hamilemiyim

Hangi korunma yöntemini seçeceğiniz size kalmış tatlım
ama hamile.kalmak istemiyosan doğru şekilde korunmalısiniz :KK66:
Yok evlenené kadar bir daha beraber olmucaz ama bu seferki iliskiden çok korkuyorum nolur bana dua et hamile kalmamış olayim

Yok evlenené kadar bir daha beraber olmucaz ama bu seferki iliskiden çok korkuyorum nolur bana dua et hamile kalmamış olayim
Ahh be güzelim anlatamadik sana bu kadar insan...hamile falan degilsindir...adet oldum diosun...Ayrıca bilindik yöntemlere kıran mi girdi yeni yeni şeyler deneme peşindesin...spral taktirkondom.kullan doğum.kontrol hapı kullan....falan filan...Bu dediğin yöntem ne kadar sağlıklı ve güvenilir bilmiyorum kullanan varsa sana yardimci olacaktır....

Yok spiral değil bende bilmiyordum araştırdım var öyle korunma yöntemi

evet varmış yorumumu değiştirdim zaten bende ama yan etkileri varmış :Üç yıllık implantın yan etkileri çok fazla değildir. En sık karşılaşılan durum adet kanamalarındaki düzensizliklerdir. Bunun yanısıra baş ağrısı, kilo değişiklikleri ve memelerde hassasiyet görülebilir.

Ahh be güzelim anlatamadik sana bu kadar insan...hamile falan degilsindir...adet oldum diosun...Ayrıca bilindik yöntemlere kıran mi girdi yeni yeni şeyler deneme peşindesin...spral taktirkondom.kullan doğum.kontrol hapı kullan....falan filan...Bu dediğin yöntem ne kadar sağlıklı ve güvenilir bilmiyorum kullanan varsa sana yardimci olacaktır....
Çok akıntım bulantı ve baş ağrısı var o beni korkutuo :KK43:

Adet olduğumu fark etmedim bir kalktım damla damla gelio sonra 6 gün sürdü adetim ama yinede bazı sitelerde hamile olabilirsiniz dio o korkuttu beni bir de 4 ay var nikaha çok müşkül duruma düşerim benim için dua edermisiniz :KK43:

üstüne görme olayını okumuşsun ama canım onda normal adet görmüyorsun kahverengi çok az geliyor bizde sökülmedik sanıp bekliyoruz okuduğun sitedeki böyle birsey... ve ertesi gün hapı almışsın

Keşke daha önce taktirsaydin ya böylece konu açmak zorunda da kalmazdin :KK14:
Evlenene kadar beraber olmucaz bir daha o yüzden evlenmeye yakın taktiricam aslına bakarsan bir bebeğim olsun çok istiyorum ama maddi durumumuz şu an çocuğa el verisli değil ya napicami bilmiyorum tek ümidim inşallah hamile değilimdir

Evlenene kadar beraber olmucaz bir daha o yüzden evlenmeye yakın taktiricam aslına bakarsan bir bebeğim olsun çok istiyorum ama maddi durumumuz şu an çocuğa el verisli değil ya napicami bilmiyorum tek ümidim inşallah hamile değilimdir
neden test yaptırmıyorsun???? bize inanmıyosun anladığım kadarıyla

şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
usg mi, doplerimi aldım geliyorum uzanın şöyle:KK53::KK53::KK53:
demirden korkan niye trene biner ki kaldıysan kaldın bile isteye ilişkiye girmedin mi hey Allahııım:confused::confused:

Yahu madem istemiyorsunuz korunun o zaman.
Korunmadan iliskiye girersen hamile miyim diye korkarsin tabi.
Adet olup ustune birde o kadar hap icip hamile kalirsaniz bir ilk olursunuz. :KK70:

X