Hamilemiyim:)

Arkadaşlar dilek tespihi(41tespih)namazı kılın
Ben kıldım şimdi 3 aylık hamileyim uzun süredir benimde olmuyordu.. Bana söyleyenlerin dualarıda kabul oldu

Dilek Tesbihi Namazı Nasıl Kılınır?

Dilek tesbihinin ilk işlemi namaz kılmaktır. Dilek tesbihi yapmak için öncelikle Allah rızası için niyet edilerek 2 rekât namaz kılınır. Ardından 2 rekât daha namaz kılınır ve bu namaza başlamadan Peygamber Efendimiz için niyet edilmelidir.

• 4 rekât namazın sonunda 2 rekât daha dilek için niyet edilerek namaz kılınır. Sonuç olarak 6 rekât namaz kılınmış olması gerekmektedir. Böylelikle dilek tesbihinin ilk aşaması tamamlanmış olur.
Dilek Tesbihi Yaparken Tesbih Çekme İşlemi
Dilek tesbihinin 2. aşaması olan tesbih çekme işlemi de belli bir düzen ile yapılmaktadır. Namaz kılındıktan sonra bir tesbih ile sureler okunur. Dilek tesbihi için okunması gereken, Fatiha ve İhlas olmak üzere 2 sure vardır.

Elinize aldığınız tesbihin her bir boncuğuna 1 Fatiha, 3 İhlas okunur. Tesbih boncukları ile beraber tesbihin imamesine de 1 Fatiha, 3 İhlas okunmalıdır. İşlem bittiğinde 100 Fatiha ve 300 İhlas suresi okumuş olmalısınız. Bu noktada dilek tesbihi işleminin son aşamasına geçilmektedir.

Diğer aya senin adet tarihin ne zaöan canım

Ocak 14 ü kuzum da inşallah Yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorumEşin veya sen denediğiniz bir şey var mı bitkisel ne bileyim ayıp olmaz ise

Kızlar ben c life macun siparişi verdim kullanıpda çok hamile kalan var adet düzensizliği ,kistler , sebepsiz infertilite, her türlü şeye faydası varmış inşâAllah bizede vesile olur

Ocak 14 ü kuzum da inşallah Yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorumEşin veya sen denediğiniz bir şey var mı bitkisel ne bileyim ayıp olmaz ise
Hamile kalmak istiyorsaniz beraberlikten sonra ayaga kalkmayin belinize yastik koyup ayaklarina kaldirip yatin. Hemen banyo yapmayin ve wc gitmeyin.

Selamün Aleyküm arkadaşım bende üç seneye yakındır uğraşıyorum RABBİM evladını sana bağışlasın Salih evlat olsun inşaallah RABBİM bir sancıda kurtarsın seni bunu yapıcam inşaallah bu gece yarında adet günüm ne olur bana da dua eder misin arkadaşım şimdiden ALLAH razı olsun

Bende sabah test yaptım daha önce de yaptığımda farklı testte t kısmında çok silik hayalet çizgi vardı sizce bu test bozuk mu hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…