Hamilemiyim?

Çok teşekkür ederim ya benimde tek korkum kilo ama yeterki bebeğimde sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım verilir o kilo değil mi yani

Benim de 1 gün geçmişti testte cıktı, ertesi gün kan testi yaptırdım ve bugün pozitif oldugunu öğrendim. Aynı belirtileri yaşadım ben de.. :))

merhaba kizlar bugün doktora gittim rahim oldukça kalin hormonlar çok iyi dedi adet günüme 5 gun var hcg 3.74 çıktı onceden hep 0.1 çıkardı böyle olup da yükselen oldu hiç umut için sormak istedim
Ben hamileliğimden şüphe ediyodum kan verdim 2 çıktı yok dediler ondan sonra adetim gecikti tekrar kan verdim 140 çıktı o zamanda oluşmamış ama varmış yani ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef

Çok teşekkür ederim ya benimde tek korkum kilo ama yeterki bebeğimde sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım verilir o kilo değil mi yani
Hiç sıkıntı yapma canım sağlıklı olduktan verirsin en bende kilolu hamile kaldım sadece sağlıksız gereksiz kalorili şeylerden uzak dur bence Allah in izniyle herşey güzel olacaktır

Test normal 3 tl lik olanlr varya onlae ve bu çizgi git gide belli olyo
Şimdi bir daha çekip atabilir misin canım çok belli belirsiz bende gördüm ama boşa umitlendirmek istemem insAllah hayırlısıyla vardır

Gördüm canım evet geç döllenme olabilir bence hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…