Yaaa ınsaallahGönlünü ferah tut sen Allah nasip ettiyse ki çok bekledim dua ettim diyorsun sesini duymak bile nasip olur bırak kalp atışını
Amin ama inan sana o kadar sevindim ki kendim pozitifi görsem anca o kadar mutlu olurdumYaaa ınsaallah
10 nisan da gitmeyi düşünüyorum doktor a ınsaallah dediğin gibi olur.. ınsaallah sende güzel haber verirsin yakında Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ciddi miAmin ama inan sana o kadar sevindim ki kendim pozitifi görsem anca o kadar mutlu olurdum
Bende seninkinde öyle sevinirim amaAmin ama inan sana o kadar sevindim ki kendim pozitifi görsem anca o kadar mutlu olurdum
İnşallah inşallah sen umudunu hiç kaybetme hep kendinden emin ol inşallah duyacaksın ben inanıyorumCiddi mibazen insan tanımasaydım da o samimiyeti yaşıyor
Kaç yaşındasın
Muayene ye son 11 gün bu arada Allahım şu kalp sesini duyursunn
Oyy kuzum tazesin dahaİnşallah inşallah sen umudunu hiç kaybetme hep kendinden emin ol inşallah duyacaksın ben inanıyorum25 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Güzel düşün ki her şey güzel olsun annem hep der ki kötü düşünüp kötüyü çağırmayın o yüzden hep güzel düşün sen internette neler neler var benim ağrılarım hala geçmedi adetime tam bir hafta var sabah öyle Bi ağrıyla uyandım ki nevrim döndü internetten bakınca kanser çıkıyorsun zatenOyy kuzum tazesin dahaınsaallah beklemezsin daha fazla
Bende 27 yaş 7 yıllık evliyim
Yaaa ne güzel yazdın
Amin aminn
Böyle internette ki kötü şeyleri hiç okuyamiyorum şuan var ya korkuşu varya
Duyucam ınsaallah ınsaallah
Selam cnm hayirli olsun bebegin, rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah. Klomen kullanmissin demi süreci biraz anlatirmisin büyük bi ihtima bende basliyacagimOyy kuzum tazesin dahaınsaallah beklemezsin daha fazla
Bende 27 yaş 7 yıllık evliyim
Yaaa ne güzel yazdın
Amin aminn
Böyle internette ki kötü şeyleri hiç okuyamiyorum şuan var ya korkuşu varya
Duyucam ınsaallah ınsaallah
Haha Allah muhafaza.. Ya bilinçli insanlarız çok şükür ama işte senelerce insan üstüne düşüyor ister istemezGüzel düşün ki her şey güzel olsun annem hep der ki kötü düşünüp kötüyü çağırmayın o yüzden hep güzel düşün sen internette neler neler var benim ağrılarım hala geçmedi adetime tam bir hafta var sabah öyle Bi ağrıyla uyandım ki nevrim döndü internetten bakınca kanser çıkıyorsun zaten
A.selam amin çok sagolunSelam cnm hayirli olsun bebegin, rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah. Klomen kullanmissin demi süreci biraz anlatirmisin büyük bi ihtima bende basliyacagim
[/QUOTE]Yoo tobe daha yapmam günüm geçsin büyük ihtimal kan testine giderim
İyi ozamanBenim kayıtlı olduğum sağlık ocağı biraz köy gibi tepelerde kalıyor oraya pek gelen giden olmuyo doktor bile her gün olmuyo oraya giderim artık
İnşallah dediğim gibi güzel düşün güzel şeyleri çağır içini ferah tutİyi ozaman
Ben dayanamadim özel den önce bide devlet ten randevu aldım 2 nisan a ınsaallah görürüz ya
Haber vericem burayaİnşallah dediğim gibi güzel düşün güzel şeyleri çağır içini ferah tut
İyi haberlerini bekliyorum dualarım seninleHaber vericem buraya
Ben dayanamadim perşembe gidicek tim ama yarına aldım randevu yu dua bekliyorum sizden bebisimi görürüz ınsaallah kizlarİyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle
İnşallah canım ve inşallah sağlıklı Bi bebek olur için hep rahat olurBen dayanamadim perşembe gidicek tim ama yarına aldım randevu yu dua bekliyorum sizden bebisimi görürüz ınsaallah kizlar
Valla ben senden heyecanlıyım iki gündür aklımdasın acaba daha erken gitse olmazmiydi diye düşünüp duruyorumBen dayanamadim perşembe gidicek tim ama yarına aldım randevu yu dua bekliyorum sizden bebisimi görürüz ınsaallah kizlar
Gönlü güzel kardeşim benim yaValla ben senden heyecanlıyım iki gündür aklımdasın acaba daha erken gitse olmazmiydi diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?