Evet kaset test yaptım buraya atmak isterdim fakat olmuyor ilk 3 2 dk da çıktı silik çizgiKaset test mi yaptınız kac dakikada çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kaset test yaptım buraya atmak isterdim fakat olmuyor ilk 3 2 dk da çıktı silik çizgiKaset test mi yaptınız kac dakikada çıktı
Hamilesiniz demek ki kan testi verin yarınEvet kaset test yaptım buraya atmak isterdim fakat olmuyor ilk 3 2 dk da çıktı silik çizgi
Korkuyorum açıkçası daha önce bi dış gebeliğim birde boş gebeliğim oldu eşimede daha söylemedim hastane de baya uzakHamilesiniz demek ki kan testi verin yarın
Günün geçtikten sonra yapsan daha iyi olurHerkese günaydın kızlar yardımcı olurmjsunuz? Döngüm düzensiz 31 35 arasi oluyorm ilişki üzerinden 11 gün geçti ve bi haftadan beri kasık ağrım bel ağrım var gögüs ağrısı acıması ve koyulasmayla birlikte damarlasma var suandada belim kasıgım ayni şiddette ağriyo ve azaliyo adet olcakms hissim var ama gelen giden yok hareket halindeyken ağrı oluyo bat 4 5 gün var ne zaman test yapmaliyim sizce hamilemiyim ://
İçini ferah tut inşallah bu kez olur bebegini sağlıkla kucağına alırsınKorkuyorum açıkçası daha önce bi dış gebeliğim birde boş gebeliğim oldu eşimede daha söylemedim hastane de baya uzak
Amin canım istiye herkese nasip etsin rabbim kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bana dua edermisinİçini ferah tut inşallah bu kez olur bebegini sağlıkla kucağına alırsın
Tabi ki ederim allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canım istiye herkese nasip etsin rabbim kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bana dua edermisin
Amin teşekkür ederimTabi ki ederim allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Oldum galiba canım kaldı başka ayaAdet oluyorsun bence
Hayırlısı olsun canım allah en kısa zamanda nasıp etsin inşallahOldum galiba canım kaldı başka aya
Amin canım teşekkür ederimHayırlısı olsun canım allah en kısa zamanda nasıp etsin inşallah
Amin inşallah
Hayir vermedim doktor ilaç yazdı onu kullanmaya başlayacağım polikistik over olduğunu söyledi endişe etmeye gerek yok geçici dedi kullanacağım ilaç hamile kalmama yardimci olucakmis bakalim hayırlısı olsun sen nasılsın?Canim kan verdin mi
Anladım canim allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah iyiyim şimdilik sıkıntım yok ara ara kasık ağrım oluyor 16 ocakta diğer randevumHayir vermedim doktor ilaç yazdı onu kullanmaya başlayacağım polikistik over olduğunu söyledi endişe etmeye gerek yok geçici dedi kullanacağım ilaç hamile kalmama yardimci olucakmis bakalim hayırlısı olsun sen nasılsın?
Guzel haberlerini bekliyorum Allah kucağına almayı nasip etsin doktor bana ilaç verdi dupbaston diye kullanıp kullanmamak arasında kaldım eşim kullanmami istemiyor acaba sorun olur muAnladım canim allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah iyiyim şimdilik sıkıntım yok ara ara kasık ağrım oluyor 16 ocakta diğer randevum
Bilmiyorum ki canım istersen başka doktora da görünGuzel haberlerini bekliyorum Allah kucağına almayı nasip etsin doktor bana ilaç verdi dupbaston diye kullanıp kullanmamak arasında kaldım eşim kullanmami istemiyor acaba sorun olur mu
Eşim de öyle dedi ben kabul etmedim normalde günüm duzenli hiç bir sorun da yoktu bugün ultarasonda polikistik over sendromu olduğumu öğrendim doktorum geçen hafta hersey guzel demisti ama bu hafta da böyle dedi kafam karıştıBilmiyorum ki canım istersen başka doktora da görün
Farkli doktordan randevu al bide ona danış ona göre kullanıp kullanmamaya karar verirsinEşim de öyle dedi ben kabul etmedim normalde günüm duzenli hiç bir sorun da yoktu bugün ultarasonda polikistik over sendromu olduğumu öğrendim doktorum geçen hafta hersey guzel demisti ama bu hafta da böyle dedi kafam karıştı
Oyle yapicam teşekkür ederimFarkli doktordan randevu al bide ona danış ona göre kullanıp kullanmamaya karar verirsin
Rica ederimOyle yapicam teşekkür ederim