• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim acebaaa

Kizlar merhaba sürekli takip ediyorum sizleri fakat yeni üye olmak nasip oldu.
10 aylık evliyim hiç korunmadik
Eşimin sperm hareketli ve sayısı az.
Dr.tup bebek dedi.fakat umut asla kesilmiyoryaben de geçen ay eşime vitamin hapları ve zeytin yaginda incir kurunu uyguladım.kendimde incirden yedim.
Bu ay yumurtlama günümde şeffaf uzayan bir akinti keldi bizde degerlendirdik o günleri.
Şimdi adet tarihim yarın.hep gününde olurum.agri sizi pek yok.
Fakat tek fark ettiğin adetin 19.günü disardan eve geldiğimizde bir yorgunluk usume bütün etlerim sızladı ve gece el ve ayaklarım ateşlendi sabah kalktıgımda bisey yoktu.
Cokk uzadı kusura bakmayın
Benim gibi olup hamile kaldığını öğrenen var mi kızlar.

Y yesilimnesli ben varım canım.
Eşim varikosel 3.evre sayi hareketlilik cok düşüktü doktorlar aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dedi. Bizde yaptirdim kimyasal oldu.
2ay sonra normal yolla hamile kaldim cok şükür hic beklemiyordum üstelik.
Eşimde evicap kullandı ve ayni anda bol sarımsaklı yogurt yedi nasip etti Rabbim cok şükür.
Ama ben de hatırladığım hicbir belirtim olmadi ne sanci ne ağrı ne sızı.
Dedigin gibi adet günü üşürdüm birde kasıklarım ağrırdı hicbiri olmadı bende.
Inşallah sana da nasip olmuştur Rabbim ol emrini vermiştir.

Ayy canim benim nasıl mutlu oldum.
Evicap zinco clomen ve incir kullandi.
Yarını bekliyorum.
Allah razi olsun canım.
Dr.bizede öyle dedi aşılama bile olmaz dediler.
Herşey nasip kısmet.
Peki göğüslerinde şişlik varmıydı benimler hafif hafif elleyince açıyor.

Ayy canim benim nasıl mutlu oldum.
Evicap zinco clomen ve incir kullandi.
Yarını bekliyorum.
Allah razi olsun canım.
Dr.bizede öyle dedi aşılama bile olmaz dediler.
Herşey nasip kısmet.
Peki göğüslerinde şişlik varmıydı benimler hafif hafif elleyince açıyor.

bütün doktorlar olmaz dese bile tıbba gore Rabbim ol emrini verdikten sonra olmayacak hicbirsey yok arkadaşım. Dua ve sabırla inşallah...
Benim adetten once siserdi hassas olurdu hatta koltuk altima doğru bi sancı olurdu o bile olmadi beklenen adet gününü geçtikten bir kac gun sonra şişmeye hassaslasmaya başladı.

Evt herseyin basi duaaaa canim
Peki kaç ay eşin ilaç kullandı.
Kaç haftaliksin canim.

Biz 3 yildir istiyorduk galiba 1 yıldır kullanıyordu canım inan hatırlamıyorum tam net olarak. Ama son 6aydir düzenli kullandi onu biliyorum takviye olarak sarımsaklı yogurt yedi bol bol sarimsak cok iyiymiş erkek icin.
Henüz 10haftalik olduk cok başındayız :anneadayı:

bütün doktorlar olmaz dese bile tıbba gore Rabbim ol emrini verdikten sonra olmayacak hicbirsey yok arkadaşım. Dua ve sabırla inşallah...
Benim adetten once siserdi hassas olurdu hatta koltuk altima doğru bi sancı olurdu o bile olmadi beklenen adet gününü geçtikten bir kac gun sonra şişmeye hassaslasmaya başladı.

Bu arada akıntı oldumu bende çokkk sarımtrak oluyor valla seni sıktım ama merak ediyorum.

Ozaman bende yapayim sarımsaklı yoğurt.
Biz daha 1 ay kullandık sanırım çok havaya girdim benn:))
Yarını gelmezse bir kaç gün daha bekleyip test alirim artık.belimde sizi şeklinde arada ağrı olmaya başladı:(
Herşeyin hayırlısı diecek başka bisey yokki

Bu arada akıntı oldumu bende çokkk sarımtrak oluyor valla seni sıktım ama merak ediyorum.

Ozaman bende yapayim sarımsaklı yoğurt.
Biz daha 1 ay kullandık sanırım çok havaya girdim benn:))
Yarını gelmezse bir kaç gün daha bekleyip test alirim artık.belimde sizi şeklinde arada ağrı olmaya başladı:KK43:
Herşeyin hayırlısı diecek başka bisey yokki

Y yesilimnesli amin canim insallah.
Ben akıntıyı hic fark etmedim canım ilk zamanlar çünkü ugrasmaktan yorulmuştum hatta hamile kaldığım ay eşime normal yolla olmayacak belli ki konus doktorla dondurulmuş embriyolari koyalim demiştim doktorla konusmus adet olmayi bekliyordum ben surpriz oldu bize canim.
Bizim sayimiz düşüktü ama her yönlü, herkese ayni olmaz belki size daha cabul etki eder kalbini ferah tut iyi dusun iyi olsun...

Kizlar hala bende gelen giden yok arada bir kaşık ve belime ağrı giriyor cokk merak ediyorum bebis varmi azcik biseyler soylesenizzzzama yoktur ya hep negatifi gordum cunku

Yok canım çalıştığım için yapmadım.
Ama cumaya kadarda bekliyim diorum
Bir yanım yap gitsin dior.
Valla ne karışık bisey.
Hissettiğin bisey varmi
Bende kendi kendime beklenen adetten 3 gun once yap da gör negatifi de rahatla demiştim sonra oturda ağla demiştim :p
Sonra yaptim testi bakan göz kör olur öyle silik çizgi çıkmıştı heyecandan ağladım bu sefer:-)
Darısı başına inşallah canım.
Şu forumda mi en hissiz insan benimdir canım o yüzden pek birşey diyemem ama akıntım var dedin ya belki olabilir diyebilirim. Inşallah vardir da güzel haberler yazarsin.

Bende kendi kendime beklenen adetten 3 gun once yap da gör negatifi de rahatla demiştim sonra oturda ağla demiştim :p
Sonra yaptim testi bakan göz kör olur öyle silik çizgi çıkmıştı heyecandan ağladım bu sefer:-)
Darısı başına inşallah canım.
Şu forumda mi en hissiz insan benimdir canım o yüzden pek birşey diyemem ama akıntım var dedin ya belki olabilir diyebilirim. Inşallah vardir da güzel haberler yazarsin.

S.a canım hala bende bisey yok.
Arada ağrı giriyor çıkıyor.
Napcam boyleee

Back