- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Kan testi sonucun muÇıktı canım negatif ama hala regl olmadım korkuyorum bı yandan acile gideyim diyorum ama ultrasyona verir mi acil bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi sonucun muÇıktı canım negatif ama hala regl olmadım korkuyorum bı yandan acile gideyim diyorum ama ultrasyona verir mi acil bilmiyorum
İnşallah canım güzel haberlerimiz olsun10 -12 günde anca belli oluyormuş gecikmede umarım bend3 oyle olurum
İnşallahİnşallah canım güzel haberlerimiz olsun
Canım dediğim gibi hem adet gecikmen olması lazım hemde ilişkinin üstünden 14 gün geçmesi lazım kesinleşmesi için inşallah bebeğin vardir sabretUmarım geç döllenmedir Görmeden emin olmak istemiyorum
İnşAllah dediğiniz gibi olur dua edin banaCanım dediğim gibi hem adet gecikmen olması lazım hemde ilişkinin üstünden 14 gün geçmesi lazım kesinleşmesi için inşallah bebeğin vardir sabret
Akşam acile gitmeyi düşünüyorum orda ultrasyona verseler çok iyi olur baksaydilar o da anlamasa ne olduğunu kadın doğuma gidecemGecikmende baya vardı istersen bi kadin doğuma git
Evet canımKan testi sonucun mu
Dualarım sizinle rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayıİnşAllah dediğiniz gibi olur dua edin bana
İhmal etme canım benide habersiz birakmaAkşam acile gitmeyi düşünüyorum orda ultrasyona verseler çok iyi olur baksaydilar o da anlamasa ne olduğunu kadın doğuma gidecem
Amiin Allah razı olsunDualarım sizinle rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
TM canım dua edin banaİhmal etme canım benide habersiz birakma
Ediyorum canım hemen kötü düşünmeTM canım dua edin bana
Birşey sorcam canım hamileligin belli olması için ilişki üzerinden kaç gün geçmesi lazımEdiyorum canım hemen kötü düşünme
Benim bildiğim 14 gün teste belli olması içinBirşey sorcam canım hamileligin belli olması için ilişki üzerinden kaç gün geçmesi lazım
Kan da daha erken belli oluyor 10 gün gibiBirşey sorcam canım hamileligin belli olması için ilişki üzerinden kaç gün geçmesi lazım
14 gün olmamış o zaman benim canım çünkü ayın 1 ydi ben test yaptım idrar yolu enfeksiyonum vardır doktor kontrolünde ilaç kullandım iyileştim çok şükür ilaçlarım ayın 10uydu galiba bitti daha yeni yeni denedik eşimleBenim bildiğim 14 gün teste belli olması için
Dün 8 ncı gündü canım biraz daha bekliyeyim regl olmazsam en iyisi ay sonunda test yapmak yine negatif çıkarsa bu sefer kadın doğuma gidecem bakalım ne diyorKan da daha erken belli oluyor 10 gün gibi
Kaç çıktı değerinEvet canım
Olabilir canim benim ilişki tarihim 3 ocak14 gün olmamış o zaman benim canım çünkü ayın 1 ydi ben test yaptım idrar yolu enfeksiyonum vardır doktor kontrolünde ilaç kullandım iyileştim çok şükür ilaçlarım ayın 10uydu galiba bitti daha yeni yeni denedik eşimle
Olabilir canim benim ilişki tarihim 3 ocak
3aralik olucakDün 8 ncı gündü canım biraz daha bekliyeyim regl olmazsam en iyisi ay sonunda test yapmak yine negatif çıkarsa bu sefer kadın doğuma gidecem bakalım ne diyor