- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Tamam haber vericemNasıl istersen canimyarın sonucunu mutlaka haber ver bende 6 ocağa randevu buldum
İnşallah canım dikkat ediyorum sende dikkat et güzel haberlerini bekliyorumTamam haber vericemdikkat et kendine ağır işler yapma doktor bana öyle dedi çay kahve ve koladan mümkün olduğunca uzak dur kontrole gidene kadar inşallah sende bebeğini görürsün inşallah bende yarın güzel sonuçlar alırım
İnşallah abla yarın haber veririmİnşallah canım dikkat ediyorum sende dikkat et güzel haberlerini bekliyorum
Hadi ya çok üzüldüm nasıl oldu ki bana da haber verKan sonucum negatif çıkmış e nabizdan kontrol ettim birazdan sağlık ocağına gitcem
Halbuki tüm belirtileri hala da yaşıyorum günüm 5 gündür de gecikiyor şükür hiç bir sorunum da yok kist falan önceden baktirmistim bakalım sağlık ocağındaki doktor ne dicekHadi ya çok üzüldüm nasıl oldu ki bana da haber ver
Erken olduğu için düşük cikma gibi bişey olabilirHalbuki tüm belirtileri hala da yaşıyorum günüm 5 gündür de gecikiyor şükür hiç bir sorunum da yok kist falan önceden baktirmistim bakalım sağlık ocağındaki doktor ne dicek
Değerim 2 çıkmış yükselir kiErken olduğu için düşük cikma gibi bişey olabilir
Saat 3 de doktor gel demisti belki o da söyler olmadi kadin doğuma gitmek bakalim niye gecikti adetim duzenlidir benim normalde hayirlisi inşallah o kadar da umutluydumDeğerim 2 çıkmış yükselir ki
Çok bilmiyorum bende senin gibi acemiyim ama okuduğum yorumlarda öyle yazıyordu yüksele bilir bi doktorla görüşDeğerim 2 çıkmış yükselir ki
İnşallah umudun kırılmaz kuzum bakalım doktoru bekle hemen üzülmeSaat 3 de doktor gel demisti belki o da söyler olmadi kadin doğuma gitmek bakalim niye gecikti adetim duzenlidir benim normalde hayirlisi inşallah o kadar da umutluydum
İnsallah yükselir abla senden güzel haberler bekliyorumÇok bilmiyorum bende senin gibi acemiyim ama okuduğum yorumlarda öyle yazıyordu yüksele bilir bi doktorla görüş
Beklicem bakalım hayırlısı neyse o olsunİnşallah umudun kırılmaz kuzum bakalım doktoru bekle hemen üzülme
Öyle deyince bende bi korkmadim değil ama ben küçük bi ilçede yaşıyorum hastane de herkes tanıdık burda kan testi yaptırmak istemiyorum hemen duyulmasın diyeİnsallah yükselir abla senden güzel haberler bekliyorum
Kan sonucum negatif çıkmış e nabizdan kontrol ettim birazdan sağlık ocağına gitcem
İdara testini tekrar dene emin olduktan somra gittik idara testi beni yanılttı pozitif çıktı ama kanda negatif umarım yükselirÖyle deyince bende bi korkmadim değil ama ben küçük bi ilçede yaşıyorum hastane de herkes tanıdık burda kan testi yaptırmak istemiyorum hemen duyulmasın diye
Sonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruzHadi ya o kadar umutluyduk üzülme canım RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre olurdoktor birşey derse haber et bize bende sağlık ocağına gidecem bugün yarına çıkar anca sonuçlar
Tamam canım bidaha yapayımİdara testini tekrar dene emin olduktan somra gittik idara testi beni yanılttı pozitif çıktı ama kanda negatif umarım yükselir
Sonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruzHadi ya o kadar umutluyduk üzülme canım RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre olurdoktor birşey derse haber et bize bende sağlık ocağına gidecem bugün yarına çıkar anca sonuçlar
Evet tekrar dene emin ol benim gibi plmasin sonra umarım hamilesindir Allah anne olmayı nasip etsinTamam canım bidaha yapayım
Amin hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah ama bilmiyorum sanki bebeğim varmis gibi hissediyorumSonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruz
Evet tekrar dene emin ol benim gibi plmasin sonra umarım hamilesindir Allah anne olmayı nasip etsin