Hamilemiyim

Sakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şok
Rabbim büyük bunu düşün olucak bi dahaki aya ınsaallah Allah nasip etsin sağsalim. .❤❤
İnşallah dualarım seninle sen de benim için dua et

Evet gittik kese yi net göremedik kan testi değerim 1658 çıktı 5 hafta 4 günlük görünüyor

Okudum ve şimdi dua ettim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Ay cok sevindim okuyunca Allah kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum ay benim son 2 gun kaldi korkuyorum test yapmaya

Ay cok sevindim okuyunca Allah kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum ay benim son 2 gun kaldi korkuyorum test yapmaya
Amin kuzummmm
Benim 3-4 gün gecikince yaptm. Klomen kullandirmisti doktorum.. Ama 4 yumurtam büyüdüğü için aşılamam iptal edilmişti. Catlatma da vermemişti kendiliğinden tutmuş meleğim
Rabbim e çok şükür. .
Ve benim hala kıstım varmış birkaç tane hemde nasıl buyuk ilaç büyütmüş onlarida.
Pko yum normel düşünün. .
Okadar sene geçti ki 1 kere bile yasamamistim bu duyguyu Rabbim in takdiri.. .

Tebrik ederim bizede dua edin...kaç yıllık evlisiniz biraz hikâyenizden bahsedermisiniz

İnşallah bebeğin sana şifa olur kistlerin de geçer

Tebrik ederim bizede dua edin...kaç yıllık evlisiniz biraz hikâyenizden bahsedermisiniz
Sagolun.. 7 yıllık evliyim pko hariç bir sorunla karsilasmadim 2. Asilama m geçen iptal edilmişti en son 4 yumurtam büyüdüğü için. Biz kendimiz degerlendirmistik
Ağrım sızım vajinal kasilma m çok olunca hafif hafif şüphelendm ama ssnmiyodum kaç yıldır beklediğim için. .
Nasip bu ya Allah in ayarladıgi zaman var..
Insaallah sağlıkla hayırla gelir de daha mutlu olurum hala inanamama evresindeyim
İnşallah bebeğin sana şifa olur kistlerin de geçer
Amin kuzum doktor da şaşırdı birkaç tane büyümüş görünce onlarda ağrı yapar dedi

Ne güzel kendinize,beslemenize çok dikkat edin..bol bol naz yapabilirsiniz...rabbim kucağınıza almayıda göstersin inşallah..

Ne güzel kendinize,beslemenize çok dikkat edin..bol bol naz yapabilirsiniz...rabbim kucağınıza almayıda göstersin inşallah..
Amin çok teşekkür ederim dualarınız için kızlar hep duamdasiniz ❤

Allahim tamamina erdirsin yavrum ya.. vallahi cok sevindim senin adina. Kistlerini nasıl sökecekmissin peki? Umarim her sey guzel ilerlwr senin icin

Allahim tamamina erdirsin yavrum ya.. vallahi cok sevindim senin adina. Kistlerini nasıl sökecekmissin peki? Umarim her sey guzel ilerlwr senin icin
Onu bir dahaki muayene de öğrenmeye calisicam kistler için bide yapılmıyor galiba kendi kendine kuculucek. .
Çok sagolun ama ben kalp sesini duymadan rahat edemiyorum çok dua edin

Onu bir dahaki muayene de öğrenmeye calisicam kistler için bide yapılmıyor galiba kendi kendine kuculucek. .
Çok sagolun ama ben kalp sesini duymadan rahat edemiyorum çok dua edin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben en çok cinsiyeti ne olacak onu merak ettim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben en çok cinsiyeti ne olacak onu merak ettim
Kız neden cinsiyeti merak ettin
Ama düşünmeden edemiyorum şuan ins kalp atışını duyarız 1 buçuk hafta var randevuya

Kız neden cinsiyeti merak ettin
Ama düşünmeden edemiyorum şuan ins kalp atışını duyarız 1 buçuk hafta var randevuya
Duyarsın inşallah sen içini ferah tut ben kız çocuğu delisiyim ondan hep cinsiyetleri merak ediyorum kızı olanı çok kıskanıyorum

Amin bacimm
Şu günlerde morel kimseyi unutmuyorum
Kalp atışını bi duysam derin nefes alıcam ınsaallah
Gönlünü ferah tut sen Allah nasip ettiyse ki çok bekledim dua ettim diyorsun sesini duymak bile nasip olur bırak kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…