• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim acebaaa

selam arkadaşlar ben öncelikle anlatayım ben normal hayatta 26 günde bir adet olan bir insanım fakat 26 günü hiç geçmez hatta önce agrilarim veya adetim başlar şuan tam 26 nci gün ve hiç bir belirti yok adet sancısı bile yok benim ayımı doldurmami beklememe gerek varmı yoksa zaten 26 günde bir olduğum icin 27 veya 28 inci günde adetim geçti diyebilirmiyim sizce hamilemiyimm çok heyecanliyim dualarınızı bekliyorum...

...kızlar sabah uyandığımda ağrılarla uyandım ve sadece azcik kahverengimsi kan geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi sizce ...
Canım aynıyız senle bnde 26günde bi oluyrum pek şaşmaz. 2gün var reglime bndede bi telaş gelmzde bişey çıkaraa bnde eşime 14şubat süprzi yapmak istiyormm.. bu aralarda sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum

Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük hiçbir şekilde çocuk istemiyor. Kendince haklı sebepleri var onun içinde zor tekrar bir çocuk sahibi olmak yıllar sonra ancak ben çok istiyorum neyse biz neticede bu konuda bir yere varamıyoruz. 31 ocakta birlikte olduk adetten 12 gün sonra 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ve prezervatif yırtılmış. Ben tabi bu duruma çok sevindim. Eşim ise ilaç içiceksin istemiyorum dedi o günden bu güne neticede ben ilaç içmedim. Küsüştük barıştık vs.. ve bu benim tek şansım olursa mucize olur. Olmazsa bi daha bu konu gündeme gelmez çok garip bi bekleyiş içindeyim :(

Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük hiçbir şekilde çocuk istemiyor. Kendince haklı sebepleri var onun içinde zor tekrar bir çocuk sahibi olmak yıllar sonra ancak ben çok istiyorum neyse biz neticede bu konuda bir yere varamıyoruz. 31 ocakta birlikte olduk adetten 12 gün sonra 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ve prezervatif yırtılmış. Ben tabi bu duruma çok sevindim. Eşim ise ilaç içiceksin istemiyorum dedi o günden bu güne neticede ben ilaç içmedim. Küsüştük barıştık vs.. ve bu benim tek şansım olursa mucize olur. Olmazsa bi daha bu konu gündeme gelmez çok garip bi bekleyiş içindeyim :KK43:
Umarım o çok küçük ihtimal şansınız olur peki evlenmeden önce bu konu üzerine konuşmadınızmı hiç aradaki yaş farkı neredeyse yarı yarıya adamda haklı o yaştan sonra ve çocuğu varmı eşinizin öncesinden

Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük hiçbir şekilde çocuk istemiyor. Kendince haklı sebepleri var onun içinde zor tekrar bir çocuk sahibi olmak yıllar sonra ancak ben çok istiyorum neyse biz neticede bu konuda bir yere varamıyoruz. 31 ocakta birlikte olduk adetten 12 gün sonra 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ve prezervatif yırtılmış. Ben tabi bu duruma çok sevindim. Eşim ise ilaç içiceksin istemiyorum dedi o günden bu güne neticede ben ilaç içmedim. Küsüştük barıştık vs.. ve bu benim tek şansım olursa mucize olur. Olmazsa bi daha bu konu gündeme gelmez çok garip bi bekleyiş içindeyim :KK43:
Beklenen adet ne zaman

Beklenen adet ne zaman
Beklenen adet 16 sında evet çocuk isteğim olduğunu biliyordu evlenince bakarız durumlara diyodu ve aşk evliliği yaptık benimde isteğim ondan bi can parçası :) eşimin önceki evliliğinden bir kızı var 20 yaşında ve çok sorunlu bir çocuk bu yüzdende yorgun hissediyor kendini hep eşim bakmış anne terketmiş vs.. ona da çok hak veriyorum ama anne olmak bnm hakkım diye düşünüyorum

