- 17 Aralık 2022
- 2.911
- 1.003
Nasılsın canım bir gelişme var miAmin canım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım bir gelişme var miAmin canım teşekkür ederim
Merhaba. Nasılsın?Oldum galiba canım kaldı başka aya
Merhaba nasilsin ?Rica ederim
İyiyim canim sen nasılsın kan verdin mi tekrardanMerhaba nasilsin ?
Hayir vermedim diğer regl günümü bekliyorum 6 gün sonra bakalım olucakmiyim olmazsam kan vericem negatif çıkarsa doktorun yazdığı ilacı kullanmaya başlayacağımİyiyim canim sen nasılsın kan verdin mi tekrardan
Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallahHayir vermedim diğer regl günümü bekliyorum 6 gün sonra bakalım olucakmiyim olmazsam kan vericem negatif çıkarsa doktorun yazdığı ilacı kullanmaya başlayacağım
İnşallah az önce e nabiza girdim sonucuma baktim şaşırdım acaba normal mi böyle olmasıAnladım hakkında hayırlısı olsun inşallah
İlk hali böyleydi sonradan kırmızı olmusİnşallah az önce e nabiza girdim sonucuma baktim şaşırdım acaba normal mi böyle olması Eki Görüntüle 3186158
Bilmiyorum ki canım değerlerden pek anlamıyorum konu ac istersenİnşallah az önce e nabiza girdim sonucuma baktim şaşırdım acaba normal mi böyle olması Eki Görüntüle 3186158
Geri dönüş olmuyor.. sansimj deneyeyim biBilmiyorum ki canım değerlerden pek anlamıyorum konu ac istersen
Dene canımGeri dönüş olmuyor.. sansimj deneyeyim bi
Açtım bakalim sen ne zaman kontrole gidiyorsun ?kendini nasıl hissediyorsunDene canım
16 ocakta gidicem çok uykum geliyor arada kasık ağrım oluyor göğüslerim şiş ve çok acıyorlar onun dışında bi sorunum yok çok şükürAçtım bakalim sen ne zaman kontrole gidiyorsun ?kendini nasıl hissediyorsun
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah16 ocakta gidicem çok uykum geliyor arada kasık ağrım oluyor göğüslerim şiş ve çok acıyorlar onun dışında bi sorunum yok çok şükür
İnşallah canım sağol herkese nasip etsin bide bu sıra çok aş eriyorum ne görsem özeniyorum desem yeriAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah. Aşerdiklerini ye bari eskilerin dediği gibi bebekte leke cikmasinİnşallah canım sağol herkese nasip etsin bide bu sıra çok aş eriyorum ne görsem özeniyorum desem yeri
Hepsini yedim eşim bu konuda çok iyi ama çok kilo alıcam diye korkuyorumAmin insallah. Aşerdiklerini ye bari eskilerin dediği gibi bebekte leke cikmasin
Bebek sağlıklı olsun da kilo verirsinHepsini yedim eşim bu konuda çok iyi ama çok kilo alıcam diye korkuyorum
Orası da öyle canım sağlıkla gelsinBebek sağlıklı olsun da kilo verirsin
Amin aminnOrası da öyle canım sağlıkla gelsin