• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

merhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdir

Belli birşey yokki ama 😇 13 haziran kahverengi lekelenmem oldu bir kaç kez oldu kesildi o günden bugüne tık yok ☺ Biraz daha bekleyim dedim dedim bu zamana kadar geldim Pazartesi gideceğim bende ☺ Normalde adetim düzensiz en son 19 mayıs oldum belli birler olmayınca beklemeye devam ediyorum 😂
Bende 13 Mayıs’ta oldum ovülasyonum 2 Haziran başladı değerlendirdim sonuç bu bakalım Pazartesi ye kadar

merhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdir

Eklentiler

• IMAG0070.jpg
    IMAG0070.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 59
Hemen hastaneye git benim geçen ayki durumum ben ihmal ettim sen etme açtığım konularda ayrıntılı oku orda anlattım ama seninki gibi

Çizgi var cnm sende hamilesin yerleşme kanamasidir o kan ver istersen yada nöbetçi eczaneden bak bir adet daha gebelik testi al yap

İnceleye bilirsin

Eklentiler

• ED875CEA-D30F-4DD3-BE3D-638B2F7F46AB.png
    ED875CEA-D30F-4DD3-BE3D-638B2F7F46AB.png
    167,7 KB · Görüntüleme: 56
Başta kahverengi lekelenme ile başladı üçüncü gün çok kanamam oldu ama doktora git ben hep gitmediğime pişmanım bu bilinçli olup test yaptım r önceki ayın testi böyleydi çok bilmediğim için adet sandım kanama çok olduktan sOnra test yaptım negatif çıktı

Eklentiler

• E30E722B-D6C9-44E7-B134-A404825B443B.png
    E30E722B-D6C9-44E7-B134-A404825B443B.png
    293,5 KB · Görüntüleme: 51
Canım doktora git o büyük kanama gelmeden
Pazartesi gidicem canim zaten kanamam azaldi 3 gun kanamam oldu iki gun lekelenmelerim oldu bitti suan az az bi lekelenme var bende anlamadim gitti bu adet hic bisey adet miyim degilmiyim hamilemiyim degilmiyim belli degil ama bide soyle bisey benim kanamam olmqdan test yaptim iki cizgi cikti kanamam oldu yaptim tekrar iki cizgicikti bende pes ettim artik pazartesi randevu aldim kadin doguma gidicem hamile degilsem hani nie bu sekil oldu diye. Bakalik insalh vardir allah isteyen herkese versin.

Pazartesi gidicem canim zaten kanamam azaldi 3 gun kanamam oldu iki gun lekelenmelerim oldu bitti suan az az bi lekelenme var bende anlamadim gitti bu adet hic bisey adet miyim degilmiyim hamilemiyim degilmiyim belli degil ama bide soyle bisey benim kanamam olmqdan test yaptim iki cizgi cikti kanamam oldu yaptim tekrar iki cizgicikti bende pes ettim artik pazartesi randevu aldim kadin doguma gidicem hamile degilsem hani nie bu sekil oldu diye. Bakalik insalh vardir allah isteyen herkese versin.
Annemler bana geçen ay Bebek yeri hazırlanıyor dediler bende yurtdışındaydım kanamam olduğu gün burda tatildi özele de gitmedim ama inş şimdi hamileyimdir hepimiz Pazartesi mağduruyuz inş sen hamişsindir rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Annemler bana geçen ay Bebek yeri hazırlanıyor dediler bende yurtdışındaydım kanamam olduğu gün burda tatildi özele de gitmedim ama inş şimdi hamileyimdir hepimiz Pazartesi mağduruyuz inş sen hamişsindir rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım sen kimyasal geçirmişsin o zaman geçen ay. Bende öyle oldum şubat ayında kahverengi leke ile başladı 3 gün öyle oldu sonra doktora gittim değerim düşmüş be kimyasal gebelik geçirmişim sonra adet oldum adet ile beraber attım zaten

Canım sen kimyasal geçirmişsin o zaman geçen ay. Bende öyle oldum şubat ayında kahverengi leke ile başladı 3 gün öyle oldu sonra doktora gittim değerim düşmüş be kimyasal gebelik geçirmişim sonra adet oldum adet ile beraber attım zaten
İnş bu ay gebeyim bende araştırma yaptım çoğu kadın fark etmezmiş adet kanaması ile atarmış bakalım hayırlısı olsun artık

Hadi hayırlı haberlerle gelelim inşallah 🙏🏻 Ya bir de benim göğüsüm dolgun ve bir sürü damar belirmiş o da umutlandırıyor beni 😔😔
Bekliyoruz haberleri benim ki çok ağırıyor ara ara sanki sigara basıyorlar sürekli sütyen takıyorum yoksa ağırıyorlar pembe mavi damarlar çok belirgin bendede

Bekliyoruz haberleri benim ki çok ağırıyor ara ara sanki sigara basıyorlar sürekli sütyen takıyorum yoksa ağırıyorlar pembe mavi damarlar çok belirgin bendede
Bende acı hassasiyet yok ama dolgunlar ve damarlı işte meraktayım doğrusu Senin de kasıklarında hafif bastırınca acı oluyor mu belin ağrıyor mu bir de adet sancısı gibi sancın oluyor mu

Benim ilk gebeliğim de Böyle sanki adet olacakmışım gibi kanamam ha geldi ha gelecek gibi sancım oluyordu bel ağrım hatırlamıyorum ama göğüs hassasiyetimde yoktu onda lavaboya gidiyordum sanki adet olacağım gibi hissediyorum hiçbir şey olmuyordu inşallah Buda öyledir

Back