• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Bende acı hassasiyet yok ama dolgunlar ve damarlı işte meraktayım doğrusu Senin de kasıklarında hafif bastırınca acı oluyor mu belin ağrıyor mu bir de adet sancısı gibi sancın oluyor mu
Şuan ara ara sağ yada sol kasıgımda batma var hemde nefesimi kesecek kadar sırtımın sağ tarafında yine aynı batma ama çok kötü acıyor

Benim ilk gebeliğim de Böyle sanki adet olacakmışım gibi kanamam ha geldi ha gelecek gibi sancım oluyordu bel ağrım hatırlamıyorum ama göğüs hassasiyetimde yoktu onda lavaboya gidiyordum sanki adet olacağım gibi hissediyorum hiçbir şey olmuyordu inşallah Buda öyledir
İnş canım

Şuan ara ara sağ yada sol kasıgımda batma var hemde nefesimi kesecek kadar sırtımın sağ tarafında yine aynı batma ama çok kötü acıyor
Vallahi Adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt edemiyoruz ki. Benim ümitlendim bir nokta daha adetimden altı gün önce yani hemen hemen bir hafta önce kahverengi lekelenmemin olması

Vallahi Adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt edemiyoruz ki. Benim ümitlendim bir nokta daha adetimden altı gün önce yani hemen hemen bir hafta önce kahverengi lekelenmemin olması
Bendede durum aynı bugün günüm bakalım yarın gidiyorum sonucu yazacağım

Alt karnım çok kötü ağırıyor midem ağzıma geliyor

Canlarım 6 hafta 3 günlük hamileymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin yarından itibaren doktor sürecimiz başlar.

Eklentiler

• 5EE56BC6-2316-4E53-AE13-1C8CCE8F66C8.jpeg
    5EE56BC6-2316-4E53-AE13-1C8CCE8F66C8.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 56
Back