Sorma canım ya kaç gündür göğüslerim çok kötüNe kadar geçti üstünden belirtilerin olalı baya oldu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım ya kaç gündür göğüslerim çok kötüNe kadar geçti üstünden belirtilerin olalı baya oldu ama
İnş canim ALLAH razı olsun benimki çok farklı bir durum anlamadım gitti evlendiğimden beri regl dongum 23 gün olmuştu 4 aydır uygulamaya göre ayın 14unde regl olmam gerekiyordu hala olmadım kan tahlili verdim negatif çıktı bundan bir hafta önce bugün kadın doğuma gittim ultrasyonda baktı birşey görünmüyor dedi ama kan tahlili verelim yinede dedi verdim yarın çıkacak sonuçlarımMerhaba kızlar öncelikle umarım hepiniz hamilesinizdir ama baş dönmesi mide bulanması 6 ya da 8. haftalarda başlar. Beta hcg değeri 5’in altındaysa negatiftir. Beta değeri 1500 civarıysa vajinal ultrasonda 3000 ve üstünde normal ultrasonda kese gözükür. Daha altında gözükmez. Vajinal ultrason düşük sebebi değildir. Kalp atışı için 6 hatta bazen 8 hafta sonrası beklenir. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenilmesi çok zor. Çok koyu kırmızı bi kaç dk içinde çıkması lazım ki o ay iki kez yumurtlama yaşıyor da olabilirsiniz net bişeyi belirtmez o test. Sorularınıza cevap vermek istedim. Çok hevesli ve heyecanlısınız psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz ben 6 aylık hamileyim beta değerim 7500’ken bile mide bulantısı veya yanması yaşamadım. Aslında konuya dahil olmayacaktım ama hepinizi o kadar merak ediyorum ki kaybetmemek için yazdım. Sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum olmazsa da üzülmeyin hepiniz çok gençsiniz ve ilk denemeleriniz
Amin inşallahBen de teşekkür ederim. tabi ki de inşallah en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız hepimiz
Teşekkür ederimKan testinde negatif görenler için yazmıştım isim isim hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemedim. Mide bulantısı ve yanması zaten hormonun yüksekliği sebebiyle oluyor hormonun o kadar yükselmesi de o haftalara denk geliyor hemen hemen. Annenizin erken döllenmiştir hormonu hızlı yükselmiştir sizinde olabilir tabi ki ben kesinlikle olmaz demedim sadece tıbben normali böyle diye kabul edilen şeyler bunlar. Daha önce bir düşük bir dış gebelik geçirdim tecrübelerime dayanarak yazdım. Okuduğum kadarıyla sorulara cevap veren olmamıştı. Bilgilendirmek istedim
Sanki cikar gibi geliyor bana da inşallah yarin güzel sonuçlar alınırBugün normale göre 15 diyor uygulama ama eşi bekarken ki dongume göre daha 1 hafta olmuş
İnşallah çektiklerine değer güzel haberi alırsınSorma canım ya kaç gündür göğüslerim çok kötü
İnş canimSanki cikar gibi geliyor bana da inşallah yarin güzel sonuçlar alınır
Canım sonuç çıktı mıİnş canim
Canım sonuç çıktı mıAmin inşallah
Evrt hamile degilimCanım sonuç çıktı mı
Hayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsinEvrt hamile degilim
Amin ablaHayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsin
Kızlar bebeğimi gördüm çok şükür kesesi oluşmuşAmin abla
Aay hadi hayırlı olsun bebeği ne zaman göreceksin pekiKızlar bebeğimi gördüm çok şükür kesesi oluşmuş
Bekliyorum daha canım sonuç kısmında 0,0 yazıyor değer bide referans aralığında birşey yazmıyorCanım sonuç çıktı mı
Benim normalde hep 2 çıkıyordu bu sefer 0.116 çıkmış saat 4 de randevum var bakalım ne dicek doktorBekliyorum daha canım sonuç kısmında 0,0 yazıyor değer bide referans aralığında birşey yazmıyor
Çok şükür canım gözün aydın kaçıncı gün olmuş döllenmeden sonraKızlar bebeğimi gördüm çok şükür kesesi oluşmuş
Benimde aynı şekil daha boş duruyir tahlil abim hemsir bekle dediBenim normalde hep 2 çıkıyordu bu sefer 0.116 çıkmış saat 4 de randevum var bakalım ne dicek doktor
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimde aynı şekil daha boş duruyir tahlil abim hemsir bekle dedi
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah