- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Tabiki veririm teşekkür ederimBize haber ver canım dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki veririm teşekkür ederimBize haber ver canım dualarımız seninle
Bende başka doktora randevu alicam pazartesi gününe randevu buldum devlet hastanesinde olmazsa öyle yapicam hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAyn canım anlamadım içim rahat değil bu doktor yüzünden en iyisi başka doktor dediğin gibi oda inş sıra bulursak
Bana da haber ver ederim canımİnşallah. Dün zaten bakti bir sorun olmadığını söyledi hamile değilsem ve bir sorun da yoksa neden günüm 13 gündür gecikiyor sen kendine çok dikkat et bizi gelismelerinden haberdar et
Bi bak bakalım bulursun yaAyn canım anlamadım içim rahat değil bu doktor yüzünden en iyisi başka doktor dediğin gibi oda inş sıra bulursak
Tamam abla birazdan veririm haberBana da haber ver ederim canım
Amin canım inş buluruz randevu çok sınırlı yaBende başka doktora randevu alicam pazartesi gününe randevu buldum devlet hastanesinde olmazsa öyle yapicam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bulamadım valla canım bildirim aktiflestirdim randevu iptal etse biri öyle anca gidecemBi bak bakalım bulursun ya
Doktor yoktu ya pazartesi tekrar gideceğim başka doktoraBana da haber ver ederim canım
Benimde öyle almıştım randevuyu gece 2de mesaj geldi inşallah sana da gelirBulamadım valla canım bildirim aktiflestirdim randevu iptal etse biri öyle anca gidecem
Aynen baska doktora git bu baya oyaladı özele bu yüzden gitmek istemiyorumDoktor yoktu ya pazartesi tekrar gideceğim başka doktora
Evet çok fazla oyaladi pazartesi günü başka doktora gideceğimAynen baska doktora git bu baya oyaladı özele bu yüzden gitmek istemiyorum
Güzel haberleriniz olsun inşallahEvet çok fazla oyaladi pazartesi günü başka doktora gideceğim
Amin inşallahGüzel haberleriniz olsun inşallah
Kan sonucun çıktı mı?Bekliyorum daha canım sonuç kısmında 0,0 yazıyor değer bide referans aralığında birşey yazmıyor
Canım dün kahve bir leke geldi deminde kanamam oldu benimBenimde öyle almıştım randevuyu gece 2de mesaj geldi inşallah sana da gelir
Çıkmadı daha bomboş duruyor tahlil sonucuKan sonucun çıktı mı?
Adet mi oldunCanım dün kahve bir leke geldi deminde kanamam oldu benim
Çıkması lazım ama niye çıkmamış kiÇıkmadı daha bomboş duruyor tahlil sonucu
Bilmiyorum ki abim hemsir o baktı sonucuma ben anlamıyorum pek çıkmamış hali dediÇıkması lazım ama niye çıkmamış ki
Hiç regl olmuşum gibi değil ağrım yok hiç normalde regl olduğumda hastanelik oluyorumAdet mi oldun