- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
Meraba. Benim 4 gün var ama normal gebelik testi alsam yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı acabaYarın sabah ilk idrarınızla productor marka erken gebelik testi ile denemenizi tavsiye ederim. Varsa onda %100 çıkar, silik falan da çıkmaz.
Benim 3 gün kala kabak gibi çift çizgi çıktı.
Biz de 5 aylık evliyiz 4 aydır istiyoruz beklemedim 23 Aralık adet günüm yine yok gebelik ben biliyorum
[/QUOT seni çok ama çok iyi anlıyorum hamilelik hissedilirmiş öyle diyorlar ben hiç hissetmedim heveslendim ama umutsuzdum.Umutsuz olma bende 7 aylık evliyim sadece bir bebeğimiz eksik öyle düşünme inşallah sen hamilesindir inşallahher defasında kendime söz veriyorum test almayacağım diye son hafta dayanamıyorum birde beklemek....inşallah hamilesindir
Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim İnan içtenliğini hissettim , inşallah en kısa zaman da seninde benimde , bütün bebek isteyenlerin yüzü güler . Evet herkes öyle diyor hissedilir diyorlar ama ben de hiç hissetmedimbu ay da olmazsa doktora genel kontrole bi gidicem sen hiç gittin mi canım doktora ? Böyle konuştukça rahatlıyorum İnan .
1 yıl olmayınca doktor öneriyorlar ama bence 1 yılı beklememek lazım . Bence bizi en çok stres etkiliyor olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten bir hal oluyoruz vallahiAmin inşallahBenim eşim sağlıkçı dr arkadaşına sormuş stres ve 1 yıl bekleyin demiş bekliyoruz bakalım bende konuşunca rahatlıyorum teşekkür ederim Ben mutsuzum bu ayda olmadı eşim olur zamanla diyor.
Aynen benim stres Eminim sende aynısıdır İnan ağlıyorum hep bugün1 yıl olmayınca doktor öneriyorlar ama bence 1 yılı beklememek lazım . Bence bizi en çok stres etkiliyor olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten bir hal oluyoruz vallahi
hamile olanların atesi yuksek olurmuş meme hassasiyeti olurmus süreli kendimi dinlemekten yoruldum surekli belriti arıyorum1 yıl olmayınca doktor öneriyorlar ama bence 1 yılı beklememek lazım . Bence bizi en çok stres etkiliyor olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten bir hal oluyoruz vallahi
Ben de az önce göğsümü yokluyordum acıyo mu diyehamile olanların atesi yuksek olurmuş meme hassasiyeti olurmus süreli kendimi dinlemekten yoruldum surekli belriti arıyorum
hamile olanların atesi yuksek olurmuş meme hassasiyeti olurmus süreli kendimi dinlemekten yoruldum surekli belriti arıyorum
bende sertlik varmi diye baktim birsey yok gayet yumusakBen de az önce göğsümü yokluyordum acıyo mu diye
bendede ates olcer yokkendi elimle kontrol ediyorum bazan esime bak diyorum oda atesin yokdiuor poffAma ateş ölçmüyorum o beni daha da strese sokar çünkü
Yumuşak mı olması gerekiyor yoksa sert mibende sertlik varmi diye baktim birsey yok gayet yumusak
Bak düşün eşim sağlıkçı ben buradayım sırf bu saçmalıklar yüzünden belirti arıyoruz netten
Sert olacak dolgun uclari sis olacakYumuşak mı olması gerekiyor yoksa sert mi
dokunamayacaksin hassasiyetten poffSert olacak dolgun uclari sis olacak
bendede ates olcer yokkendi elimle kontrol ediyorum bazan esime bak diyorum oda atesin yokdiuor poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?