Canım merhaba adet oldun mu merak ettim ?İnşallah olmamışsındır
Tam gününde oldum kUzum maalesef bu sabahCanım merhaba adet oldun mu merak ettim ?İnşallah olmamışsındır
Tam gününde oldum kUzum maalesef bu sabahartık diğer aya kaldı ❤☺
[/QUOTE
Ahhh canım inşallah diğer ayı bekleyeceğiz
Hamile kalmak istiyorsaniz beraberlikten sonra ayaga kalkmayin belinize yastik koyup ayaklarina kaldirip yatin. Hemen banyo yapmayin ve wc gitmeyin.Ocak 14 ü kuzum da inşallahYine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum Eşin veya sen denediğiniz bir şey var mı bitkisel ne bileyim ayıp olmaz ise
Selamün Aleyküm arkadaşım bende üç seneye yakındır uğraşıyorum RABBİM evladını sana bağışlasın Salih evlat olsun inşaallah RABBİM bir sancıda kurtarsın seni bunu yapıcam inşaallah bu gece yarında adet günüm ne olur bana da dua eder misin arkadaşım şimdiden ALLAH razı olsunDilek Tesbihi Namazı Nasıl Kılınır?
Dilek tesbihinin ilk işlemi namaz kılmaktır. Dilek tesbihi yapmak için öncelikle Allah rızası için niyet edilerek 2 rekât namaz kılınır. Ardından 2 rekât daha namaz kılınır ve bu namaza başlamadan Peygamber Efendimiz için niyet edilmelidir.
Dilek Tesbihi Yaparken Tesbih Çekme İşlemi
- 4 rekât namazın sonunda 2 rekât daha dilek için niyet edilerek namaz kılınır. Sonuç olarak 6 rekât namaz kılınmış olması gerekmektedir. Böylelikle dilek tesbihinin ilk aşaması tamamlanmış olur.
Dilek tesbihinin 2. aşaması olan tesbih çekme işlemi de belli bir düzen ile yapılmaktadır. Namaz kılındıktan sonra bir tesbih ile sureler okunur. Dilek tesbihi için okunması gereken, Fatiha ve İhlas olmak üzere 2 sure vardır.
Elinize aldığınız tesbihin her bir boncuğuna 1 Fatiha, 3 İhlas okunur. Tesbih boncukları ile beraber tesbihin imamesine de 1 Fatiha, 3 İhlas okunmalıdır. İşlem bittiğinde 100 Fatiha ve 300 İhlas suresi okumuş olmalısınız. Bu noktada dilek tesbihi işleminin son aşamasına geçilmektedir.
Merhaba iyi akşamlar
7 aylık evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz hayırlısı ile tabiiAdetime 4 gün var inanılmaz bir karın ve bel ağrısı var özellikle göğüs altım ağrıyor kasık değil göğüslerim şiş karınım şiş adetten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum Miratech gebelik testi yaptım tek çizgi ve silik çıktı bugün çok az bir defa midem bulandı ve kabızlık var bu durumları yaşayan var mı ?Gebelik testinin resmini de paylaştım
[/QUOTE
Merhaba iyi akşamlar
7 aylık evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz hayırlısı ile tabiiAdetime 4 gün var inanılmaz bir karın ve bel ağrısı var özellikle göğüs altım ağrıyor kasık değil göğüslerim şiş karınım şiş adetten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum Miratech gebelik testi yaptım tek çizgi ve silik çıktı bugün çok az bir defa midem bulandı ve kabızlık var bu durumları yaşayan var mı ?Gebelik testinin resmini de paylaştım
Test bozuk canım dağılmış bembeyaz zemin üzerine biri net diğeri en az silik çizgi lazım senin kırmızılar dağılmışEki Görüntüle 2592891 Eki Görüntüle 2592891 Eki Görüntüle 2592891 Bende sabah test yaptım daha önce de yaptığımda farklı testte t kısmında çok silik hayalet çizgi vardı sizce bu test bozuk mu hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?