• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Gönlünü ferah tut sen Allah nasip ettiyse ki çok bekledim dua ettim diyorsun sesini duymak bile nasip olur bırak kalp atışını 🙏🏻🥰
Yaaa ınsaallah 😍😚😚
10 nisan da gitmeyi düşünüyorum doktor a ınsaallah dediğin gibi olur.. ınsaallah sende güzel haber verirsin yakında Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yaaa ınsaallah 😍😚😚
10 nisan da gitmeyi düşünüyorum doktor a ınsaallah dediğin gibi olur.. ınsaallah sende güzel haber verirsin yakında Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin ama inan sana o kadar sevindim ki kendim pozitifi görsem anca o kadar mutlu olurdum 🥰

Amin ama inan sana o kadar sevindim ki kendim pozitifi görsem anca o kadar mutlu olurdum 🥰
Ciddi mi😚😚 bazen insan tanımasaydım da o samimiyeti yaşıyor 😍
Kaç yaşındasın
Muayene ye son 11 gün bu arada Allahım şu kalp sesini duyursunn

Ciddi mi😚😚 bazen insan tanımasaydım da o samimiyeti yaşıyor 😍
Kaç yaşındasın
Muayene ye son 11 gün bu arada Allahım şu kalp sesini duyursunn
İnşallah inşallah sen umudunu hiç kaybetme hep kendinden emin ol inşallah duyacaksın ben inanıyorum 😍 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim 🥰

İnşallah inşallah sen umudunu hiç kaybetme hep kendinden emin ol inşallah duyacaksın ben inanıyorum 😍 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim 🥰
Oyy kuzum tazesin daha 😊 ınsaallah beklemezsin daha fazla
Bende 27 yaş 7 yıllık evliyim
Yaaa ne güzel yazdın 😍😍😇😇
Amin aminn
Böyle internette ki kötü şeyleri hiç okuyamiyorum şuan var ya korkuşu varya
Duyucam ınsaallah ınsaallah 😊😚

Amin aminn
Güzel düşün ki her şey güzel olsun annem hep der ki kötü düşünüp kötüyü çağırmayın o yüzden hep güzel düşün sen internette neler neler var benim ağrılarım hala geçmedi adetime tam bir hafta var sabah öyle Bi ağrıyla uyandım ki nevrim döndü internetten bakınca kanser çıkıyorsun zaten 😂

Amin aminn
Selam cnm hayirli olsun bebegin, rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah. Klomen kullanmissin demi süreci biraz anlatirmisin büyük bi ihtima bende basliyacagim

Güzel düşün ki her şey güzel olsun annem hep der ki kötü düşünüp kötüyü çağırmayın o yüzden hep güzel düşün sen internette neler neler var benim ağrılarım hala geçmedi adetime tam bir hafta var sabah öyle Bi ağrıyla uyandım ki nevrim döndü internetten bakınca kanser çıkıyorsun zaten 😂
Haha Allah muhafaza.. Ya bilinçli insanlarız çok şükür ama işte senelerce insan üstüne düşüyor ister istemez
Güzel düşünüyorum Rabbim büyük 😍
Senin az kalmış bak günün geçmeden test flan yapma
Selam cnm hayirli olsun bebegin, rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah. Klomen kullanmissin demi süreci biraz anlatirmisin büyük bi ihtima bende basliyacagim
A.selam amin çok sagolun 😍😇
Ben 2. Aşılamam için klomen kullanmistim. Sonra 4 yumurtam büyüdüğü için aşılamam iptal edilmişti. Kendimiz degerlendirmistik
Normel de reglim biraz düzensiz olabiliyor pko sebebiyle. Ama bu ilaçlar nedeniyle asilamadan 15 gün sonra flan adet olman veya test yapman gerekiyor ya. Benim iptal olduktan sonra birkaç gün sonra muhtemelen su gün aşılamam olurdu diyerek 15 gün hesapladım du tarih adet olurum diye. Ama çok ağrım vardı kuyruk sokumu, rahim kasılmalar , hafif göğüs ağrıları baş dönmeleri halsizlik. .
İlaçlar a bagladm ama nasip diyorum ya. Akintim da da bariz bisr yoktu yerleşme kanaması da yoktu. Herkes te olmuyor zaten
Yani böyle. .😍
İnşaallah kendisini de görürüm bebegimin

Yoo tobe daha yapmam günüm geçsin büyük ihtimal kan testine giderim 😂[/QUOTE]

Benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı biraz köy gibi tepelerde kalıyor oraya pek gelen giden olmuyo doktor bile her gün olmuyo oraya giderim artık 🤭

Benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı biraz köy gibi tepelerde kalıyor oraya pek gelen giden olmuyo doktor bile her gün olmuyo oraya giderim artık 🤭
İyi ozaman 😊
Ben dayanamadim özel den önce bide devlet ten randevu aldım 2 nisan a ınsaallah görürüz ya😶😶

Valla ben senden heyecanlıyım iki gündür aklımdasın acaba daha erken gitse olmazmiydi diye düşünüp duruyorum 😂
Gönlü güzel kardeşim benim ya😚😙😙😍🤗
Test yaptığım gün gittiğim hastane pandemi hastanesi olmuş o gün öğrendik okadar acele olduk kontrol. Kan testim den önce muayene etti bir doktor. Klomenin büyüttugu kister e büyümüş baya diye sasirmaktan çok ilgilenmedi hatta alttan bile muayene etti iyimser davraniym bu kese olabilir flan dedi oyuzden içim de kaldı iyice görmek. .
Kistler hamileyken çoğu kişide olabilirmiş normel ama o kalbin attığını bi görsem. .
Ozaman ilk kan testim 1658 cikmisti😊
Şimdi yarın tekrarlaticam ins sağlıklı yükselmiştir değerler. .
Doktorun tavsiye ettiği hastane ye gidicez bakalım virüs sebebiyle gebeler veya şüphesi olanlar oraya yonlendiriliyomus
Oku üfle bana ordan yarın 11 de orda olucaz😍😇😇

Back