- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Evet bende gaz ve şişlik te fazlaydı ondan karnımda sancıyodu sürekli ama en net kasıklarımdı yani Bi sağ Bi sol ağrıyorduYa inşallah olur o kadar çok istyorum ki. Karnında da batmalar falan hissettinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende gaz ve şişlik te fazlaydı ondan karnımda sancıyodu sürekli ama en net kasıklarımdı yani Bi sağ Bi sol ağrıyorduYa inşallah olur o kadar çok istyorum ki. Karnında da batmalar falan hissettinmi
Hmm anladım kuzum peki beta kaçtı seninBenim kan testinde çıktı canım şiddetli baş agrısıyla gittin günüm geçti deyince test yaptılar Ama adetten 3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı
Ya bende aynıyım özelliklede ayağa kalkınca acıyo. Ay çok merak ettim inşallah vardır yaEvet bende gaz ve şişlik te fazlaydı ondan karnımda sancıyodu sürekli ama en net kasıklarımdı yani Bi sağ Bi sol ağrıyordu
Adetin düzenliyse eğer gecikme boş yere olmaz bence benim adetim çok düzenidir mesela düşük yaptım ama hemen ardından yine eski düzenine döndü o yüzden bence kesin test yap ve haber ver çatlarım benYa bende aynıyım özelliklede ayağa kalkınca acıyo. Ay çok merak ettim inşallah vardır ya![]()
Adetim ilk evlendiğimde gayet düzenliydi iki ay önce 18 gün olmadım ama geçen ay oldum bu ay da 4 gün geçti ama kendimi tuhaf hissediyorum kasıklarmda kramplar oluyo normalde kasıklarım ağrıdığı zaman hemen hastalanıyodum ama kaç gündür bi sancı giryo bi geçiyo bi sağ kasığım Bi sol akıntımda var ve dediğim gibi karnımda da batma hissediyorum ilk defa böyle oldumAdetin düzenliyse eğer gecikme boş yere olmaz bence benim adetim çok düzenidir mesela düşük yaptım ama hemen ardından yine eski düzenine döndü o yüzden bence kesin test yap ve haber ver çatlarım ben![]()
İnşallah canımDua et olurmu inşallah vardır. Haber edicem![]()
Aminnn aminn canımmİnşallah çıkar hakkınızda hayırlısı olsun
Yeni senede hamile kaberi alan çok maşallah darısı başımızaKar perisi
can☺
Ben tam adet olucağım gün bile kasıklarımda hep ağrı hissettim kesin hasta olucam lütfen olmayım diye dua ediyodum artık dualarım kabul olduAdetim ilk evlendiğimde gayet düzenliydi iki ay önce 18 gün olmadım ama geçen ay oldum bu ay da 4 gün geçti ama kendimi tuhaf hissediyorum kasıklarmda kramplar oluyo normalde kasıklarım ağrıdığı zaman hemen hastalanıyodum ama kaç gündür bi sancı giryo bi geçiyo bi sağ kasığım Bi sol akıntımda var ve dediğim gibi karnımda da batma hissediyorum ilk defa böyle oldum
Vallaha bende aynı bi kaç gündr ağryo diyorum ya ağrıdığı zaman sancım artardı sonra adet olurdum kıvranırdım ama cidden bu öyle değil ara ara giryo geçyo. Nolur dua et sen hamilesn kabul olur o kadar çok istyorum ki her gece ağlayarak dua ediyorum inşallah vardır lütfen dua etBen tam adet olucağım gün bile kasıklarımda hep ağrı hissettim kesin hasta olucam lütfen olmayım diye dua ediyodum artık dualarım kabul olduyarın sendende güzel haberler bekliyoruz imşAllah
Tabiki ederim rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı bir evlat versin sana inşAllah kuzumVallaha bende aynı bi kaç gündr ağryo diyorum ya ağrıdığı zaman sancım artardı sonra adet olurdum kıvranırdım ama cidden bu öyle değil ara ara giryo geçyo. Nolur dua et sen hamilesn kabul olur o kadar çok istyorum ki her gece ağlayarak dua ediyorum inşallah vardır lütfen dua et![]()
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN inşallah yarın çok güzel bir gün olur inşallahTabiki ederim rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı bir evlat versin sana inşAllah kuzum![]()
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN inşallah yarın çok güzel bir gün olur inşallah![]()
Vallaha bilmyom eşimi beklyom ya şimdi yaparım dayanamm yada sabahSabah mı yapıcaksın
Beni cesaretlendirdiniz inşallah bu sefer elim boş dönmem. Artık o tek çizgiyi görmekten bıktımSabah mı yapıcaksın
Vallaha bilmyom eşimi beklyom ya şimdi yaparım dayanamm yada sabah![]()
İnşAllah kuzum sen kaç kiloyla hamile kalmış olucaksın yani varsa eğer ben 76 kiloyum ya korkuyorum daBeni cesaretlendirdiniz inşallah bu sefer elim boş dönmem. Artık o tek çizgiyi görmekten bıktım
49İnşAllah kuzum sen kaç kiloyla hamile kalmış olucaksın yani varsa eğer ben 76 kiloyum ya korkuyorum da
Yaa sen zayıfmışsın
Evet ama sende korkma helde kiloyla nası doğuracaksın diyen dengesizlere hiç aldırma benim etrafımda o kadar çok insan varki kilosu olupda gayet sağlıklı bi şeklde doğum yapan. Hiçde diyete falan girme bebeğin için ye vallaha tek kelime edenlerde lafını ver doğum yaptıktan sonra ister diyet yaparsın istersen öyle kalırsın demekki sağlıklısın ki bebeğin olmuş sen kimseyi umrsama. Benim kuzenimde kilolu ve şuan 6 aylık hamile gayette sağlıklı hiç kafana takmaYaa sen zayıfmışsın