- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Çok teşekkür ederim ya benimde tek korkum kilo ama yeterki bebeğimde sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım verilir o kilo değil mi yaniEvet ama sende korkma helde kiloyla nası doğuracaksın diyen dengesizlere hiç aldırma benim etrafımda o kadar çok insan varki kilosu olupda gayet sağlıklı bi şeklde doğum yapan. Hiçde diyete falan girme bebeğin için ye vallaha tek kelime edenlerde lafını ver doğum yaptıktan sonra ister diyet yaparsın istersen öyle kalırsın demekki sağlıklısın ki bebeğin olmuş sen kimseyi umrsama. Benim kuzenimde kilolu ve şuan 6 aylık hamile gayette sağlıklı hiç kafana takma
Verilir canım benim sen bebeğinin sağlığını düşünÇok teşekkür ederim ya benimde tek korkum kilo ama yeterki bebeğimde sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım verilir o kilo değil mi yani
Aynen öyleVerilir canım benim sen bebeğinin sağlığını düşün
Aynen öyle
Ben gördümKızlar silik gibi duryo göre biliyomusunuz
Yaaa vallaha mıBen gördüm
Gerçekten gördüm gibi geç döllenme olmuş olabilir kuzumYaaa vallaha mı
Test normal 3 tl lik olanlr varya onlae ve bu çizgi git gide belli olyoGerçekten gördüm gibi geç döllenme olmuş olabilir kuzumbence kan vermelisin bide testin markası ne
Ben hamileliğimden şüphe ediyodum kan verdim 2 çıktı yok dediler ondan sonra adetim gecikti tekrar kan verdim 140 çıktı o zamanda oluşmamış ama varmış yani ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesefmerhaba kizlar bugün doktora gittim rahim oldukça kalin hormonlar çok iyi dedi adet günüme 5 gun var hcg 3.74 çıktı onceden hep 0.1 çıkardı böyle olup da yükselen oldu hiç umut için sormak istedim
Hiç sıkıntı yapma canım sağlıklı olduktan verirsin en bende kilolu hamile kaldım sadece sağlıksız gereksiz kalorili şeylerden uzak dur bence Allah in izniyle herşey güzel olacaktırÇok teşekkür ederim ya benimde tek korkum kilo ama yeterki bebeğimde sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım verilir o kilo değil mi yani
SEN kaç kilo ile kaldın kuzumHiç sıkıntı yapma canım sağlıklı olduktan verirsin en bende kilolu hamile kaldım sadece sağlıksız gereksiz kalorili şeylerden uzak dur bence Allah in izniyle herşey güzel olacaktır
Şimdi bir daha çekip atabilir misin canım çok belli belirsiz bende gördüm ama boşa umitlendirmek istemem insAllah hayırlısıyla vardırTest normal 3 tl lik olanlr varya onlae ve bu çizgi git gide belli olyo
Ben hamileliğimden şüphe ediyodum kan verdim 2 çıktı yok dediler ondan sonra adetim gecikti tekrar kan verdim 140 çıktı o zamanda oluşmamış ama varmış yani ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef
Şimdi bir daha çekip atabilir misin canım çok belli belirsiz bende gördüm ama boşa umitlendirmek istemem insAllah hayırlısıyla vardır
84 le kaldım canım su an 12+3 um 81.2 kiloyum diyetisyenle ilerliyorum ben hamileliği ilk öğrendiğimden beri insAllah fazla almak istemiyorum sağlık olsun önceliğim tabikiSEN kaç kilo ile kaldın kuzum
Vallaha akşam anca bu kadar çıkyo flaşla faln çktikBence var kuzum ama biraz daha yakın ve net çeksen mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?