İnşallah canım bence bebiş var bana da mutlaka haber verSaglık ocağına gittim doktor kana göre negatif dedi belki geç döllenme olabilir yada kanda kendi belli etmiyor olabilir kadin doğuma gitmemi söyledi saat 4 de kadın doğuma randevu aldım kasıklarimda batma var yürürken zorlanıyorum inşallah kötü birsey yoktur
İnşallah vardır haber veririmİnşallah canım bence bebiş var bana da mutlaka haber ver
Ovü yaptım çok koyu çıktı gebelik belli olurmu ki bu testleBende ilk bekleyemedim adetim gecikti ikinci gün yaptım negatif çıktı sonra mecbur bekledim negatif görmek üzüyor insan bekliyor yani
O kadar bilgim yok maalesef iliskinizin üstünden kac gün geçti bildiğim kadariyla 14 gün geçmiş olmasi gerekiyorOvü yaptım çok koyu çıktı gebelik belli olurmu ki bu testle
Daha 10 gün geçtiO kadar bilgim yok maalesef iliskinizin üstünden kac gün geçti bildiğim kadariyla 14 gün geçmiş olmasi gerekiyor
Kan verdim yarın öğlenden sonra çıkacakmış çok heyecanlıyım inş canımSonuçların çıkınca haber ver seninde baya geçirmişti umarım hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruz
Daha çok erken testte pozitif çıkması için yine de sabredemem derseniz kan tahlili verinDaha 10 gün geçti
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsinKan verdim yarın öğlenden sonra çıkacakmış çok heyecanlıyım inş canım
Aslında 10.gün çıkması lazım en geç 14 bekliyorum bakalımDaha çok erken testte pozitif çıkması için yine de sabredemem derseniz kan tahlili verin
Aslında 10.gün çıkması lazım en geç 14 bekliyorum bakalım
İnşAllah canım dua etİnşallah güzel haberler alırsın
Ederim canım allah gönlünü göre versin inşallahİnşAllah canım dua et
İnş canım bakalım yarına kadar dua edin bana korkuyorum hastalıksa diye inş gebeliktirHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Amiin Allah razı olsunEderim canım allah gönlünü göre versin inşallah
Ederim canım inşallah bebiştirİnş canım bakalım yarına kadar dua edin bana korkuyorum hastalıksa diye inş gebeliktir
Canim gittin mi doktoraİnşallah vardır haber veririm
Ay hadi inşallah bende kadın doğumdan yeni çıktım hersey normal dedi gün verdi haftaya perşembe yine gelicem bakalım o zaman kontrol edecek umarım hamileyizdirKan verdim yarın öğlenden sonra çıkacakmış çok heyecanlıyım inş canım
Evet az önce çıktım hersey yolunda dedi 29 da tekrar gelicemCanim gittin mi doktora
Bebis var yani gözün aydinEvet az önce çıktım hersey yolunda dedi 29 da tekrar gelicem
Tam belli değil değerim 2 ama şüpheli dedi doktor umarım hamileyimdirBebis var yani gözün aydin