Hamilemiyim

Çok değil ama böyle su gibi açık bir renk regl kanaması gibi değil korkuyorum canım ya bizim eşimle kanlarimiz uyuşmuyor
Açık renk yerlesme kanamasi diye biliyorum ben kan uyuşmazlıği da sıkıntı umarım sorun olmaz sağlıklı bir şekilde hamile olduğunu ögrenirsin 🙏🙏

İnş canim 🙏bakayım bi devam edecek mi kanama
Umarım yerlesme kanamasidir benim daha önce referans aralığımda 0-10 yazıyordu kan testi verdiğimde perşembe günü verdiğim kan testinde 0-5,3 çıkmış normal mi o yoksa referans aralığı mi hamileliği belli ediyor

Umarım yerlesme kanamasidir benim daha önce referans aralığımda 0-10 yazıyordu kan testi verdiğimde perşembe günü verdiğim kan testinde 0-5,3 çıkmış normal mi o yoksa referans aralığı mi hamileliği belli ediyor
Bende pek anlamıyorum ama abimin dediğine göre 10un üstü olması gerekiyormuş gebelik olması için

Merhaba ben yeni aranıza katıldım 2 yıllık evliyim bi dış gebeliğim bir de kese gözüktü ama bebeği göremeden kanamam başladı şimdi adetim 3 gün gecikti ilk idrarla da değil az önce gebelik testi yaptım hemen belirdi silik çizgi buraya resmi atöak istiyorum ama olmuyor

Merhaba ben yeni aranıza katıldım 2 yıllık evliyim bi dış gebeliğim bir de kese gözüktü ama bebeği göremeden kanamam başladı şimdi adetim 3 gün gecikti ilk idrarla da değil az önce gebelik testi yaptım hemen belirdi silik çizgi buraya resmi atöak istiyorum ama olmuyor
Kan testi verip emin olabilirsin umarım hamilesindir 🙏🤍

Üstüne görme mi yaşadınız

X