Hamilemiyim:)

Ya şimdi sana ne desem ki bence sert olması lazım ama değişiyormuş çoğu arkadaşım bu belirtileri yaşamamış bile

Önceden insanlar nasıl anlıyordu acaba annelerimiz anneannelerimiz falan belirti falan hiç sanmıyorum kardeşim bile diyor ben adet geçince anladım diyor

Eşime sardım bugün sende mi sorun diye
Ya bence söyleme öyle şeyler eşine çünkü onlar bizden daha takıntılı daha çok üzülüyorlar benim eşimde bana diyor acaba sorun bende mi yani kendinde mi diye üzülüyor kendi kendine

7 ay ve her ay hayal kırıklığı bence bayan için daha çok yıkıcı senin var daha Ümit et güzel düşün

Bence herkeste aynı olmaz belirtiler biz kendimiz her şeyi belirti sayıyoruz ☺
hic hissetmeyen cok da var ama beb yumritlamai cok yogun hisedenim oyuzden gebe kalsam ben hissedeeim bence.benim ablam yumurtlAma ne onu bilmyir

hic hissetmeyen cok da var ama beb yumritlamai cok yogun hisedenim oyuzden gebe kalsam ben hissedeeim bence.benim ablam yumurtlAma ne onu bilmyir
yani vucutla alakali
Ben eşime spermteati yaptırdim pişmanım doktor iyidemis oyuzden olmasa benden dolayı olamayacak gibi duruyor

7 ay ve her ay hayal kırıklığı bence bayan için daha çok yıkıcı senin var daha Ümit et güzel düşün
Bazen diyorum ki nerden girdim bu siteye vallahi bi bulaştım buraya daha da çıkamıyorum ah kUzum benimde 3 ay hüsran oldu inşallah bu ay olur bilmiyorum ki bak ne dicem hiç soğan kürü falan yaptın mı

İşte kafaya çok takmamak lazım bence rahat olmak lazım anlamıyorum zaten benim tanıdığım var durumu yok 4 tane çocuk birde kazara oldu demez mi yâ sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…