- 17 Aralık 2022
- 2.909
- 1.002
Şükür İyiyim abla nasıl gidiyor hamilelikİyiyim canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür İyiyim abla nasıl gidiyor hamilelikİyiyim canım sen nasılsın
İyi gidiyor arada yorulur 3 gündür bel ağrım baya kötü ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve hep uykum var onun dışında iyiyiz şükürŞükür İyiyim abla nasıl gidiyor hamilelik
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinİyi gidiyor arada yorulur 3 gündür bel ağrım baya kötü ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve hep uykum var onun dışında iyiyiz şükür
İnşallah canım darısı senin başına inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorumAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah ya allahim nasip eder inşallah bende hala hasta olmadım bugunde 2. Regl günümdu ortada birsey yok yarın başka doktora gitcemİnşallah canım darısı senin başına inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum
Git canım stresten de oluyor olabilir de yine başka doktora gözükmekte fayda varAmin inşallah ya allahim nasip eder inşallah bende hala hasta olmadım bugunde 2. Regl günümdu ortada birsey yok yarın başka doktora gitcem
Evet zaten doktor ilgilenmiyordu inşallah bu seferki güzel tedavi ederGit canım stresten de oluyor olabilir de yine başka doktora gözükmekte fayda var
İnşallah canım özel mi yineEvet zaten doktor ilgilenmiyordu inşallah bu seferki güzel tedavi eder
Özel değildi devlete almıştım eşim özele almamı söyledi burada devlet hastanesindeki doktorlarin ilgilenmediğini soyledi başka özel hastaneye randevu aldimİnşallah canım özel mi yine
Anladim canim bende özele pek güvenmiyorum da para tuzağıÖzel değildi devlete almıştım eşim özele almamı söyledi burada devlet hastanesindeki doktorlarin ilgilenmediğini soyledi başka özel hastaneye randevu aldim
Çok para gidiyor gerçekten ama sigortalı olduğum için az para alıyorlarAnladim canim bende özele pek güvenmiyorum da para tuzağı
Derdine derman olsunda para kazanılırÇok para gidiyor gerçekten ama sigortalı olduğum için az para alıyorlar
Orası oyle tabii inşallah bende guzel haberler veririmDerdine derman olsunda para kazanılır
İnşallah canımOrası oyle tabii inşallah bende guzel haberler veririm
Sürekli uyuyorumMerhaba son durumlar nedir?
Hastaneye gittin mi bebeği gördün müSürekli uyuyorum
Evet geçen hafta gittim büyümüş bebeğim kalp atışını falan duyduk şükürHastaneye gittin mi bebeği gördün mü
Ayy Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaEvet geçen hafta gittim büyümüş bebeğim kalp atışını falan duyduk şükür
İnşallah canim güzel haberlerini bekliyorumAyy Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma