Amin güzelim inşallah vardırTam belli değil değerim 2 ama şüpheli dedi doktor umarım hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin güzelim inşallah vardırTam belli değil değerim 2 ama şüpheli dedi doktor umarım hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Umarim inşallahAmin güzelim inşallah vardır
İnş canım dualarımız seninleAy hadi inşallah bende kadın doğumdan yeni çıktım hersey normal dedi gün verdi haftaya perşembe yine gelicem bakalım o zaman kontrol edecek umarım hamileyizdir
Teşekkür ederim benim de dualarım sizinle Allah anne olmayı o duyguyu yaşamayı bizlere nasip etsin inşallahİnş canım dualarımız seninle
Canım sonuç çıktı mıİnş canım bakalım yarına kadar dua edin bana korkuyorum hastalıksa diye inş gebeliktir
Tekrar test yaptınız mıİnşAllah canım dua et
Abla testini tekrarladinmjTekrar test yaptınız mı
Yok canım tekrarlamadım boşuna panik yaşamak istemiyorum cumayi bekliyorum doktora gidip öğrenirimAbla testini tekrarladinmj
Göğüslerim normalde böyle olmaz bence hamileyim çok da takmıyorum da ona güveniyorum birazAbla testini tekrarladinmj
Reglin üzerinden kaç gün geçti abla seninYok canım tekrarlamadım boşuna panik yaşamak istemiyorum cumayi bekliyorum doktora gidip öğrenirim
İnşallah hamilesindirGöğüslerim normalde böyle olmaz bence hamileyim çok da takmıyorum da ona güveniyorum biraz
İnşallah canım sende hamilesindir senin Perşembe benim cuma belli olucak herşeyİnşallah hamilesindir
Umarım güzel haberler veririz birbirimize bu aydan umutluyum 6. Gün bugün gecikiyor senin kaç gün gecikti kaçıncı günde idararda pozitif gördün ablaİnşallah canım sende hamilesindir senin Perşembe benim cuma belli olucak herşey
Geçikmemin 12. Günü canım gecikmenin 6. Yada 7. Günü yaptım ikinci günu de yapmıştım o silikti bayaUmarım güzel haberler veririz birbirimize bu aydan umutluyum 6. Gün bugün gecikiyor senin kaç gün gecikti kaçıncı günde idararda pozitif gördün abla
Yaptım negatif maalesefTekrar test yaptınız mı
Dün dediğim gibi erken daha acele etmeyin umudunuzu da kırmayınYaptım negatif maalesef
Çıktı canım negatif ama hala regl olmadım korkuyorum bı yandan acile gideyim diyorum ama ultrasyona verir mi acil bilmiyorumCanım sonuç çıktı mı
Gecikmende baya vardı istersen bi kadin doğuma gitÇıktı canım negatif ama hala regl olmadım korkuyorum bı yandan acile gideyim diyorum ama ultrasyona verir mi acil bilmiyorum
10 -12 günde anca belli oluyormuş gecikmede umarım bend3 oyle olurumGeçikmemin 12. Günü canım gecikmenin 6. Yada 7. Günü yaptım ikinci günu de yapmıştım o silikti baya
Umarım geç döllenmedir Görmeden emin olmak istemiyorumDün dediğim gibi erken daha acele etmeyin umudunuzu da kırmayın