İki hafta sonra tekrar gidicemAay hadi hayırlı olsun bebeği ne zaman göreceksin peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki hafta sonra tekrar gidicemAay hadi hayırlı olsun bebeği ne zaman göreceksin peki
İnşallah güzel haberler alırsınBekliyorum daha canım sonuç kısmında 0,0 yazıyor değer bide referans aralığında birşey yazmıyor
Canım doktor ultrasyona verince sağ kasık tarafına mi baktı yoksaKızlar bebeğimi gördüm çok şükür kesesi oluşmuş
Yok canım ortadan sola doğru baktıCanım doktor ultrasyona verince sağ kasık tarafına mi baktı yoksa
Benim sağ tarafa tek baktı birşey görünmüyor dedi ortaya bide sol kısma hiç götürmedi cihaz başlığınıYok canım ortadan sola doğru baktı
Sağ kasık kısmına bastırıyordu sadece o kadarYok canım ortadan sola doğru baktı
İnş canimİnşallah güzel haberler alırsın
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahİki hafta sonra tekrar gidicem
Bilmiyorum ama jeli sürdü ortadan sola doğru bastırdı biraz canım yandı gördü keseyiSağ kasık kısmına bastırıyordu sadece o kadar
İnşallah sağlıklı sıhhatli doğsun da darısı sizin başınıza inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim doktor iyi değil galiba kapıda bekleyen herkes öyle diyordu yeni atanmış falan benimkine de jel sürdü sadece sağ tarafa koydu bastırdı bitti o kadarBilmiyorum ama jeli sürdü ortadan sola doğru bastırdı biraz canım yandı gördü keseyi
Başka doktora git istersen biraz oynattti bakti bende cok uzun bakmadi ama yine de kontrol ettiBenim doktor iyi değil galiba kapıda bekleyen herkes öyle diyordu yeni atanmış falan benimkine de jel sürdü sadece sağ tarafa koydu bastırdı bitti o kadar
İnşallah birazdan hastaneye gideceğim bakalımİnşallah sağlıklı sıhhatli doğsun da darısı sizin başınıza inşallah
Sonuclar için miİnşallah birazdan hastaneye gideceğim bakalım
Benim doktor da öyle yaptı birsey demiyor ağzından cımbızla laf alıyoruz doktorun umitlendiriyor beni yok geç döllenme sağliksin falan dun de öyle dedi bakalım bugün ne dicek en iyisi başka doktora gitmekBenim doktor iyi değil galiba kapıda bekleyen herkes öyle diyordu yeni atanmış falan benimkine de jel sürdü sadece sağ tarafa koydu bastırdı bitti o kadar
Yarın gel sonuçlarını al gerekliyse tedaviye başlarız demisti bakalım ne olcakSonuclar için mi
İnşallah kötü bişey çıkmazYarın gel sonuçlarını al gerekliyse tedaviye başlarız demisti bakalım ne olcak
İnşallah. Dün zaten bakti bir sorun olmadığını söyledi hamile değilsem ve bir sorun da yoksa neden günüm 13 gündür gecikiyor sen kendine çok dikkat et bizi gelismelerinden haberdar etİnşallah kötü bişey çıkmaz
Ayn canım anlamadım içim rahat değil bu doktor yüzünden en iyisi başka doktor dediğin gibi oda inş sıra bulursakBenim doktor da öyle yaptı birsey demiyor ağzından cımbızla laf alıyoruz doktorun umitlendiriyor beni yok geç döllenme sağliksin falan dun de öyle dedi bakalım bugün ne dicek en iyisi başka doktora gitmek
Bize haber ver canım dualarımız seninleİnşallah birazdan hastaneye gideceğim bakalım