Beklenen adet 16 sında evet çocuk isteğim olduğunu biliyordu evlenince bakarız durumlara diyodu ve aşk evliliği yaptık benimde isteğim ondan bi can parçası :) eşimin önceki evliliğinden bir kızı var 20 yaşında ve çok sorunlu bir çocuk bu yüzdende yorgun hissediyor kendini hep eşim bakmış anne terketmiş vs.. ona da çok hak veriyorum ama anne olmak bnm hakkım diye düşünüyorum
canım gerçekten zor bir karar keşke en başında detaylıca konuşsaydınız inşallah hamile kalırsın diyecem ama tek ilişkiyle olurmu bilmiyorum olabilir ama düşük seviye bnce ama eğer hamile kalırsan eşin bu duruma neder acaba

canım gerçekten zor bir karar keşke en başında detaylıca konuşsaydınız inşallah hamile kalırsın diyecem ama tek ilişkiyle olurmu bilmiyorum olabilir ama düşük seviye bnce ama eğer hamile kalırsan eşin bu duruma neder acaba
Vallahi inşallah diyorum ya olursa mucize olur. Eşimde şu an inanılmaz rahat bir tavır var sanki olmadıgından eminmiş gibi ama eğer hamile kalırsam üstüme gelmeyecektir çünkü çok ağladım şu 5 gün içinde çok yıprandım o da üzüldü

Arkadaşlar banada yardım edin lütfen 6 aylık evliyim ve adetim ilk bi kaç ay 15 gün falan gecikiyordu son bi kaç ay ise 11 veya 10 gün erken oluyorum ve aralarda kahve rengi akıntı m sürekli var bu ay ise 11 gün erken oldum ve 2 gün sürdü endişelenmelimiyim sizce nolur yardım edin ... bebiş te istiyoruz

Arkadaşlar banada yardım edin lütfen 6 aylık evliyim ve adetim ilk bi kaç ay 15 gün falan gecikiyordu son bi kaç ay ise 11 veya 10 gün erken oluyorum ve aralarda kahve rengi akıntı m sürekli var bu ay ise 11 gün erken oldum ve 2 gün sürdü endişelenmelimiyim sizce nolur yardım edin ... bebiş te istiyoruz
Canım bi dr a gitsene genel bi muayene yapsın baksın neden kaynaklanıyo bu adetteki dengesizlik ihmal etmeden gitmelisin bence

Bence de bir doktora gorun arkadaşım mutlaka.
Yeni evlilerde olabiliyormuş boyle seyler bazende kist miyom falan olupta böyle olabiliyormuş.
Ablamda miyom var sürekli kanaması oluyordu cok az temiz kalıyordu doktora gitti mi miyomu varmış. Inşallah sende yoktur ama tedbir amacli got bir istersen.

canım doktora gitmelisin bi kontrol etsin ama benim duyduğuma göre bazı kişilerde evlilikten sonra düzensizleşiyormuş ama belli de olmaz kistte olabilir korunuyormusunuz?

Bencede bu genç yaşta anne olmak istemeniz en doğal hakkınız eşiniz madem başta bakarız dediyse sizin isteğinize saygı duyması gerekir

Bencede bu genç yaşta anne olmak istemeniz en doğal hakkınız eşiniz madem başta bakarız dediyse sizin isteğinize saygı duyması gerekir
Teşekkür ederim. Onunda kendince haklı sebepleri var elbette ama anne olmak bebim en doğal hakkım. Bakalım ben çok kafama takmamaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun ne denirki başka.

arkadaslar benim 10 gunum geciyor 2 defa idrar testi yaptim cikmadi bacaklarim agriyo fena bi halsizlik var deli olucam hamile miyim acaba

arkadaslar benim 10 gunum geciyor 2 defa idrar testi yaptim cikmadi bacaklarim agriyo fena bi halsizlik var deli olucam hamile miyim acaba
Biraz daha bekle bakalım adetin 1 gün geciksin öle bak ben öyle yapıcam. Bugün bnm 7. Günüm bitiyor ama sanki dünden beri aralıklarla sol kasığıma sızı şeklinde anlık sancılar vuruyo ama çok hafif bi iki kez başım döndü. Ama kaptırmak istemiyorum kendimi psikolojik olabilir.

Back