Hamilemiyim

Adetim 12 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cevap verin ikinci cizgi silik çikti

Eklentiler

• 20200325_112116.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 55
Adetim 12 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cevap verin ikinci cizgi silik çikti

Ben bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.

Ben bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.
Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçe

Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçe
Bu süreçte hiç test yapmadınız mı?
Ben de vücudumda oluşan tüm değişiklikleri hissediyorum o yüzden dedim yumurtlamadır diye, ama geçen aydan beri göğüs şişmesi ilginç. Adet olunca söner Ovulasyon la tekrar dolgunlaşmaya başlar.

Hayır yarın sabah test yapicam hayatım da hiç çıkmadığım kadar da idrara çıkıyorum gün de belki 8 defa kafam valla allak bullak oldu açık konuşmak gerekirse

Kızlar çift çizgi çıktı napicam ben inanamadm hala

Üstüne görmüş olabilirsiniz ..

Eklentiler

• 1585211954185_fact_2.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 43
Atarım ya ben hala şoktayım hamilemiym inanamam onca yıl sonra kızlar onca yıl. .. simı hastane ye gidicez ins orda da cikar
Benim ki negatif çıktı nasip hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun

Benim ki negatif çıktı nasip hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun
Sakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şok
Rabbim büyük bunu düşün olucak bi dahaki aya ınsaallah Allah nasip etsin sağsalim. .❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…