İnşallah dualarım seninle sen de benim için dua etSakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şok
Rabbim büyük bunu düşün olucak bi dahaki aya ınsaallah Allah nasip etsin sağsalim. .❤❤
Evet gittik kese yi net göremedik kan testi değerim 1658 çıktı 5 hafta 4 günlük görünüyorHadi
Hastaneye gidebilsiniz mi
Okudum ve şimdi dua ettim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah dualarım seninle sen de benim için dua et
Evet gittik kese yi net göremedik kan testi değerim 1658 çıktı 5 hafta 4 günlük görünüyor
Okudum ve şimdi dua ettim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin kuzummmmAy cok sevindim okuyunca Allah kucagina almayi nasip etsin insallah kuzumay benim son 2 gun kaldi korkuyorum test yapmaya
Tebrik ederim bizede dua edin...kaç yıllık evlisiniz biraz hikâyenizden bahsedermisinizAmin kuzummmm
Benim 3-4 gün gecikince yaptm. Klomen kullandirmisti doktorum.. Ama 4 yumurtam büyüdüğü için aşılamam iptal edilmişti. Catlatma da vermemişti kendiliğinden tutmuş meleğim
Rabbim e çok şükür. .
Ve benim hala kıstım varmış birkaç tane hemde nasıl buyukilaç büyütmüş onlarida.
Pko yum normel düşünün. .
Okadar sene geçti ki 1 kere bile yasamamistim bu duyguyu Rabbim in takdiri.. .
İnşallah bebeğin sana şifa olur kistlerin de geçerAmin kuzummmm
Benim 3-4 gün gecikince yaptm. Klomen kullandirmisti doktorum.. Ama 4 yumurtam büyüdüğü için aşılamam iptal edilmişti. Catlatma da vermemişti kendiliğinden tutmuş meleğim
Rabbim e çok şükür. .
Ve benim hala kıstım varmış birkaç tane hemde nasıl buyukilaç büyütmüş onlarida.
Sagolun.. 7 yıllık evliyim pko hariç bir sorunla karsilasmadim 2. Asilama m geçen iptal edilmişti en son 4 yumurtam büyüdüğü için. Biz kendimiz degerlendirmistikTebrik ederim bizede dua edin...kaç yıllık evlisiniz biraz hikâyenizden bahsedermisiniz
Amin kuzum doktor da şaşırdı birkaç tane büyümüş görünce onlarda ağrı yapar dediİnşallah bebeğin sana şifa olur kistlerin de geçer
Ne güzel kendinize,beslemenize çok dikkat edin..bol bol naz yapabilirsiniz...rabbim kucağınıza almayıda göstersin inşallah..Sagolun.. 7 yıllık evliyim pko hariç bir sorunla karsilasmadim 2. Asilama m geçen iptal edilmişti en son 4 yumurtam büyüdüğü için. Biz kendimiz degerlendirmistik
Ağrım sızım vajinal kasilma m çok olunca hafif hafif şüphelendm ama ssnmiyodum kaç yıldır beklediğim için. .
Nasip bu ya Allah in ayarladıgi zaman var..
Insaallah sağlıkla hayırla gelir de daha mutlu olurum hala inanamama evresindeyim
Amin kuzum doktor da şaşırdı birkaç tane büyümüş görünce onlarda ağrı yapar dedi
Amin çok teşekkür ederim dualarınız için kızlar hep duamdasiniz ❤Ne güzel kendinize,beslemenize çok dikkat edin..bol bol naz yapabilirsiniz...rabbim kucağınıza almayıda göstersin inşallah..
Amin kuzummmm
Rabbim e çok şükür. .
Onu bir dahaki muayene de öğrenmeye calisicam kistler için bide yapılmıyor galiba kendi kendine kuculucek. .Allahim tamamina erdirsin yavrum ya.. vallahi cok sevindim senin adina. Kistlerini nasıl sökecekmissin peki? Umarim her sey guzel ilerlwr senin icin
Dualarim sizinleOnu bir dahaki muayene de öğrenmeye calisicam kistler için bide yapılmıyor galiba kendi kendine kuculucek. .
Çok sagolun ama ben kalp sesini duymadan rahat edemiyorum çok dua edin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben en çok cinsiyeti ne olacak onu merak ettimOnu bir dahaki muayene de öğrenmeye calisicam kistler için bide yapılmıyor galiba kendi kendine kuculucek. .
Çok sagolun ama ben kalp sesini duymadan rahat edemiyorum çok dua edin
Kız neden cinsiyeti merak ettinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben en çok cinsiyeti ne olacak onu merak ettim
SagolunDualarim sizinle
Duyarsın inşallah sen içini ferah tutKız neden cinsiyeti merak ettin
Ama düşünmeden edemiyorum şuan ins kalp atışını duyarız 1 buçuk hafta var randevuya
Bende oglanlaraDuyarsın inşallah sen içini ferah tutben kız çocuğu delisiyim ondan hep cinsiyetleri merak ediyorum kızı olanı çok kıskanıyorum
Amin bacimmAllah gönlüne göre versin bacım
Gönlünü ferah tut sen Allah nasip ettiyse ki çok bekledim dua ettim diyorsun sesini duymak bile nasip olur bırak kalp atışınıAmin bacimm
Şu günlerde morel kimseyi unutmuyorum
Kalp atışını bi duysam derin nefes alıcam ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?