Adetini bekle belki vardır geç döllenmedir çıkmaz üzülürsün bekle tabiki olabiliriyi akşamlar yeni katıldım aranıza..15 kasım adet günüm. 21 nde bitti sonra düzenli olarak birliktelik oldu ayrıca folikasit de kullanmaya başladım.adetime 3 gün var ara ara bacaklarım ve belim ağrıyor pazar günü ağzımda acı bi
Tat vardı psikolojik mi yoksa belirti mi bilemiyorum yarın sabah test yapsam çıkar Mı sizce ?
Bende beklemek istiyorum ama bi o kadar da merak ediyorum düşünmeden duramaz oldumAdetini bekle belki vardır geç döllenmedir çıkmaz üzülürsün bekle tabiki olabilir
Belirti olabilir de olmayabilir de adet gününü bekle ne kadarlık evlisiniziyi akşamlar yeni katıldım aranıza..15 kasım adet günüm. 21 nde bitti sonra düzenli olarak birliktelik oldu ayrıca folikasit de kullanmaya başladım.adetime 3 gün var ara ara bacaklarım ve belim ağrıyor pazar günü ağzımda acı bi
Tat vardı psikolojik mi yoksa belirti mi bilemiyorum yarın sabah test yapsam çıkar Mı sizce ?
7 aylık evliyiz ilk defa bu ay denemeye başladık ilk olmayabilir biliyorum ama yine de umut heyecan stresBelirti olabilir de olmayabilir de adet gününü bekle ne kadarlık evlisiniz
Test yapın çıkar zaten7 aylık evliyiz ilk defa bu ay denemeye başladık ilk olmayabilir biliyorum ama yine de umut heyecan stres
Yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum idrar da çıkar mıTest yapın çıkar zaten
Net sonuç çıkmayabilir idrarda,sağlık ocağında kan verin isterseniz daha net olurYarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum idrar da çıkar mı
Erken döllenmeyse idrar testinde çıkar7 aylık evliyiz ilk defa bu ay denemeye başladık ilk olmayabilir biliyorum ama yine de umut heyecan stres
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 11 gün gecikti tık yok bekle sabret inşirah suresini oku stresin geçer canım benimBende beklemek istiyorum ama bi o kadar da merak ediyorum düşünmeden duramaz oldum
Gördüm canım hamilesin tebriklerKızlar benim göz yanılmam mı yoksa hafif de olsa pembe çizgi mi görüyorummm
İnşallahhGördüm canım hamilesin tebrikler
Sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu biliyorsun değil miİnşallahhSağlık ocağına gidip kan testi verecem
bence de hamilesin tebrikler haber vermeyi unutma bizeKızlar benim göz yanılmam mı yoksa hafif de olsa pembe çizgi mi görüyorummm
Tanıdığım var sonuçları bugün çıkartmaya çalışacakSağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu biliyorsun değil mi
İnşallah çok heyecanlıyım hayal kırıklığı da yasamak istemiyorumbence de hamilesin tebrikler haber vermeyi unutma bize
Hamilesin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?