Çok düşük bi ihtimal ama eger ki hamile kalirsan gel bütün yorumculara beddua et insallah 5iziniz olur diye bir hafta sonra siz kalamazsin dediniz ama ben hamileymisim diye konu aç şoke et biziEvlenene kadar beraber olmucaz bir daha o yüzden evlenmeye yakın taktiricam aslına bakarsan bir bebeğim olsun çok istiyorum ama maddi durumumuz şu an çocuğa el verisli değil ya napicami bilmiyorum tek ümidim inşallah hamile değilimdir
Kan testi yaptır eğer hamile çıkar isen bebeğinin ilk tulumu zıbını bendenTest yaptırsamda cikarmi daha ayin 6sinda beraber olduk
usg mi, doplerimi aldım geliyorum uzanın şöyle
demirden korkan niye trene biner ki kaldıysan kaldın bile isteye ilişkiye girmedin mi hey Allahııım
aynı konu her hafta en az 2-3 defa açılıyor, biz nerden bilelim müneccim miyiz? çok takıyorsanız kafanıza bi idrar testi alın ve sonucu görün.. ya da kafanıza takmıyorsanız sorun etmeyin.. madem bu kadar panik yapacaksınız neden sabredemediniz ? ella ertesi gün hapı adet düzensizliği yapabilir, eğer ilişkiden 6 saat sonra regl olmuşsanız hamile kalmanız bana göre imkansız..şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
sen çok yaşa emideyılsın
şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
sende çok yaşa. sağlıkla, huzurlasen çok yaşa emikahkaha attım
Korkutma beni izmirliKan testi yaptır eğer hamile çıkar isen bebeğinin ilk tulumu zıbını benden
Bu gün kan testi yaptırsamda kesin sonuç çıkar miKan testi yaptır eğer hamile çıkar isen bebeğinin ilk tulumu zıbını benden
kan testinden kesin sonuç çıkar ama hamile olmadığın için kendini yorma benceBu gün kan testi yaptırsamda kesin sonuç çıkar mi