- Konu Sahibi adakizi1907
Bu işler kısmet işi galiba kızlar, Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Yok yastık koy, yok kalkma 1 saat, ayaklarını dik falan hepsi laf. Ben evlenmedem 5 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Aralık ayında düğünüm oldu, 29 Ocak doğum günümdü, eşim o gece bebek istediğini söyleyince çok sevindim. Ama o sırada da hapı kullanmaya devam ediyordum. 7 Şubatta adet olacaktım ve en son hapım 8 şubat günüydü. 7 Şubat günü adet olunca son hapı almadım ve ilacı bıraktım. Doktora gidip çocuk istediğimi söyledim, sorun yok dedi. Ama doğum kontrol hapı kullandığım için ilk bir kaç ay olmayabilir üzülme dedi. Bizde ilk bir kaç ay zaten olmaz diyerek, ne yastık ne 1 saat yatmak falan hiç yapmadım yani.
Sonra ufak bir lekelenme oldu, aşırı bel-sırt ağrısı ve göğüslerimde şişlik oldu. Doktora gittiğimde 3 hafta 2 günlük hamileydim. Doktor bile şaşırdı. Bu işi görev gibi yapmamak gerekiyor sanırım. Sürekli tarih saat takip ederek yapıldığında strestan dolayı olmuyor.
Allah isteyen herkese versin inşallah. Tüm dualarım bu şekilde sizler için.
Bir de ayrıca, ben eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı ama kan tahlilinde pozitif çıktı. O yüzden idrar testleri erken gebelik sonucunu göstermiyor.
sen bu konuda dünyanın en şanslı insanlarından birisin bence :)
ben korunmayınca hemen hamile kalınıyo sanıyodum böle 3-5 ay hatta sene beklendiğini falan bilmiyodum ilk ay hamile kalmayınca şok olmuştum meğer hemen olmuyormuş :)) sonra da haliyle olacak mı olmayacak mı diye düşünüp stres yapınca hiç olmuyor bakalım Rabbim yardımcımız olsun
seni de tebrik ederim hayırlısıya sağlıkla sıhhatle alırsın bebeişini kucağına amin :)