Hamilemiyim

Nasıl istersen canim yarın sonucunu mutlaka haber ver bende 6 ocağa randevu buldum
Tamam haber vericem dikkat et kendine ağır işler yapma doktor bana öyle dedi çay kahve ve koladan mümkün olduğunca uzak dur kontrole gidene kadar inşallah sende bebeğini görürsün inşallah bende yarın güzel sonuçlar alırım

İnşallah canım dikkat ediyorum sende dikkat et güzel haberlerini bekliyorum

Hadi ya o kadar umutluyduk üzülme canım RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre olur doktor birşey derse haber et bize bende sağlık ocağına gidecem bugün yarına çıkar anca sonuçlar
Kan sonucum negatif çıkmış e nabizdan kontrol ettim birazdan sağlık ocağına gitcem

Öyle deyince bende bi korkmadim değil ama ben küçük bi ilçede yaşıyorum hastane de herkes tanıdık burda kan testi yaptırmak istemiyorum hemen duyulmasın diye
İdara testini tekrar dene emin olduktan somra gittik idara testi beni yanılttı pozitif çıktı ama kanda negatif umarım yükselir

Sonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruz

Sonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canım bidaha yapayım
Evet tekrar dene emin ol benim gibi plmasin sonra umarım hamilesindir Allah anne olmayı nasip etsin

Evet tekrar dene emin ol benim gibi plmasin sonra umarım hamilesindir Allah anne olmayı nasip etsin
Amin hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah ama bilmiyorum sanki bebeğim varmis gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…