İnşallah canımDoktor ameliyata gireceğini söyledi saat 3 de gideceğim umarım güzel haberler alirim
Göründüm canım şansıma son 1 sıra kalmıştı ultrasona verdi birşey yok dedi görünmüyor kan ver dedi yinede kan verdim yarın sabah sonuç çıkacakmış hayırlısı olsunDoktora gorundun mu ?
Olabilir yada olmaz diye bişey demedi miGöründüm canım şansıma son 1 sıra kalmıştı ultrasona verdi birşey yok dedi görünmüyor kan ver dedi yinede kan verdim yarın sabah sonuç çıkacakmış hayırlısı olsun
Canim sende haberler nasılDoktor ameliyata gireceğini söyledi saat 3 de gideceğim umarım güzel haberler alirim
Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben kabul etmedim keşke etseymisjm sonradan pişman oldum varsa da kese ordan gozukurdu ultrasonda bakti kese gozukmedi ama hamile olabilirsin dedi kan verdim sonuçları alicam yarın kesin net birseyler söyler sonuçlara göreCanim sende haberler nasıl
İnşallah vardır canımVajinal ultrasonda bakalım dedi ben kabul etmedim keşke etseymisjm sonradan pişman oldum varsa da kese ordan gozukurdu ultrasonda bakti kese gozukmedi ama hamile olabilirsin dedi kan verdim sonuçları alicam yarın kesin net birseyler söyler sonuçlara göre
Sanmıyorum umudum yok Allah nasip ederse artıkİnşallah vardır canım
Görünürde birşey yok dedi yinede kan tahlili verelim dedi verdim bakalım artıkOlabilir yada olmaz diye bişey demedi mi
Neden gecikme yapmis diye sordun mu pekiGörünürde birşey yok dedi yinede kan tahlili verelim dedi verdim bakalım artık
Üzmek istemem ama gecikmene göre bi belirti olmasi gerekmezmiGörünürde birşey yok dedi yinede kan tahlili verelim dedi verdim bakalım artık
Söyledim 15 gündür regl olmadım diye dedi çok mu stres yaptın kendine hâlbuki streste yapmadım fırsatım olmadıNeden gecikme yapmis diye sordun mu peki
Bilmiyorum işte annem sonda da olmuş olabilir şuan varsada bir kan parçası nasıl belli olsun ki bekliyorum.bendr oyleÜzmek istemem ama gecikmene göre bi belirti olmasi gerekmezmi
Ne kadar geçti üstünden belirtilerin olalı baya oldu amaBilmiyorum işte annem sonda da olmuş olabilir şuan varsada bir kan parçası nasıl belli olsun ki bekliyorum.bendr oyle
İnşallah Allah nasip etmiştir haberlerini bekliyorumSöyledim 15 gündür regl olmadım diye dedi çok mu stres yaptın kendine hâlbuki streste yapmadım fırsatım olmadıev taşıma falan derken
Bu belirtiler kişiden kişiye değişir benim annemin iki hamileliğinde de direk mide bulantısı ve yanması başlamış doğuma kadar geçmemiş ki zaten şuan öyle bulanti falan yok mide yanmasi erken hamilelik belirtisi testim pozitif 5+3 haftalık belirtilerimde gayet normal şeylerMerhaba kızlar öncelikle umarım hepiniz hamilesinizdirama baş dönmesi mide bulanması 6 ya da 8. haftalarda başlar. Beta hcg değeri 5’in altındaysa negatiftir. Beta değeri 1500 civarıysa vajinal ultrasonda 3000 ve üstünde normal ultrasonda kese gözükür. Daha altında gözükmez. Vajinal ultrason düşük sebebi değildir. Kalp atışı için 6 hatta bazen 8 hafta sonrası beklenir. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenilmesi çok zor. Çok koyu kırmızı bi kaç dk içinde çıkması lazım ki o ay iki kez yumurtlama yaşıyor da olabilirsiniz net bişeyi belirtmez o test. Sorularınıza cevap vermek istedim. Çok hevesli ve heyecanlısınız psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz ben 6 aylık hamileyim beta değerim 7500’ken bile mide bulantısı veya yanması yaşamadım. Aslında konuya dahil olmayacaktım ama hepinizi o kadar merak ediyorum ki kaybetmemek için yazdım. Sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum olmazsa da üzülmeyin hepiniz çok gençsiniz ve ilk denemeleriniz
Teşekkür ederimmMerhaba kızlar öncelikle umarım hepiniz hamilesinizdirama baş dönmesi mide bulanması 6 ya da 8. haftalarda başlar. Beta hcg değeri 5’in altındaysa negatiftir. Beta değeri 1500 civarıysa vajinal ultrasonda 3000 ve üstünde normal ultrasonda kese gözükür. Daha altında gözükmez. Vajinal ultrason düşük sebebi değildir. Kalp atışı için 6 hatta bazen 8 hafta sonrası beklenir. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenilmesi çok zor. Çok koyu kırmızı bi kaç dk içinde çıkması lazım ki o ay iki kez yumurtlama yaşıyor da olabilirsiniz net bişeyi belirtmez o test. Sorularınıza cevap vermek istedim. Çok hevesli ve heyecanlısınız psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz ben 6 aylık hamileyim beta değerim 7500’ken bile mide bulantısı veya yanması yaşamadım. Aslında konuya dahil olmayacaktım ama hepinizi o kadar merak ediyorum ki kaybetmemek için yazdım. Sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum olmazsa da üzülmeyin hepiniz çok gençsiniz ve ilk denemeleriniz
Kan testinde negatif görenler için yazmıştımBu belirtiler kişiden kişiye değişir benim annemin iki hamileliğinde de direk mide bulantısı ve yanması başlamış doğuma kadar geçmemiş ki zaten şuan öyle bulanti falan yok mide yanmasi erken hamilelik belirtisi testim pozitif 5+3 haftalık belirtilerimde gayet normal şeyler
Ben de teşekkür ederim.Teşekkür ederimmöncelikle bebeğinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin psikolojikmen olabilir çok fazla belirti arıyoruz kendimizde hakkımızda hayırlısı olur yüce rabbim ne zaman vereceğini biliyor..
Bugün normale göre 15 diyor uygulama ama eşi bekarken ki dongume göre daha 1 hafta olmuşNe kadar geçti üstünden belirtilerin olalı baya oldu ama