- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Ay çok iyi kilo vermişsin hangi şehirdesin acaba84 le kaldım canım su an 12+3 um 81.2 kiloyum diyetisyenle ilerliyorum ben hamileliği ilk öğrendiğimden beri insAllah fazla almak istemiyorum sağlık olsun önceliğim tabiki
Bence var gibi kuzum Bi kan ver benceVallaha akşam anca bu kadar çıkyo flaşla faln çktik
Konya dayım canım ben açıkçası uzun süredir kilo vermeye cabaladigim için dikkat etmeye niyetlendm çünkü zor veriyorum vücudum kilo almaya çok müsaitAy çok iyi kilo vermişsin hangi şehirdesin acaba
Bende diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum inşAllahKonya dayım canım ben açıkçası uzun süredir kilo vermeye cabaladigim için dikkat etmeye niyetlendm çünkü zor veriyorum vücudum kilo almaya çok müsait
Ay elim ayağm titryoBence var gibi kuzum Bi kan ver bence
insAllah sağlıkla en az kiloyla bitiririsn cnm hamileliğiBende diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum inşAllah
Yaptım hepsine tam uydum iki günde bir ilişkiye girdik
İnşAllah kuzum dua et banadainsAllah sağlıkla en az kiloyla bitiririsn cnm hamileliği
ne zmndi peki pik gördüğün gün kaç gün geçti üstündenYaptım hepsine tam uydum iki günde bir ilişkiye girdik
İnşAllah kuzum dua et banada
ne zmndi peki pik gördüğün gün kaç gün geçti üstünden
20 si23 Aralık mi ovulasyon günün cnm anlamadm
Hımmmm bilemedm şimdi yumurtldan baya geçmiş kan ver bence direk cnm idrarda çok geç belli olabiliyor bazen
Evet inşallah bu hafta vericem kanHımmmm bilemedm şimdi yumurtldan baya geçmiş kan ver bence direk cnm idrarda çok geç belli olabiliyor bazen
Vallaha yerimde duramıyorum inşallah doğrudurSakinleş
Hangi marka test kuzumVallaha yerimde duramıyorum inşallah doğrudur
Vallaha markası yazmyo 3 tl lik falan olyo ya normal testler onlardanHangi marka test kuzum
Benim de 20 siydi benimki de çok geç çıktı en net 3 4 gün gecikince çıktı geç döllenme olabilir seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?