlasabilir ha bu arada bnm cocugum yok senlede aramizda fazla yas farki yok daha kucuk olsaydin belki biraz anlardm ama 18 yasinda artik dogruyu yanlisi rahatca gorebilirsn

Bu nasıl bi zihniyet???
Bi kadın evlenmeden ilişkiye girdi diye taşlanmalı mı? Doğru olan bu mu? Eskiden taşlıyorlardı diyip cinsel birliktelik yaşamış bir kadına ağzımıza geleni sayalım mı?
Suç diyosunuz bir de..Cinsel ilişkiye girmek suç mu? Reşit olan bir kişinin rızası ile cinsel birliktelik yaşaması suç mu?
Sürekli dine getiriliyor ya bu cinsellik konuları, dinimizde kimseyi kınamamamız gerektiği, hoşgörülü davranmamız gerektiği öğütlenir bize.. Beddua etmek dinin neresinde var acaba
Ortada bir hata varsa ( alkolün etkisiyle dikkatsizce cinsellik yaşayıp sonra hamile kalma korkusu yaşamak mesela) o hataya karşı vurup kırarak, asarak, taşlayarak mı yol göstermeliyiz?
Lütfen sizin gibi yaşamayan kişilere karşı bu kadar nefret dolu olmayın
Herkesin dini inancı kendinedir.
Hah iste boyle herkesin inanci kendinedir diye diye toplumuz mahvettiniz. Inacsiz bi toplum oldu ve sonucundada bu tur cirkin olaylar hergecengun yasanir

Hah iste boyle herkesin inanci kendinedir diye diye toplumuz mahvettiniz. Inacsiz bi toplum oldu ve sonucundada bu tur cirkin olaylar hergecengun yasanir
ohooo bu konuya girersen haksız çıkarsın arkadaşım
inançlı diye geçinenlerin ülkede neler yaptığını hep beraber gördük
lütfen inanç meselesini hiç açmayın ve dini muhabbete girmeyin

Sen bebek yapmayı suc sayıyorsan burda bir terslik var konu evli olup olmamksa bırak diğer dunyada hesabını ben vereyim sen guzel zihnini yorma
Yasadigin cinsellik bizi ilgilendirmez evet ama aldiracam diyorsun masum bi bebegi öldurmekten bahsediyorsun! Ne dememizi bekliyorsun doktor ismi mi verelim bir de? Ya inancin da beni ilgilendirmez de vicdanina bunun hesabini verebilir misin bir ömür pesini birakir mi o yavru senin saniyorsunnnn??

Back