• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

Ne yazıkki zorla yaptı burda soylemek istemedim zaten suan endişelenmem gereken oda değil suan bir şekilde atlatmam gerekiyor bu olayı umuyorum hamile degilimdir cunku bende sorumlulugunu almak istmem
Laflara bak laflara gidip bi halt yiyosn bide sorumluluk alamam diosn daha sen nesinki sorumluluk aliosn yazik ki seni yetistiren anaya babaya insallah hamile kalirsn

Cok teşekkur ederim bende cok korkuyorum allah inancımda var o bebege kıyamam umarım allah bana bu zor kararı aldırtmaz

Sırf siniriniz yuzunden boyle beddua etmeniz cok yanlış sorumluluktan kastım o bebegı aldırdıktan sonraki vicdan azabıydı neyse dusuncenize saygı duyuyprum

İnsanlar hata yapabilir allah inancı olupta adam oldurmektense boyle hatayı tercih ederim ayrıca lutfen birbirimizin inanclarını sprgulayıp konuyu dagıtmayalım

Allah inanci olan biri bunu yapmaz sekerim
Ya cnm bise merak ediorm bak bunu seni aşağılamak icin degil gercekte. Merak ettigim icin soruyorum o isi yapiosn nasil bu rahatsin ilerde evlendiginde napacaksn ailenin yuzune nasil bakacaksn hayir bu yuzden dolayi insanlara kendilerine zarar verio helede zorla oldu diosn zorla olan biseyde nasil sessiz kaliosn

Ya sabir selamet ! Sen önce yalan konuşmayı bırak ! Istenilen bir birliktelik olmus orası benim umrumda değil de kalkıp yaptığı yanlışın ardına ALLAH inancinı sokma ! Tam tevekkül ve sadakat harama bulastirmaz! Bi halt yedim bu çocuğu istemiyorum hamile isem aldirabilir miyim de biz de ona göre yol yordam soyleyelim !

Onların ucretleri biraz fazla olmuyormu birde kurtaj sonrası eve donmeyi planlıyorum etkisi cok mu belli olur yada o gun arkadasımda kalsam ne kadar daha kanama devam eder
Cnm Allah inancin varsa ac iki satir kuran oku Allah cc adam oldurmeyi bile afferim ama zinayi asla affetmem diye buyuruyor peygamber efendimiz sas hadisinde var

Laflara bak laflara gidip bi halt yiyosn bide sorumluluk alamam diosn daha sen nesinki sorumluluk aliosn yazik ki seni yetistiren anaya babaya insallah hamile kalirsn

Sizin verdiğiniz aşağılayıcı tepki doğru mu peki? Yanlış yapmış bir insana beffua ile mi doğru yolu göstereceksiniz? Birde anaya babaya laf söylemek nedir?

Ya cnm bise merak ediorm bak bunu seni aşağılamak icin degil gercekte. Merak ettigim icin soruyorum o isi yapiosn nasil bu rahatsin ilerde evlendiginde napacaksn ailenin yuzune nasil bakacaksn hayir bu yuzden dolayi insanlara kendilerine zarar verio helede zorla oldu diosn zorla olan biseyde nasil sessiz kaliosn
Olan oldu ilerdeki eşim onu problem yaptıgı için evlenmeyecekse benimle evlenmesin (bu arada onunda tedavisi var) ikinci evlilik yapan bekar anneler var mutlu yuva kurucak olaya gelirsekte ne diyceklerki alkolluydun içmeseydin diycekler sormayacaklar bile ne oldugunu neticede turkiyede yasıypruz

Bakın olay burda sizi inandırmak değil ister inanın ıster inanmayın hayır herşeyi geçtim isterek olmuş olsaydı bile buna sizin birşey deme hakkınız olmayacaktı guzelce soran bayan teşekkurler alkolun etkisi vardı ama istmedim olmasını ayaga kalkamadım ama olay boyle oldu

İnsanlar hata yapabilir allah inancı olupta adam oldurmektense boyle hatayı tercih ederim ayrıca lutfen birbirimizin inanclarını sprgulayıp konuyu dagıtmayalım
Adam öldürmekle seni niyetlendigin seyin cok mu farki var saniyorsun?? Sen kabul etmek istemesen de -eger varsa- karnindaki masum bir bebek. Onu ordan söküp almakla daha dogmadan yasam hakkini elinden aliyorsun. Madem 18 yasindasin korunmayi da bileceksin, o kadar icmeyeceksin ya da! O kadar evlat hasretiyle yanan varken bu yapmaya niyetlendigin canilik. Ilerde istedigin zaman da Rabbim vermez ins. Sana ve senin gibilere,hasret kalin inssss

Ya boyle seylere sessiz kaldigimiz için o yastaki cahil kizlar ne hatalara dusuo yok hata yok yanlışlık senin o yasta agzinda ickinin ne isi var insanlarin biraz gerceklerle yuzlestirin flim degil gercek hayatta yasiorz yanlis seyler kalkip cnm uzulme diyecek degilim belki bunlar ders olurda birdaha o yanlisa dusmez

Onceden bu sucu isleyenleri tasliyorlardi biz iki kelime ettik diye hanfendinin onurumu kirilacak

Hanımefendi yaşınız kaç evlat sahibi misiniz bilmiyorum. Fakat hayat sizin düşündüğünüz gibi doğru kalıplar üzerinde ilerlemiyor. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz. İsteyerek bile yaşamış olsa (ki bende isteyerek yaşadığını düşünüyorum) bu kimseyi lafla veya gerçekten taşlama hakkını vermez. Bir insana doğruyu göstermek istiyorsanız böyle yapamazsınız.

Sen bebek yapmayı suc sayıyorsan burda bir terslik var konu evli olup olmamksa bırak diğer dunyada hesabını ben vereyim sen guzel zihnini yorma

Allah aşkına çocukların hatasını ana babaya mâl etmeyin onlar ne şartlarda yetistiriyor evlatlarını almayan almıyor iste . Alimden zalim dogar sonuçta. .. ben ne ana babalar biliyorum elleri ayakları öpülesi ama gel gör ki evlat beş para etmez. O yüzden anne babaya laf edilmesin... kendi kafası kendi fikirleri kendi hayatı bizi ilgilendirmez ama insan biraz bilinç ve vicdan sahibi olur yahu !

Back