Bazıları alttan muayne yaptırmayin düşük yapıyor demişler bende emin olamadım nasıl bişey birazda korktum son adet tarihinden sayılıyor ya hamile kaldığında tarihe göre 5+2 günlük sayılıyor bebek varsa ultrasonda cikar heraldeEvet bende öyle duydum geçen gittiğimde ultrasondan bile bakmadı sadece perşembe günü gel dedi
Bazı anneler de onermiyor alttan muayne olmayi annemler falan yaptırma demisti bakalım ne olcakBazıları alttan muayne yaptırmayin düşük yapıyor demişler bende emin olamadım nasıl bişey birazda korktum son adet tarihinden sayılıyor ya hamile kaldığında tarihe göre 5+2 günlük sayılıyor bebek varsa ultrasonda cikar heralde
Bilmiyorum hap nasıl etki eder falan ama kan testi vermelisin emin olmak icinKasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????
Bakalım yarın git gelde bilgi verirsin bizedeBazı anneler de onermiyor alttan muayne olmayi annemler falan yaptırma demisti bakalım ne olcak
7 haftadır regl olmuyorsunuz ama dr’a gitmiyorsunuz?Kasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????
Tabiki veririm guzel haberler alirim umarımBakalım yarın git gelde bilgi verirsin bizede
İnşallah kaçta randevun bende heyecanlandimTabiki veririm guzel haberler alirim umarım
Saat 13.00 daİnşallah kaçta randevun bende heyecanlandim
Hemen haber ver bizede dualarım seninleSaat 13.00 da
Teşekkür ederim hemen haber vericem eğer doktor ilgilenmezse devlet hastanesine randevu alicam cuma gününe umarım yarın güzel haberler alirim da randevuya gerek kalmazHemen haber ver bizede dualarım seninle
İnşallah canımTeşekkür ederim hemen haber vericem eğer doktor ilgilenmezse devlet hastanesine randevu alicam cuma gününe umarım yarın güzel haberler alirim da randevuya gerek kalmaz
İnşallah ablaİnşallah canım
Güzel haberlerini bekliyorum canim dualarim seninleKızlar kadın doğuma geldim ben inş sıra alabilirsem bakacam bugun varmi yokmu diye dua edin bana
Sağol canım benimGüzel haberlerini bekliyorum canim dualarim seninle
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kadın doğuma geldim ben inş sıra alabilirsem bakacam bugun varmi yokmu diye dua edin bana
Canım sen naptın gittin mi doktoraAyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Doktor ameliyata gireceğini söyledi saat 3 de gideceğim umarım güzel haberler alirimCanım sen naptın gittin mi doktora
Doktora gorundun mu ?Sağol canım benim