- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Benim dünden beri göğüslerim sızlıyor aşırı gece ağrı yapıyordu iç çamaşırı çıkardım iyi şuan dokununca ağrıyor ya sende var mı canım gelişme
Göğüsler ellemedigim sürece sıkıntı yok ama uçları cok büyüdüBenim de goguslerimd3 sizi var akintim var birde onun dışında iyiyim
Çok şükür canımAynı şeklide benimde goguslerimde sizi var onun dışında iyiyim
Benimde oyle ya dün ağrı girdi iç çamaşırı çıkardım uyudum düşün ucu demin baktım duş alırken büyümüş bide çatlak varGöğüsler ellemedigim sürece sıkıntı yok ama uçları cok büyüdü
Evdeyken hiç çamaşır takmıyorum dışarı çıkarsam anca öyle benimde dün fark ettim çatlamış bakalım cuma belli olucak bebişBenimde oyle ya dün ağrı girdi iç çamaşırı çıkardım uyudum düşün ucu demin baktım duş alırken büyümüş bide çatlak var
Hadi inş canım dün bende oldu valla göğüslerim sanki yaralı gibi dokununca ağrıyordu şuan da öyle ama biraz daha iyi bebiş var İNŞ hepimizindeEvdeyken hiç çamaşır takmıyorum dışarı çıkarsam anca öyle benimde dün fark ettim çatlamış bakalım cuma belli olucak bebiş
İnşallah canım sen cuma mi gidiceksin doktoraHadi inş canım dün bende oldu valla göğüslerim sanki yaralı gibi dokununca ağrıyordu şuan da öyle ama biraz daha iyi bebiş var İNŞ hepimizinde
Evet canım kan tahlili verecem bakalım artık eğilince midem kalkıyor ya sende de oluyor mu öyleİnşallah canım sen cuma mi gidiceksin doktora
Yok öyle olmuyor ara ara midem bulanıyor mide yanmasiyla birlikte sanki araba tutarya onun gibiEvet canım kan tahlili verecem bakalım artık eğilince midem kalkıyor ya sende de oluyor mu öyle
Suanlik yok perşembe günü nasipse guzel haberler vericemEee kızlar yok mu gelişme hiç birinizde ?
Anladım canım benim öyle değil valla arada bulantım oluyor ama atmam yani sadece eğilince karnıma baskı olduğu zaman kusma oluyor boğazıma kadar geliyorYok öyle olmuyor ara ara midem bulanıyor mide yanmasiyla birlikte sanki araba tutarya onun gibi
Eee kızlar yok mu gelişme hiç birinizde ?
Anladım canım herkesin farkli belirtileri oluyorAnladım canım benim öyle değil valla arada bulantım oluyor ama atmam yani sadece eğilince karnıma baskı olduğu zaman kusma oluyor boğazıma kadar geliyor
Ay peki ne durumdasınız şu an :)Benim ovulasyondaki iliskiden sonra hemen göğüslerim şişti daha adetime 15 gün vardı en az ben oradan anlamıstım.Yani döllenme olduğu gibi ertesi gün göğüslerim şişti hemen.Normalde reglime 5 gün kala falan şişer.Ben ordan anlamıstım.
He valla teyzem annem var diyor ama kan tahlilinde pozitif görmeden içim rahatlamıyorAnladım canım herkesin farkli belirtileri oluyor
Benim bu 3 gündür göguslerimde ağrı var ic çamaşırına tahammül edemiyorum nefesim kesiliyor sanki böyle şişiktenBenim ovulasyondaki iliskiden sonra hemen göğüslerim şişti daha adetime 15 gün vardı en az ben oradan anlamıstım.Yani döllenme olduğu gibi ertesi gün göğüslerim şişti hemen.Normalde reglime 5 gün kala falan şişer.Ben ordan anlamıstım.
Doktora ne zaman gidiyorsun? Benim de aynıydi evde takmiyorum ama dokununca sızlıyor şuan iyiyim ama afedersin beyaz akintim var dünden beri ve sık sık idrar başladı tekrardan umarım geç döllenme ile hamile olduğumuzu öğrenirizBenim bu 3 gündür göguslerimde ağrı var ic çamaşırına tahammül edemiyorum nefesim kesiliyor sanki böyle şişikten
İnşallah görürsun canım bidaha test yapmadın dimiHe valla teyzem annem var diyor ama kan tahlilinde pozitif görmeden içim rahatlamıyor
İnş canim bu pazartesi gidip kan vercem bakalım ama kan tahlilinde de kendini göstermeyebilir benim kuzenimin hamile olduğunu hiç pozitifte görmedi ta keseyi görene kadar negatif çıkıyordu testlerdeDoktora ne zaman gidiyorsun? Benim de aynıydi evde takmiyorum ama dokununca sızlıyor şuan iyiyim ama afedersin beyaz akintim var dünden beri ve sık sık idrar başladı tekrardan umarım geç döllenme ile hamile olduğumuzu öğreniriz