• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Adetim 12 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cevap verin ikinci cizgi silik çikti

Eklentiler

• 20200325_112116.jpg
    20200325_112116.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 55
Adetim 12 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cevap verin ikinci cizgi silik çikti

Merhabalar hanımlar uzun zamandır siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yıllık evliyim ve fikirlerinize ihtiyacım var ocak ayından beri çocuk deniyoruz geçen ay adet olmam gereken zaman da kahve rengi akıntı oldu 2 gün sonra 5 gün gecikmeyle adet oldum ve adetim normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün normal kanama 3. Ve 4. Gün çok az kanamalı geçti bitti bu ay da adetime 2 hafta var ama göğüslerim de bir ağrı var sol göğsüm çok şiş belim ve kasıklarımda da ağrı var sol kasığıma da Bi an da bisey saplanmış gibi ağrı giriyor ara ara belim tutulur gibi oluyor çok fazla açlık hissi var yemek yesem de 2 dk sonra acıkıyorum şimdi test yapsam doğru olur mu sizce ablalarım yardım 🙏🏻
Ben bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.

Ben bu yaşadığınız ağrının Ovulasyon ağrısı olduğunu düşünüyorum. Adetten 14 gün önce yumurta çatlar. Umarım değerlendirmişsinizdir.
Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçe 🙄

Geçen ay ki adetim bittiğinden beri böyle ağrılarım var hiç geçmedi tek değişiklik göğsüm şişiyor gün geçtikçe 🙄
Bu süreçte hiç test yapmadınız mı?
Ben de vücudumda oluşan tüm değişiklikleri hissediyorum o yüzden dedim yumurtlamadır diye, ama geçen aydan beri göğüs şişmesi ilginç. Adet olunca söner Ovulasyon la tekrar dolgunlaşmaya başlar.

Bu süreçte hiç test yapmadınız mı?
Ben de vücudumda oluşan tüm değişiklikleri hissediyorum o yüzden dedim yumurtlamadır diye, ama geçen aydan beri göğüs şişmesi ilginç. Adet olunca söner Ovulasyon la tekrar dolgunlaşmaya başlar.
Hayır yarın sabah test yapicam hayatım da hiç çıkmadığım kadar da idrara çıkıyorum gün de belki 8 defa kafam valla allak bullak oldu açık konuşmak gerekirse 🙈😂

Kızlar çift çizgi çıktı napicam ben 😨 inanamadm hala

Eklentiler

• 1585211954185_fact_2.jpg
    1585211954185_fact_2.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 43
Atarım ya ben hala şoktayım hamilemiym inanamam onca yıl sonra kızlar onca yıl. .. simı hastane ye gidicez ins orda da cikar
Benim ki negatif çıktı nasip 😞 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun 😊❤️

Benim ki negatif çıktı nasip 😞 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun 😊
Sakin üzülme canım .. bak bende hala kist varmış pko yum.. yıllarca dua ettim ve şok😇
Rabbim büyük bunu düşün olucak bi dahaki aya ınsaallah Allah nasip etsin sağsalim. .❤❤

Back