Canım bi gelişme var mi bidaha test yaptın mıİnşallah Allah nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi gelişme var mi bidaha test yaptın mıİnşallah Allah nasip eder
Daha regl olmadım afedersin beyaz akintim var goguslerim çok acıyor onun dışında iyiyim yarın sabah test yapicam sen nasılsınCanım bi gelişme var mi bidaha test yaptın mı
Test yapınca haber verirsin aynı benimde bu sıra çok uyku basıyor hep uyumak istiyorumDaha regl olmadım afedersin beyaz akintim var goguslerim çok acıyor onun dışında iyiyim yarın sabah test yapicam sen nasılsın
Veririm negatif çıkacağını biliyorum ama hayırlısı olsun inşallah salı günü 2. Regl günüm olucak miyim acabaTest yapınca haber verirsin aynı benimde bu sıra çok uyku basıyor hep uyumak istiyorum
İstersen baska bi doktora gözük bu kadar olmaman normal değil yanlış anlama ama bebek olsa şimdiye belli olması gerekiyor eğer yenilerde hamile kalmadıysan çünkü belirtilerin bayadir varVeririm negatif çıkacağını biliyorum ama hayırlısı olsun inşallah salı günü 2. Regl günüm olucak miyim acaba
Randevular bu ay sonunda hep özelde tek bulabilirim ki zaten özele gidiyordum ilaç verdi ama kullanmadim bu ayki adetimi bekliyorum kendiliğinden olmazsa ilaç yada doğal yolla birseyler yaparımİstersen baska bi doktora gözük bu kadar olmaman normal değil yanlış anlama ama bebek olsa şimdiye belli olması gerekiyor eğer yenilerde hamile kalmadıysan çünkü belirtilerin bayadir var
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerin olsun inşallahRandevular bu ay sonunda hep özelde tek bulabilirim ki zaten özele gidiyordum ilaç verdi ama kullanmadim bu ayki adetimi bekliyorum kendiliğinden olmazsa ilaç yada doğal yolla birseyler yaparım
Amin inşallah sen bu hafta gidiyorsun degil mi doktora?Hayırlısı olsun canım güzel haberlerin olsun inşallah
Yok randevum 16 ocakti eşimiz iş yerimizde işi olduğu için 20 sine aldımAmin inşallah sen bu hafta gidiyorsun degil mi doktora?
Kalp atışlarını duyacaksın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinYok randevum 16 ocakti eşimiz iş yerimizde işi olduğu için 20 sine aldım
İnşallah canım bende merakla bekliyorum allahim isteyen herkese nasip etsinKalp atışlarını duyacaksın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amiiin inşallahİnşallah canım bende merakla bekliyorum allahim isteyen herkese nasip etsin
Canım değişiklik var mıAmiiin inşallah
Valla degisiklik yok ayni yine tregl olmadim twstlerim gozle gorulecek sekilde silik cikiyor bende regl olmayi bekliyorum doktorun verdigi ilaci kullanmaya basladjm yarin regl gunum bakalim olucak miyim kasiklwrimda agrilar var mide bulantim da var ama bakaljmCanım değişiklik var mı
Enfeksiyon gibi bisey olabilir mi acaba ilaca başlamadan başka doktora görünseydin keşkeValla degisiklik yok ayni yine tregl olmadim twstlerim gozle gorulecek sekilde silik cikiyor bende regl olmayi bekliyorum doktorun verdigi ilaci kullanmaya basladjm yarin regl gunum bakalim olucak miyim kasiklwrimda agrilar var mide bulantim da var ama bakaljm
Doktora göründüm ben zaten enfeksiyon yok kontrollerim de yapıldı ilacı doktor yazdi eşim kullanmami istemedi belki hamileyimdir diye ki zaten ilacın bebege de zararı olmazmis doktor oyle söyledi gelde esime anlat bende 2 gündür ilaca basladimEnfeksiyon gibi bisey olabilir mi acaba ilaca başlamadan başka doktora görünseydin keşke
Anladım canım bebek yenilerde olmadiysa olma ihtimali Yok bence simdiye çıkardı mutlakaDoktora göründüm ben zaten enfeksiyon yok kontrollerim de yapıldı ilacı doktor yazdi eşim kullanmami istemedi belki hamileyimdir diye ki zaten ilacın bebege de zararı olmazmis doktor oyle söyledi gelde esime anlat bende 2 gündür ilaca basladim
Evet olsaydı çıkardı hayırlısı olsun artık diğer aya kaldıAnladım canım bebek yenilerde olmadiysa olma ihtimali Yok bence simdiye çıkardı mutlaka
İyiyim canım sen nasılsınMerhaba nasılsıniz