- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 27
- Konu Sahibi hasret5961
-
suan 4 gunum varTestlerini arar mısın sat gününe ne kadar var
adetime 4 gun varken evde olan testlerden öylesine bi yapayım dedım testi yaptım baktım tek çizgi umursamadım testi banyoda bırakıp cıktım ve daha sonra yarım saat falan sonra gıdınce brde baktım çift çizgi hemen clearblue digital test aldım hafta gösteren adet öncesi oda pozıtıf 1 2 haftalık yazdı bugun kan testı yaptırayım dedım adetın gecsın oyle gel dedı doktor. eve gelırken 2 test daha aldım onlarda hafif silik çizgi vardı ama belli yanı. sizce hamılemıyım ?
inşallah hamileyimdirbende 4 gun kala ogrenmıstım canım
inşallah hamileyimdirtestınde çizgin nasıldı
ama ben doktora gittiğimde bana adetın gecsınöyle gel dedı nedencanım ben ılk ruyamda gordum sabahına ıdrar testı yaptım ıse gıtmeden negatıf cıkmstı ama ıcımdekı ses var dıyordu - ıs cıkısı esımle acıle gıttık bır anda verdım kan ve ılk kanda ogredım - sonra eve geldım ıdrar kitini aldım baktım çöpten - ondadan ıkıncı cızgı sılık cıkmıs megersem ben hemen 10 dk ıcınde ckmyaınca atmıstım çöpe
ama ben doktora gittiğimde bana adetın gecsınöyle gel dedı neden
doktor bana adertın gecsın oyle gel dedı nendencanım ben ılk ruyamda gordum sabahına ıdrar testı yaptım ıse gıtmeden negatıf cıkmstı ama ıcımdekı ses var dıyordu - ıs cıkısı esımle acıle gıttık bır anda verdım kan ve ılk kanda ogredım - sonra eve geldım ıdrar kitini aldım baktım çöpten - ondadan ıkıncı cızgı sılık cıkmıs megersem ben hemen 10 dk ıcınde ckmyaınca atmıstım çöpe
ne dıyecegım acildekilerecanım zaten kan almak için genelde adetin geçsin öyle gel diyor doktorlar, ama için rahat edecekse hiç doktora gitmeden direkt acilden girişini yaptırıp gebelik testi yaptırabilirsin
sadece gebelik testi yaptırmak istiyorum demen yeterli canım, hemen kaydını alıp kan verme birimine yönlendiriyorlar zatenne dıyecegım acildekilere
doktor bana adertın gecsın oyle gel dedı nenden
sadece gebelik testi yaptırmak istiyorum demen yeterli canım, hemen kaydını alıp kan verme birimine yönlendiriyorlar zaten
aslında biraz endişeleniyorum. 4 testtede cıktı ama ya kanda cıkmazsa.Testin fotosunu atabilirmisin?? Ayrica doktora yalan soyleseydin adetim gecti diye yine yapardi testi
bendemı öyle yapsamben dırek kadın dogum acıle gıtmıstım zaten evıımın yanı - hamıelık testı yaptırmak ıstıoyorum dedım hemen aldılar kan zaten
bendemı öyle yapsam
bendemı öyle yapsam
bnede mı gıtsema cabaönce kana sonra idrara geçer tatlım, sen zaten idrarda gördüğüne göre , kanda kesin çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?