Hamilemiyim

Herkese günaydın kızlar yardımcı olurmjsunuz? Döngüm düzensiz 31 35 arasi oluyorm ilişki üzerinden 11 gün geçti ve bi haftadan beri kasık ağrım bel ağrım var gögüs ağrısı acıması ve koyulasmayla birlikte damarlasma var suandada belim kasıgım ayni şiddette ağriyo ve azaliyo adet olcakms hissim var ama gelen giden yok hareket halindeyken ağrı oluyo bat 4 5 gün var ne zaman test yapmaliyim sizce hamilemiyim ://
Günün geçtikten sonra yapsan daha iyi olur😊

Canim kan verdin mi
Hayir vermedim doktor ilaç yazdı onu kullanmaya başlayacağım polikistik over olduğunu söyledi endişe etmeye gerek yok geçici dedi kullanacağım ilaç hamile kalmama yardimci olucakmis bakalim hayırlısı olsun sen nasılsın?

Hayir vermedim doktor ilaç yazdı onu kullanmaya başlayacağım polikistik over olduğunu söyledi endişe etmeye gerek yok geçici dedi kullanacağım ilaç hamile kalmama yardimci olucakmis bakalim hayırlısı olsun sen nasılsın?
Anladım canim allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah iyiyim şimdilik sıkıntım yok ara ara kasık ağrım oluyor 16 ocakta diğer randevum

Anladım canim allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah iyiyim şimdilik sıkıntım yok ara ara kasık ağrım oluyor 16 ocakta diğer randevum
Guzel haberlerini bekliyorum Allah kucağına almayı nasip etsin doktor bana ilaç verdi dupbaston diye kullanıp kullanmamak arasında kaldım eşim kullanmami istemiyor acaba sorun olur mu

Bilmiyorum ki canım istersen başka doktora da görün
Eşim de öyle dedi ben kabul etmedim normalde günüm duzenli hiç bir sorun da yoktu bugün ultarasonda polikistik over sendromu olduğumu öğrendim doktorum geçen hafta hersey guzel demisti ama bu hafta da böyle dedi kafam karıştı

Eşim de öyle dedi ben kabul etmedim normalde günüm duzenli hiç bir sorun da yoktu bugün ultarasonda polikistik over sendromu olduğumu öğrendim doktorum geçen hafta hersey guzel demisti ama bu hafta da böyle dedi kafam karıştı
Farkli doktordan randevu al bide ona danış ona göre kullanıp kullanmamaya karar verirsin

X