Yakınlaştırınca beyaz kısmı hep kırmızılıklarla dolmuş idrar fazla gelince kırmızılıklar beyaz bölgeye dağılıyorNasıl yani çok dikkat ettim ama nasıl anladınız bozuk olduğunu
Bozuk test çünkü çizginin arkası pembe olmuş onun bembeyaz olması lazım arka tarafın yeni bir testle tekrarlayın bide mide bulantısı için suan çok erken genelde psikolojik oluyor genelde.Merhaba iyi akşamlar
7 aylık evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz hayırlısı ile tabiiAdetime 4 gün var inanılmaz bir karın ve bel ağrısı var özellikle göğüs altım ağrıyor kasık değil göğüslerim şiş karınım şiş adetten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum Miratech gebelik testi yaptım tek çizgi ve silik çıktı bugün çok az bir defa midem bulandı ve kabızlık var bu durumları yaşayan var mı ?Gebelik testinin resmini de paylaştım
Adetime 1 hafta kala 10,6 olan değer çıktı freely marka test ileBen de göremedim çizgiyi ama erken gebelik testi değilse adetiniz geçmeden çıkmaz zaten.
Adet oldunuz mu merak ettimAdet belirtisi bendeki belkide yine hayal kırıklığı olacak bekleyeceğim 4-5 gün daha
Üzülme , hayırlısı her yeni ay yeni bir umutEvettt bugün
Bilmiyorum çok istediğimiz için galibaÜzülme , hayırlısı her yeni ay yeni bir umut ❤
Hepimiz aynı durumdayız , ister İstemez stres yapıyoruz elbet zamanı gelecekBilmiyorum çok istediğimiz için galibaZaman belkide teşekkür ederim
Sizin de mi aynı ?İnşallah inşallah hayırlısı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ımHepimiz aynı durumdayız , ister İstemez stres yapıyoruz elbet zamanı gelecek ❤
Biz de 5 aylık evliyiz 4 aydır istiyoruz beklemedim 23 Aralık adet günüm yine yok gebelik ben biliyorumSizin de mi aynı ?İnşallah inşallah hayırlısı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?