Ve her ay yapyodm hiç böyle olmyoduVallaha markası yazmyo 3 tl lik falan olyo ya normal testler onlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve her ay yapyodm hiç böyle olmyoduVallaha markası yazmyo 3 tl lik falan olyo ya normal testler onlardan
Bence doğrudur canım pazartesi kan ver benceVallaha markası yazmyo 3 tl lik falan olyo ya normal testler onlardan
Kan vericem bakalım inşallahBenim de 20 siydi benimki de çok geç çıktı en net 3 4 gün gecikince çıktı geç döllenme olabilir seninde canım
Aynen nası bekliyceksem o zamna kadarBence doğrudur canım pazartesi kan ver bence![]()
Bende pazartesi 2. Kanımı vericem artış sağlıklı mı diye bakılacak ikimizde birbirimize güzel haberler veririz inşAllahAynen nası bekliyceksem o zamna kadar![]()
İnşAllah ya ztn senin sayende yaptım yoksa yapmıycaktımBende pazartesi 2. Kanımı vericem artış sağlıklı mı diye bakılacak ikimizde birbirimize güzel haberler veririz inşAllah![]()
İyiki de yapmışsın bakİnşAllah ya ztn senin sayende yaptım yoksa yapmıycaktım
Vallaha iyiki duan kabul oldu temiz kalplisn çok teşekkür ederim yemin ederim sendw inşallah sağlıkla kucağna alırsın bebeğiniİyiki de yapmışsın bak![]()
Amiiin hepimiz inşAllah sağlıkla alırız kucağımıza ben teşekkür ederim konuşmak yardımcı olmak banada iyi geldiVallaha iyiki duan kabul oldu temiz kalplisn çok teşekkür ederim yemin ederim sendw inşallah sağlıkla kucağna alırsın bebeğini
Vallaha ben takvime göre diyorum ona göre hareket ediyorum ama takvimlrde güven olmyo diye iki günde bir ilşkye girdimTakvime göremi diyosun cnm yoksa ovu testine göremi yumurtlama ? Bende ayin 29. Da yumurtlama oldu bügün test yaptim negatifti. Sende gözüküyo haif cizgi
Güzel haberler alırsam yazıcamAmiiin hepimiz inşAllah sağlıkla alırız kucağımıza ben teşekkür ederim konuşmak yardımcı olmak banada iyi geldi
İnşAllah canımGüzel haberler alırsam yazıcam![]()
Dün 96 bugün 130 çıktı canımHmm anladım kuzum peki beta kaçtı senin
Anladım canım tekrar hayırlı olsunDün 96 bugün 130 çıktı canım
İnşAllah canım![]()
Teşekkür ederim canım benim Rabbim olmaynlrda nasip etsn inşallahAyyy hadi hayırlı olsun kuzum ya çok sevindim![]()
Amin kuzum inşAllahTeşekkür ederim canım benim Rabbim olmaynlrda nasip etsn inşallah