• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

duygu333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
22
0
1
26
Herkese merhaba ben duygu 18 yaşıma yeni girdim doğum gunumde gittiğim kampta biriyle tanıstım ve alkolun etkisiyle birlikte olduk suan cok korkuyorum o birşey olmayacagını soyledi ama doğurganlıgımın2.gunundeydim ve bizimkiler cabuk hamile kalır ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lutfen yardım edin bana

Peki eger hamileysem aldırıla biliyormu haberiniz varmı? Ailemin oğrenmemesi gerek sınava hazırlanıyorum bu yıl

18 yaşından büyük kişiler özel hastanelerde veya muayenelerde aldırabilir sıkıntı olmaz. 10 hafta içinde aldırabilirsin.
Sıkıntı yaparsan stresten adetin gecikir.

18 yaşından büyük kişiler özel hastanelerde veya muayenelerde aldırabilir sıkıntı olmaz. 10 hafta içinde aldırabilirsin.
Sıkıntı yaparsan stresten adetin gecikir.
Onların ucretleri biraz fazla olmuyormu birde kurtaj sonrası eve donmeyi planlıyorum etkisi cok mu belli olur yada o gun arkadasımda kalsam ne kadar daha kanama devam eder

Eger adet olursam bu hamile olmadıgımımı gosterir yoksa hala imkanı olur mu?
adet olursan hamile değilsindir ama çok nadir olarak hamile olduğunda da adet olan kişiler var. o zamanda kan testi yaptırırsın kesin sonuç için. stres yapma adetin gecikir. varsa öyle birşeyde yapacak birşey yok tabi ki. ne yapmak istiyorsanız onu yaparsınız.

Sonra kizdik mi biz hatalı oluyoruz. Gülüm Madem cinsellik yaşıyorsun neden korunmuyorsun ? !? Sizin keyfiniz olacak diye o bebeklerin sucu ne ? ! Stresten de gecikme olabilir. Inşaallah hamile degilsindir

Cok teşekkur ederim 2 3 gun sonra evde test yaptırıcam 15 gunungeçmesini bekliyorum size haber veririm herşey için cok sagolun bu site gerçekten cok iyi kendimi yalnız hisettmiyorum cok sagolun tekrar

Evet ama istenen bir birliktelik degildi ayrıca suan o bir bebek değil teknik olarak daha dollenme bile olmamıstır emin olun suan o bebeği dogurursam ona guzel bir hayat sunamam yoksa bende istemem ilk bebegimi kaybetmeyi ama onun iyiliği için

Evet ama istenen bir birliktelik degildi ayrıca suan o bir bebek değil teknik olarak daha dollenme bile olmamıstır emin olun suan o bebeği dogurursam ona guzel bir hayat sunamam yoksa bende istemem ilk bebegimi kaybetmeyi ama onun iyiliği için
Ne yani zorla mı yapti yoooo kafan güzeldi yaptınız .... dollenme 6 gunde gerceklesir 7 ve 8. Haftalarda da kalp atışı başlar .

Ne yazıkki zorla yaptı burda soylemek istemedim zaten suan endişelenmem gereken oda değil suan bir şekilde atlatmam gerekiyor bu olayı umuyorum hamile degilimdir cunku bende sorumlulugunu almak istmem

Ne yazıkki zorla yaptı burda soylemek istemedim zaten suan endişelenmem gereken oda değil suan bir şekilde atlatmam gerekiyor bu olayı umuyorum hamile degilimdir cunku bende sorumlulugunu almak istmem
Nasil yani tecavüz durumu mu var ortada ?!?!???!!

güzelim daha çok gençsin umarım hamile değilsindir diye dua et çünkü o bebeği aldırdığında ilerleyen yaşlarında vicdan azabı duyabilirsin bu çok kötü birşey. hayat senin hayatın tabi ki ama ne yaparsan yap ama korun bundan sonrası için

Nasıl adlandırmak istersenix oyle adlandırın onunda kafası cok guzeldi ve yasıtız bana herzaman ne karar verirsem (aldırma yada doğurma) yanımda olacagını soyledi ben daha fazla muhattap olmak istemediğim için cıkardım hayatımdan suan ben ve problemim var ortada

Back