Hamilemiyim:)

Yarın sabah ilk idrarınızla productor marka erken gebelik testi ile denemenizi tavsiye ederim. Varsa onda %100 çıkar, silik falan da çıkmaz.
Benim 3 gün kala kabak gibi çift çizgi çıktı.
Meraba. Benim 4 gün var ama normal gebelik testi alsam yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı acaba

Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim İnan içtenliğini hissettim , inşallah en kısa zaman da seninde benimde , bütün bebek isteyenlerin yüzü güler . Evet herkes öyle diyor hissedilir diyorlar ama ben de hiç hissetmedim bu ay da olmazsa doktora genel kontrole bi gidicem sen hiç gittin mi canım doktora ? Böyle konuştukça rahatlıyorum İnan .

Cagan35

Amin inşallah Benim eşim sağlıkçı dr arkadaşına sormuş stres ve 1 yıl bekleyin demiş bekliyoruz bakalım bende konuşunca rahatlıyorum teşekkür ederim Ben mutsuzum bu ayda olmadı eşim olur zamanla diyor.

1 yıl olmayınca doktor öneriyorlar ama bence 1 yılı beklememek lazım . Bence bizi en çok stres etkiliyor olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten bir hal oluyoruz vallahi

1 yıl olmayınca doktor öneriyorlar ama bence 1 yılı beklememek lazım . Bence bizi en çok stres etkiliyor olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten bir hal oluyoruz vallahi
Aynen benim stres Eminim sende aynısıdır İnan ağlıyorum hep bugün

hamile olanların atesi yuksek olurmuş meme hassasiyeti olurmus süreli kendimi dinlemekten yoruldum surekli belriti arıyorum

Bak düşün eşim sağlıkçı ben buradayım sırf bu saçmalıklar yüzünden belirti arıyoruz netten

Ya şimdi sana ne desem ki bence sert olması lazım ama değişiyormuş çoğu arkadaşım bu belirtileri yaşamamış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…