- 6 Şubat 2025
- 23
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi demircimelisaa
-
Çooook erken dahaKızlarrr 1 Şubat yumurtlama günüm korunmasız ilişki oldu be 3-4 gündür sağ tarafımda ağrılar yumurtalık kısmıma doğru arada belimi ağrı giriyor ve yanma hissi bar bugün 6 Şubat çamaşırımda birşey yok fakat peçete ile silince hafif kanama gördüm ilk defa yaşıyorum bunu adetime 9 gün var daha hamile olabilir miyim adet dönemim hep düzenlidir şaşmaz çok heyecan yaptım böyle olan oldu mu
Ovülasyon testi ile öğrenmedim uygulama üzerinden düzenli takip ediyorum genelde özellikle yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyorum o haftayı değerlendiriyoruz gün aşırı olarakYerleşme kanaması adete 2-3 gün kala oluyor diye biliyorum ama herkeste farklı oluyor. Yumurtlama gününüzü ovülasyon testiyle mi öğrendiniz?
Sanırım en iyi sonuç beklemem olacak nasıl geçer zaman bilmiyorumÇooook erken daha
Bu ay inşallah hamilesinizdir ana değilseniz bence test kullanın. Çünkü uygulama herkese adetin 14 gün öncesini yumurtlama gösteriyor ama herkesin günü farklı. Gerçi düzenli adetiniz varsa hiç bakmanıza bile gerek yok. Ay boyu düzenli ilişkide oluyorOvülasyon testi ile öğrenmedim uygulama üzerinden düzenli takip ediyorum genelde özellikle yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyorum o haftayı değerlendiriyoruz gün aşırı olarak
Güncelliyorum kızlar adetime 2 gün kaldı normalde akıntım olur öyle başlardı ama akıntım yok geceleri sıcak basmaları olmaya başladı olmayan birşey avuç içi ve ayaklarım yanıyor sanki sağ ayığa doğru bir ağrım var ve kaşık ağrısı değilde yanma hissi var normalde adet olacağım zaman karın ağrısı gibi ağrım olur ama ağrım yok yanma hissi var göğüslerimde de şişlik hassiyet var sanki hamile gibi hissediyorum kendimi ama bilmiyorum ayrıca aşırı uyku hali var ara ara mide bulantısı oluyor hafif ama psikolojik de olabilir bilmiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi miKızlarrr 1 Şubat yumurtlama günüm korunmasız ilişki oldu be 3-4 gündür sağ tarafımda ağrılar yumurtalık kısmıma doğru arada belimi ağrı giriyor ve yanma hissi bar bugün 6 Şubat çamaşırımda birşey yok fakat peçete ile silince hafif kanama gördüm ilk defa yaşıyorum bunu adetime 9 gün var daha hamile olabilir miyim adet dönemim hep düzenlidir şaşmaz çok heyecan yaptım böyle olan oldu mu
Test yaptınız mı canım dedikleriniz belirtler hamilelik belirtileri çünküGüncelliyorum kızlar adetime 2 gün kaldı normalde akıntım olur öyle başlardı ama akıntım yok geceleri sıcak basmaları olmaya başladı olmayan birşey avuç içi ve ayaklarım yanıyor sanki sağ ayığa doğru bir ağrım var ve kaşık ağrısı değilde yanma hissi var normalde adet olacağım zaman karın ağrısı gibi ağrım olur ama ağrım yok yanma hissi var göğüslerimde de şişlik hassiyet var sanki hamile gibi hissediyorum kendimi ama bilmiyorum ayrıca aşırı uyku hali var ara ara mide bulantısı oluyor hafif ama psikolojik de olabilir bilmiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi mi
Henüz yapmadım adet zamanımın geçmesini bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım yapsam çıkar mı acaba testteTest yaptınız mı canım dedikleriniz belirtler hamilelik belirtileri çünkü
Geç döllenme değilse çıkar bence yaHenüz yapmadım adet zamanımın geçmesini bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım yapsam çıkar mı acaba testte
2 gün kaldıysa erken gebelik testinde çıkarHenüz yapmadım adet zamanımın geçmesini bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım yapsam çıkar mı acaba testte
Eğer varsa çıkar canım adetine kalmamış zatenHenüz yapmadım adet zamanımın geçmesini bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım yapsam çıkar mı acaba testte
İnşallah bu mübarek gecede rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarını doldursun inşallah bende hamilelik haberimi alırım test yapıp dua edin kızlarGeç döllenme değilse çıkar bence ya
Amiiiin Allah hepimizin kucağına sağlıkla bebeklerimizi almayı nasip etsin canım benimİnşallah bu mübarek gecede rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarını doldursun inşallah bende hamilelik haberimi alırım test yapıp dua edin kızlar
İnşallah vardır normalde bugün karın ağrımın olması gerek ki regl olayım günü şaşmaz çünkü hep günü gününe olurum yarın veya cumartesi olmam gerekiyor normaldeEğer varsa çıkar canım adetine kalmamış zaten
Amin amin inşallah testim yok yarın sabah erkenden gidip alacağımAmiiiin Allah hepimizin kucağına sağlıkla bebeklerimizi almayı nasip etsin canım benimtestin varsa yap hadi
İnşallah vardır normalde bugün karın ağrımın olması gerek ki regl olayım günü şaşmaz çünkü hep günü gününe olurum yarın veya cumartesi olmam gerekiyor normalde
Tamam bize de haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsınAmin amin inşallah testim yok yarın sabah erkenden gidip alacağım
Maalesef yok ama ilk iş yarın gidip alacağımAy inşaAllah vardır canım yaa şuan evde hiç varmı testin
Amin inşallah dua edin bu mübarek gecede yarın hayırlı haberler alalım hepimizTamam bize de haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?