Test yapıcam da çok korkuyorum negatif çıkarsa çok canım sıkılyorCanım adetin geçmiş mutlaka test yapinşallah gebesindir
Diğer türlü beklemek zorundasın canımTest yapıcam da çok korkuyorum negatif çıkarsa çok canım sıkılyor
Yarın en iyisi bi test yapmakDiğer türlü beklemek zorundasın canım
Aynen canımYarın en iyisi bi test yapmak
Dua et olurmu inşallah vardır. Haber edicemBeni de etiketlemerak ettim sonucu canım
Canım bende de aynı belirtiler vardı 1 gün geçti test yaptım şimdi hamileyim darısı başına inşallahArkadaşlar adetim 4 gün geçti.
Kasıklarımda ağrılar var adet olucakmışım gibi bi sağ kasığıma giriyor bir sol. Ayağa kalkınca çok acıyo oturnca geçiyo. Ara ara oluyor. Göğüslermde ağrıyor. Karnımın içinde bişeyler batıyor sanki kramp gibi. Benim gibi olupda hamile kalan varmı
Senin ağrıların iki kasığında da aynı andamı oluyodu yoksa bir sağa bir solamı giryoduCanım bende de aynı belirtiler vardı 1 gün geçti test yaptım şimdi hamileyim darısı başına inşallah ☺
Bende anlattıklarının aynısı oldu kasıklarımda tam anlattığın gibiydi bende adetim 3 gün gecikince yaptım hamileyim inşAllahArkadaşlar adetim 4 gün geçti.
Kasıklarımda ağrılar var adet olucakmışım gibi bi sağ kasığıma giriyor bir sol. Ayağa kalkınca çok acıyo oturnca geçiyo. Ara ara oluyor. Göğüslermde ağrıyor. Karnımın içinde bişeyler batıyor sanki kramp gibi. Benim gibi olupda hamile kalan varmı
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinİnşallah çıkar hakkınızda hayırlısı olsun
Yeni senede hamile kaberi alan çok maşallah darısı başımızaKar perisi can☺
Testin fotoğrafı var mı kuzum merak ettim 1 gün geçince sende nasıl çıkmış diye bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bende de aynı belirtiler vardı 1 gün geçti test yaptım şimdi hamileyim darısı başına inşallah
Ya inşallah olur o kadar çok istyorum ki. Karnında da batmalar falan hissettinmiBende anlattıklarının aynısı oldu kasıklarımda tam anlattığın gibiydi bende adetim 3 gün gecikince yaptım hamileyim inşAllahsende bence Bi an önce test yaptım bende merak ettim valla
Amin aminAmin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ☺
Hayır ben akşamüstü yaptım pozitif sonucu aldım ama adetim gecikmişti çok erken yapınca belki sabah daha iyi olabilirArkadaslar merhaba,
Idrar testini mutlaka sabah mi yapmak gerekiyor peki?
Benim kan testinde çıktı canım şiddetli baş agrısıyla gittin günüm geçti deyince test yaptılar Ama adetten 3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştıTestin fotoğrafı var mı kuzum merak ettim 1 gün geçince sende nasıl çıkmış diye bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?