Viii nasip değilmiş canım bozma moralini yarın yeni bir tane alıp yaparsınTestin son kullanma tarihi 1 ocak 2022 şansıma ya
Pozitif çıktı amaViii nasip değilmiş canım bozma moralini yarın yeni bir tane alıp yaparsın
Testi yaptım silik çıktı haber ver demiştinGeç döllenme olmasın bence akşamı bekleme bir ovülasyon yap
Ayyy çok şükür canım hadi hayırlı olsun gözün aydınPozitif çıktı ama
Perşembe günü inşallah sonuçlarım yüksek çıkar ama bu ovulasyon testi yinede geçerli mi kiAyyy çok şükür canım hadi hayırlı olsun gözün aydın
Ayy canım gözün aydın insllah saglikla devam etsin fotoğraf varmıPozitif çıktı ama
Nasıl yani gebelik testi degilmiydiPerşembe günü inşallah sonuçlarım yüksek çıkar ama bu ovulasyon testi yinede geçerli mi ki
Ovulasyon testi bazen hamilelik varsa pozitif cikartiyoNasıl yani gebelik testi degilmiydi
Normal test mi yaptın canımPozitif çıktı ama
Ovulasyon testini denedimNormal test mi yaptın canım
Ovulasyon testi yumurtlamaui hesaplıyor diye biliyorum gebelik için kullaniliyor mu bilmiyorum valla canımPerşembe günü inşallah sonuçlarım yüksek çıkar ama bu ovulasyon testi yinede geçerli mi ki
Çoğu kişi oyle öğrenmiş hamileliğini hatta burdan biri de ovülasyon sayesinde ogrenmisOvulasyon testi yumurtlamaui hesaplıyor diye biliyorum gebelik için kullaniliyor mu bilmiyorum valla canım
Hmm öylemi hiç duymamiatimOvulasyon testi bazen hamilelik varsa pozitif cikartiyo
Hadi hayırlısı olsun bide kan veirisin kesinleşirÇoğu kişi oyle öğrenmiş hamileliğini hatta burdan biri de ovülasyon sayesinde ogrenmis
Bende duymamıştım deniyim dedim belki pozitif görürüm boşuna mı heyecan yaptim acabaHmm öylemi hiç duymamiatim
Yani hiç duymadığım için yanlış yönlendirme yapmam istemem ama siz daha önce okumussunuz insllah pozitiftirBende duymamıştım deniyim dedim belki pozitif görürüm boşuna mı heyecan yaptim acaba
Evet silik pozitif adetiniz gecikmiş Lh yüksekliği adet gecikince de olur mu ki acaba o geldi aklıma
insallah da sanmıyorum ya bi ümitsizliğe kapildimYani hiç duymadığım için yanlış yönlendirme yapmam istemem ama siz daha önce okumussunuz insllah pozitiftir
Bilmiyorum ki ilk defa denedim bendeEvet silik pozitif adetiniz gecikmiş Lh yüksekliği adet gecikince de olur mu ki acaba o geldi aklıma