Hamilemiyim

Amin hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah ama bilmiyorum sanki bebeğim varmis gibi hissediyorum
B3nde oyle hissediyorum.. ama kan sonucu üzdü 5. Günüm ama hala adet olmadım birazdaha bekleyip öyle kan vericem dünden beri çok fazla uyku isteği var annem hamilesin diyor ama onları da ümitlendirdim boşu boşuna

Canım hemen üzülme normalde adet gecikmesinden 10 gün sonra falan diyorlar daha yükselir

Evde kac test yapmıştın silik mi çıkmıştı

Muhtemelen geç döllenme falan olmuş olabilir ondan düşük çıkmış olabilir yine bi doktora daniş
İnşallah öyle olmuştur Allah hepimize anne olmayı nasip etsin umarım hamileyimdir hamileyizdir sende istersen testini tekrarla emin ol ondan sonra kan testi ver

Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah kasık ağrım vardı kasıklarimda şişlik gaz problemi ishal göğüslerim büyüdü ve uçlarında hassasiyet çok fazlaydi
Anladım belliki hamile değilim teşekkürler sizi tebrik ederim banada dua eder misiniz

Tabi ki ederim sizin ne gibi belirtileriniz vardı herkeste aynı belirtiler olmaya bilir
Bacaklarım, kasıklarım, belim çok ağrdı şuanda rahmime sancı giriyor regl olcakmışım gibi afadersin Beyaz sümüksü akıntım başladı

Bacaklarım, kasıklarım, belim çok ağrdı şuanda rahmime sancı giriyor regl olcakmışım gibi afadersin Beyaz sümüksü akıntım başladı
Aynı belirtiler olabilir gününüz geçti mi bide fark olarak adet zamanı sökülme Gibi ağrı olurdu bu biraz farkli oluyor bunu kendiniz fark edebilirsiniz

Aynı belirtiler olabilir gününüz geçti mi bide fark olarak adet zamanı sökülme Gibi ağrı olurdu bu biraz farkli oluyor bunu kendiniz fark edebilirsiniz
Test yaptım silik çıktı ama yalancı pozitifler havada uçuştuğu için bu ara çok güvenmiyorum geçen o testlerden birine yakalandım o yüzden bekliyorum daha reglime 5 gün var.

Test yaptım silik çıktı ama yalancı pozitifler havada uçuştuğu için bu ara çok güvenmiyorum geçen o testlerden birine yakalandım o yüzden bekliyorum daha reglime 5 gün var.
Daha bişey demek için baya erken ben adet gecikmesinden bir hafta sonra yapmıştım

Saglık ocağına gittim doktor kana göre negatif dedi belki geç döllenme olabilir yada kanda kendi belli etmiyor olabilir kadin doğuma gitmemi söyledi saat 4 de kadın doğuma randevu aldım kasıklarimda batma var yürürken zorlanıyorum inşallah kötü birsey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…