• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim acebaaa

Kızlar stres yapmayın gerçekten eger varsa test gösterıyor zaten bende 6 gün geçiktim negatif testlerede inanmadım ama 6. Günün akşamına adetim başladı hemde kan vermek için gidecekken yani hiç geçikmeyen bende stres ve sabırsızlık etkısıyle geciktim... testler olumsuzsa gecikmelere fazla heveslenmeyin derim yıkıcı oluyor çünkü

2 -3 gün gecikti test yine negatif sanırım yok tarlusal kullancam korkuyorum

Kızlar stres yapmayın gerçekten eger varsa test gösterıyor zaten bende 6 gün geçiktim negatif testlerede inanmadım ama 6. Günün akşamına adetim başladı hemde kan vermek için gidecekken yani hiç geçikmeyen bende stres ve sabırsızlık etkısıyle geciktim... testler olumsuzsa gecikmelere fazla heveslenmeyin derim yıkıcı oluyor çünkü

Çok doğru söylüyorsun 7 güne yakın gecikmem oldu bu ay inanılmaz kaptirdim kendimi ama sonuç adet oldum.
Idrar testleri hep negatifdi.
Artık salliycam ya Hiç gecikmez adetim bu ay stresten gecikti
Bence ennnnn güzeli birakmak

Çok doğru söylüyorsun 7 güne yakın gecikmem oldu bu ay inanılmaz kaptirdim kendimi ama sonuç adet oldum.
Idrar testleri hep negatifdi.
Artık salliycam ya Hiç gecikmez adetim bu ay stresten gecikti
Bence ennnnn güzeli birakmak
Aynen öyle umursamaz insanlara bakiyorumda tek iliski ile hamile kalabiliyorlar cok takmamak lazim doktorum saglikli bir kadinda her ay hamile kalmanin sansa bagli oldugunu söyledi

Yumurtlama üzernden 19 gün geçti. İdrar testleri negatif sizce hamilelik olmamış demek mi bu beklemelimiyim daha acaba

Back