Hamilemiyim

Ay çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artık
Son adet tarihinden bu yana hesaplayın kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsiniz. Muhtemelen 4 haftalık falan çünkü ne olursa olsun son adet tarihinin başlangıç gününe bakıp hesaplıyorlar tebrik ederim sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallah darısı bize dua edin

Ciddimisin sen yaaa kız kalk git kan ver gel
Belli birşey yokki ama 13 haziran kahverengi lekelenmem oldu bir kaç kez oldu kesildi o günden bugüne tık yok Biraz daha bekleyim dedim dedim bu zamana kadar geldim Pazartesi gideceğim bende Normalde adetim düzensiz en son 19 mayıs oldum belli birler olmayınca beklemeye devam ediyorum

Vallaha canım hayırlısı olsun da olmuş gerçi hayirlisi nerden baksan çocuk 1 aylık olmuş

Vallaha canım hayırlısı olsun da olmuş gerçi hayirlisi nerden baksan çocuk 1 aylık olmuş
Emin değilim ki ama Şubat ayında kimyasal geçirdim o günden bugüne yani adetlerim düzensiz ovülasyon testi ile de yumurtlama takibi yapıyorum 5 Haziran yumurta çatlamıştı Adet günümde yani 19 Haziran’da test yaptım çıkmadı bazı arkadaşlar ikinci çizgi silik olsa da var diyorlar ama bilmiyorum size de göndereyim bir bakın

Eklentiler

• 3089049F-F6C6-4A24-B6A9-808486592519.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 71
Canım ben bu teste bişey göremedim ilk sayfa da gönderdiğini nezman yaptın

Pazartesiye kadar bekle bakalım eşin evdeyse gidin kan verip.gelin cnm olmazmi

Evet canım ben hamile olsaydım kesin ben giderdim
Kız etrafımızda bir özel bir devlet hastanesi var devlet hastanesinin acili kan almıyor hafta içi alıyor özel e muayene olmadan kan almıyor ve muayene ile beraber 100 TL tutuyor o yüzden hamile olduğum kesin değil bende pazartesiye kadar bekliyorum o yüzden özele gideceğim orada hemen belli Pulur

Anladım cnmm hadi hayırlısı olsun sonucu alınca yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…