Bence kan testi yaptır sabah 9 ya da 10 dan önce sağlık ocakları yapıyor Kan testi inşallah hamilesindirAdetim 12 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cevap verin ikinci cizgi silik çikti
İnşallahBence kan testi yaptır sabah 9 ya da 10 dan önce sağlık ocakları yapıyor Kan testi inşallah hamilesindir
Amin amin aminTamam mutlaka haber vericem inşallah Allah gönlümüze göre verir
Ben bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.Merhabalar hanımlar uzun zamandır siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yıllık evliyim ve fikirlerinize ihtiyacım var ocak ayından beri çocuk deniyoruz geçen ay adet olmam gereken zaman da kahve rengi akıntı oldu 2 gün sonra 5 gün gecikmeyle adet oldum ve adetim normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün normal kanama 3. Ve 4. Gün çok az kanamalı geçti bitti bu ay da adetime 2 hafta var ama göğüslerim de bir ağrı var sol göğsüm çok şiş belim ve kasıklarımda da ağrı var sol kasığıma da Bi an da bisey saplanmış gibi ağrı giriyor ara ara belim tutulur gibi oluyor çok fazla açlık hissi var yemek yesem de 2 dk sonra acıkıyorum şimdi test yapsam doğru olur mu sizce ablalarım yardım
Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçeBen bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.
Bu süreçte hiç test yapmadınız mı?Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçe
Hayır yarın sabah test yapicam hayatım da hiç çıkmadığım kadar da idrara çıkıyorum gün de belki 8 defa kafam valla allak bullak oldu açık konuşmak gerekirseBu süreçte hiç test yapmadınız mı?
Ben de vücudumda oluşan tüm değişiklikleri hissediyorum o yüzden dedim yumurtlamadır diye, ama geçen aydan beri göğüs şişmesi ilginç. Adet olunca söner Ovulasyon la tekrar dolgunlaşmaya başlar.
Yarın sabah yapicam inşallah yine negatif görmem 2 ay gördüm psikolojim bozulduŞu an ben de şaşkınımBi test yapın siz içiniz rahatlasın
İnşallah gönlündeki gibi olurYarın sabah yapicam inşallah yine negatif görmem 2 ay gördüm psikolojim bozuldu
Amin inşallah hepimizin gönlünde ki neyse Allah onu versinİnşallah gönlündeki gibi olur
Hayirli olsun canım atar misin resmini bakalımKızlar çift çizgi çıktı napicam beninanamadm hala
Atarım ya ben hala şoktayım hamilemiym inanamam onca yıl sonra kızlar onca yıl. .. simı hastane ye gidicez ins orda da cikarHayirli olsun canım atar misin resmini bakalım
Benim ki negatif çıktı nasipAtarım ya ben hala şoktayım hamilemiym inanamam onca yıl sonra kızlar onca yıl. .. simı hastane ye gidicez ins orda da cikar
Sakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şokBenim ki negatif çıktı nasiphayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun ❤
Hastaneye gidebilsiniz miSakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şok
Rabbim büyük bunu düşün olucak bi dahaki aya ınsaallah Allah nasip etsin sağsalim. .❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?