- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
Son adet tarihinden bu yana hesaplayın kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsiniz. Muhtemelen 4 haftalık falan çünkü ne olursa olsun son adet tarihinin başlangıç gününe bakıp hesaplıyorlar tebrik ederim sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallah darısı bize dua edinAy çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artık
Ben 10 gündür bekliyorumBen pazartesi bile bekleyemezdim tebrik ediyorum sizi pazartesi gününe kadar beklediğiniz için
Ciddimisin sen yaaa kız kalk git kan ver gelBen 10 gündür bekliyorum ☺
Belli birşey yokki amaCiddimisin sen yaaa kız kalk git kan ver gel
Vallaha canım hayırlısı olsun da olmuş gerçi hayirlisi nerden baksan çocuk 1 aylık olmuşBelli birşey yokki ama13 haziran kahverengi lekelenmem oldu bir kaç kez oldu kesildi o günden bugüne tık yok ☺ Biraz daha bekleyim dedim dedim bu zamana kadar geldim Pazartesi gideceğim bende ☺ Normalde adetim düzensiz en son 19 mayıs oldum belli birler olmayınca beklemeye devam ediyorum
Emin değilim ki ama Şubat ayında kimyasal geçirdim o günden bugüne yani adetlerim düzensiz ovülasyon testi ile de yumurtlama takibi yapıyorum 5 Haziran yumurta çatlamıştı Adet günümde yani 19 Haziran’da test yaptım çıkmadı bazı arkadaşlar ikinci çizgi silik olsa da var diyorlar ama bilmiyorum size de göndereyim bir bakınVallaha canım hayırlısı olsun da olmuş gerçi hayirlisi nerden baksan çocuk 1 aylık olmuş
Canım ben bu teste bişey göremedim ilk sayfa da gönderdiğini nezman yaptınEmin değilim ki ama Şubat ayında kimyasal geçirdim o günden bugüne yani adetlerim düzensiz ovülasyon testi ile de yumurtlama takibi yapıyorum 5 Haziran yumurta çatlamıştı Adet günümde yani 19 Haziran’da test yaptım çıkmadı bazı arkadaşlar ikinci çizgi silik olsa da var diyorlar ama bilmiyorum size de göndereyim bir bakın
4 gün önce canımCanım ben bu teste bişey göremedim ilk sayfa da gönderdiğini nezman yaptın
Orda çok net ama bu teste bişey yok cnm evde başka test varmı4 gün önce canım
Hangisinde daha net canım anlamadım. Yok evde olsa hemen yapardım bir tane dahaOrda çok net ama bu teste bişey yok cnm evde başka test varmı
İlk sayfa da mavi olan testHangisinde daha net canım anlamadım. Yok evde olsa hemen yapardım bir tane daha ☺
O benim değil canım konuyu açan kişininİlk sayfa da mavi olan test
Ben mi canımPazartesiye kadar bekle bakalım eşin evdeyse gidin kan verip.gelin cnm olmazmi
Evet canım ben hamile olsaydım kesin ben giderdimBen mi canım
Kız etrafımızda bir özel bir devlet hastanesi var devlet hastanesinin acili kan almıyor hafta içi alıyor özel e muayene olmadan kan almıyor ve muayene ile beraber 100 TL tutuyor o yüzden hamile olduğum kesin değil bende pazartesiye kadar bekliyorum o yüzden özele gideceğim orada hemen belli PulurEvet canım ben hamile olsaydım kesin ben giderdim
Anladım cnmm hadi hayırlısı olsun sonucu alınca yaz mutlakaKız etrafımızda bir özel bir devlet hastanesi var devlet hastanesinin acili kan almıyor hafta içi alıyor özel e muayene olmadan kan almıyor ve muayene ile beraber 100 TL tutuyor o yüzden hamile olduğum kesin değil bende pazartesiye kadar bekliyorum o yüzden özele gideceğim orada hemen belli Pulur ☺☺☺
Tamam canım yazarım mutlakaAnladım cnmm hadi hayırlısı olsun sonucu alınca yaz mutlaka
Kasım’da evlendim görücü usulüyle hala utanırım eşimden sabahta sadece rahatsızım dedim ama o anladı Pazartesi gideriz dediBen pazartesi bile bekleyemezdim tebrik ediyorum sizi pazartesi gününe kadar beklediğiniz için
Daha taze gelinsin ondan o utanmalarKasım’da evlendim görücü usulüyle hala utanırım eşimden sabahta sadece rahatsızım dedim ama o anladı Pazartesi gideriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?