1.Geri çekilme bir korunma yöntemi değildirşanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
hamile değilsin kesinlikle...şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
Adet okurken beraber olduk ya o yüzden hamile kalırım diye aldimZaten adet olmuşsun hapı niye aldin
Adet olduğumu fark etmedim bir kalktım damla damla gelio sonra 6 gün sürdü adetim ama yinede bazı sitelerde hamile olabilirsiniz dio o korkuttu beni bir de 4 ay var nikaha çok müşkül duruma düşerim benim için dua edermisinizadet günü hamile kalmayı becerebilirsen bence bir efsane olursun tıp dünyasında :)
Zaten adet gormussun adet olurken hamile nasıl kalınır bunu bilmiyormusun.Adete 4 yada 5 gun kala beraber olmanizda da hamile kalman imkansız yaniAdet okurken beraber olduk ya o yüzden hamile kalırım diye aldim
Adet olduğumu fark etmedim bir kalktım damla damla gelio sonra 6 gün sürdü adetim ama yinede bazı sitelerde hamile olabilirsiniz dio o korkuttu beni bir de 4 ay var nikaha çok müşkül duruma düşerim benim için dua edermisiniz
Imland diye bir yöntem varmış evlenirken yaptirayim diyorumCıkkss zaten adet oldum diosun
Acele etmeyin çocum yada doğru düzgün korunun gerI cekilme diye bi yöntem yok
Biz aslında söz vermiştik yapmicam diye ama kendiliğinden geliştişimdi öncelikle düğüne 4 ay kalmasına rağmen yine de ilişkiye girmek istiyorsanız ve de hamilelikten bu kadar ödünüz kopuyorsa neden geri çekilme yaptınız?
kondom neden kullanmadınız?
hamile değilsiniz o kesin ama bu şekilde devam ederseniz kalırsınız ve hayatı böyle zindan edersiniz kendinize
yahu düğüne aylar kalmış stres had safhadadır zaten bi de şu cinsellik hamilelik ile nasıl kafanızı bulandırabiliyosunuz
Imland diye bir yöntem varmış evlenirken yaptirayim diyorum
Koluna bir çubuk takılıyormus 3 ya da 5 senelik çocuğun olmuyormusnasıl bir yöntemmiş bu? yani ne yapılıyormuş?
Hangi korunma yöntemini seçeceğiniz size kalmış tatlımImland diye bir yöntem varmış evlenirken yaptirayim diyorum
spiral olmasın oKoluna bir çubuk takılıyormus 3 ya da 5 senelik çocuğun olmuyormus