• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim acebaaa

Yapmadım çünkü icimdeki his değilsin dior.
Normalde âdetlerim düzenlidir.
Ama senede bir iki kez olmuştur eskiden geciktiği.
Valla bekleye bildiğim kadar bekliyim diorum

Sen bilirsin arkadaşım bekleyişin mucizen ile hayat bulsun inşallah :dua:

Allah razi olsun ne güzel demissin.
Bisey sorucam benim bugün hiç ağrım yok sende de öyle oldumu
Canim benim hamile olduğumu öğrendiğim ve 1hafta sonrasina kadar hic ağrım olmamıştı sonra sonra başladı ağrılarım.

Canım bugün adet geceli 3. Gun idrar testi yaptım negatif. :KK43:
Nedir bendeki acaba
Bir çok sebebi olabilircanim.
Stres olabilur, gec döllenme olabilir, ALLAH korusun kist olablir.
Bir arkadasim pembe leke görmüştü 2gun sonra sokulmustu stresten.
Biraz daha bekle canim.

Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(

Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(
Doktora gidip test yaptirmaktan baska careniz yok arkadasim. Ama kırmızıya dönmesi de normal görünmüyor gebelikde varsa ama tabii en iyi doktorlar bilir.

kızlar bende 15-16 şubat yumurtlama ve çatlamaydı.1-2 mart gibi regl olmam lazım düzensizdir regllerim dayanamadım dün test yaptım adet günümde yani erken gebelik testi de yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım. bu ay ümidim vardı en son adetim 4 şubattı. artık hiç ihtimalim yok mu idrarda adet gününde veya erken gebelik testinde çıkması gerekirmiydi 6 gün öncesine kadar sonuç diyodu

Bence hamilesin öyle geldi bana kan testi yaptır canim

Ateş basıyor bu aralar bu gün üstümde sinir var anlamadm

Arkadaslar bi kaç gün önce yazmıştım hatırlarsanız kocam cocuk istemiyo ancak prezervatif yırtıldı yumurtlama günümden iki gün önce diye olursa mucize olur demiştim.. bat a 5 gün kaldı iki gündür sol kasığımdan dizime hatta bileğime doğru sızlamalr oluştu dün biraz yürüdüm sol bacağım baya bi sızladı belime sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi regl olacakmışım gibi de yumurtalıklarım ağrıyor. Bugün idrarımda beyaz tortular gördüm bir fikri olan var mı bu neden olur? Kafama çok takmıyorum psikolojik belirtiler oluşmaması adına hayırlısıysa zaten olur gözüyle bakıyorum.. ama içim içimi de yiyo :)
Merhaba hamile misiniz merak ettim?

Back